امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 153 ❝

(27-06-2014، 12:14)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 12:12)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 12:11)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 12:10)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این رفیقم وضعش از منم بدتره|:
به خودم امیدوار شدم-_-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 153 ❝ 74

عادیه Big Grin

طرف دختره مثلا:V

احتمالا تغییر جنسیت داده 
وضعیت ماشینشچه طوره ؟
خیلی کثیف فاجعه کثیف آشغال دونی کدومه ؟؟

اتاق من یه بار فاجعه بودا

ببین دارم میگم فاجعه ها Big Grin
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
آگهی
(27-06-2014، 12:11)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا. منو ی سال بن کن..لطفا?

دیگه محروم کردن به درخواست خود کاربر نیس!
مدیرا اجازه ی این کارو ندارن.
هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
 سپاس شده توسط Dead Silence
(27-06-2014، 12:15)اشکان جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 12:11)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جوجه دیگه دور و ورم نظارت نکنم
ههههههههههه این فنچم واسه من شاخ شده!
دختر من رو تف هم نمیمدازم اینقدر از قیافت بدم میاد مثل روانی هایی روزی دو سه بار عکساتو میزارم و با رفیقام بهت می خندیم دمت گرم

برو برو که بد می بینی
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
(27-06-2014، 12:14)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه ساکت لحطه ی پر غروریه میخاوم از مهناز در خواست ازدواج کنم

^o^*

از مــَــن؟!

Blush
 سپاس شده توسط Magical Girl ، tyjtfhdhr
(27-06-2014، 12:14)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 12:09)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 12:05)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 12:02)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 11:58)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آدم کچل باشه ولی مث جاسم نباشهRolleyes

اون اداهایی که پیت بال در میاره بدتر از اداهایی ــِه کـه جاستین در میاره Rolleyes

دهن کَــج !Rolleyes

کَچل ! Rolleyes

جاسم کسی رو که نمیاره=/
صداشم مث دختراس=))
ولی پیت بولو اصلا وقتی میبینی کیف میکنی14k
اونایی هم که تو ویدیو هاش میاره خیلی خوبن=)))

صداش خیلی هم مردونس *-__--*

نه اون پیت بال خوبه با اون قیافش *-_- مرتیکه کَج و کوله =///

نُچ نُچ :| ب دخترایه تو موزیک ویدیوش هم کار داری ؟ =)))))))))))) زنت میدونه ؟ =///

آره خیلی مردونس صداش14k از صدای دخدر هم نازک تره=))))با اینکه 19-20 سالشه14k

آدم صـداش نـآزک و دختـرونه باشه ولی دهن کـج نبـآشه !!Rolleyes
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Albert wesker
(27-06-2014، 12:13)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 12:12)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 12:11)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 12:10)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این رفیقم وضعش از منم بدتره|:
به خودم امیدوار شدم-_-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عادیه Big Grin

طرف دختره مثلا:V

جدی ؟!

اره منتهی ترنسه|:
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
(27-06-2014، 12:12)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 12:07)اشکان جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی: داداش امضات تو حلقمBig Grin
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 153 ❝ 74 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Thief : اون موقعه که من عضو بودم یه صابر بود یه فرید منتها 100 بار اخراج شدم یه فقط فک نکنی اسکولم این اشکان جوجو مسخرست!!

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 153 ❝ 74 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[b]Albert wesker
:داداش این مخروبه ماست خرابه چیه؟! اینم امین تانی خواننده معروفهBig Grin[/b]

منم همین طوری بود فکر می کنی فقط خودتی 
فقط من اصلا فعالیتی نداشتم از امسال فعالیتم رو شروع کردم
امضام چشه ؟
منظورم امضا علیه!
(27-06-2014، 12:15)اشکان جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 12:11)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جوجه دیگه دور و ورم نظارت نکنم
ههههههههههه این فنچم واسه من شاخ شده!
دختر من رو تف هم نمیمدازم اینقدر از قیافت بدم میاد مثل روانی هایی روزی دو سه بار عکساتو میزارم و با رفیقام بهت می خندیم دمت گرم

فک کنم اشتب گرفتیا=/
هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
 سپاس شده توسط Magical Girl ، Mason ، Dead Silence
(27-06-2014، 12:14)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 12:09)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 12:05)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 12:02)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 11:58)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آدم کچل باشه ولی مث جاسم نباشهRolleyes

اون اداهایی که پیت بال در میاره بدتر از اداهایی ــِه کـه جاستین در میاره Rolleyes

دهن کَــج !Rolleyes

کَچل ! Rolleyes

جاسم کسی رو که نمیاره=/
صداشم مث دختراس=))
ولی پیت بولو اصلا وقتی میبینی کیف میکنی14k
اونایی هم که تو ویدیو هاش میاره خیلی خوبن=)))

صداش خیلی هم مردونس *-__--*

نه اون پیت بال خوبه با اون قیافش *-_- مرتیکه کَج و کوله =///

نُچ نُچ :| ب دخترایه تو موزیک ویدیوش هم کار داری ؟ =)))))))))))) زنت میدونه ؟ =///

آره خیلی مردونس صداش14k از صدای دخدر هم نازک تره=))))با اینکه 19-20 سالشه14k

هیچ صدایی ب صدای عشق من نمیرسه ._.

مردونه و خفن ! *._.*
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Albert wesker
(27-06-2014، 12:16)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 12:14)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه ساکت لحطه ی پر غروریه میخاوم از مهناز در خواست ازدواج کنم

^o^*

از مــَــن؟!

Blush

قبول نکن چون این دوست دختر زیاد دااره یهو ولت می کنه 
بدرود
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 30 مهمان