امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 1.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد .157.

(01-07-2014، 8:42)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 8:40)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 8:39)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|...

...Hi babe...

خسته نباشی !!!

نورون های مغزت رو از بین نبر ...

برای سلام کردن راحت بگو "سلام"

|:
نورون .__. ؟

سلول عصبی را نورون گویند :|...

:V

دکتر رضا حلاک دکتراتم !!!!

|:
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
آگهی
(01-07-2014، 8:44)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 8:42)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

pou
(01-07-2014، 8:41)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 8:39)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 8:37)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیشین بینیم بابا:183:

تو بیشین بینیم مامان|:
خجالت نمیکشی؟؟؟
با بزرگترت از این حرفا میزنی؟؟؟

ن14k

pou

شما 2 پیام خصوصی خوانده نشده دارید. فرستنده آخرین پیام: ★★arninda★★ عنوان: تاوو

یا اما موسی صدر ای دیه کیه؟Angel

من میشناسمش|:
دوسدختر ایمانه،اسمش نازنینه|:
★★arninda★★ نوشته است:سلام

سرت تو کلام کارتون؟؟؟

پیام وارده ی من ب ایشون:|

(01-07-2014، 8:45)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 8:44)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 8:42)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

pou
(01-07-2014، 8:41)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 8:39)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو بیشین بینیم مامان|:
خجالت نمیکشی؟؟؟
با بزرگترت از این حرفا میزنی؟؟؟

ن14k

pou

من میشناسمش|:

الان میخواد تبلیغ کنه:|
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
(01-07-2014، 8:45)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 8:44)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نورا مهرزاد نت پوکیده-_-

تا بعد از ظهر نمیاد-_-

باشه ._.

(01-07-2014، 8:44)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 8:43)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام رضا !

(01-07-2014، 8:42)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خودم تمام عکس هاشو دارم !!!!

(:

میشه به من عکساشو بدی :||

باشـــه ولی اگه فیلتر شکن داری ...

خودت میتونی بری سایت خود شاهین

اونجا گالری عکس هاش عکساشو سیو کنی ...

رو کامپیوترت |:

ناز نکن آدرس رو بده :|

آدرس نمیدونم برو بزن تو گوگل ....

شاهین نجفی به انگلیسی نوشته SHIHAN NAJAFI

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط First Star
(01-07-2014، 8:46)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سرت تو کلام کارتون؟؟؟

(01-07-2014، 8:45)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

pou

ن14k

pou

من میشناسمش|:

پ.خش چیه؟؟بخون واسم>.<من باس بدونم|:
(01-07-2014، 8:47)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://www.google.com/search?q=SHIHAN+NAJAFI&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=ZUuyU_CLEIKdO-PwgbgP&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1366&bih=667

:|

رضا همرو خوندی :|
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، S R U H
سیمونه ♥.♥

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://upload.tehran98.com/upme/uploads/2572953017a340281.jpg

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط First Star
(01-07-2014، 8:47)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 8:46)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سرت تو کلام کارتون؟؟؟

pou
pou

من میشناسمش|:

پ.خش چیه؟؟بخون واسم>.<من باس بدونم|:
★★arninda★★ نوشته شده توسط:
سلام

سرت تو کلام کارتون؟؟؟

اولی واس اون دوم واس من دیه فک نکنم بم پیام بده:|
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
(01-07-2014، 8:47)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 8:47)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

https://www.google.com/search?q=SHIHAN+NAJAFI&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=ZUuyU_CLEIKdO-PwgbgP&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1366&bih=667

:|..

نه..

وقت نشد...

گشنه بازی در نیاری آ....

بزار بخونم>_<

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط First Star ، ~KiAηA~
(01-07-2014، 8:47)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به فارسی بزن شاهین نجفی 2mo5

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، ~KiAηA~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان