امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 2.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【151】(3)

سلام آوا

سلام رکی

(:
 سپاس شده توسط Albert wesker ، ~~SARA:HIVA~~ ، Thyme ، † αƖιєη †
آگهی
(25-06-2014، 21:50)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محمد بس کن |||||:

._.

عه:|
دارم مدارکو رو میکنم!
راسی همین الان یه پ خ الکی واسه من بفرس فرق نمیکنه چی باشه اصلا چرت و پرت بنویس توش فقط بفرس که فک کنم پ.خ هام ترکیده:|
هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
 سپاس شده توسط Dead Silence
(25-06-2014، 21:50)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 21:49)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 21:48)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 21:46)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 21:44)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من عاشق سروشم نمیدونم اونم منو دوس داره یا نه!Sad

سروش ببینShy

مــــــــــــــــــآمـــــــــــــــآن:N56:

حالا دیدی؟:cool:

پدر عشق بسوزه!!!!

که این بچه رو داغون کرده!!!!

بچه ؟ :/

بچه تو گهوارس ! :|
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط S R U H ، ~~SARA:HIVA~~ ، Albert wesker
ایــرآن بــآخت!

بـآزیکنـــآن فردآ ایرآننــد!
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~ ، Thyme ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
(25-06-2014، 21:50)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 21:48)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 21:45)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من برا تو دارم اهورا:|

ترسیدم|:
تو که بی وفا نبودیBig Grin

تو روح عمت:|

باوو عمه من مایه نداره|:
درک کنBig Grin
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
مثه اینکه باس شصخا سلام کنم ..!
فآطی
مرضیه
رها
ملیتا
رکی
اهورا
مرضی
سلام B-)
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【151】(3) 74
 سپاس شده توسط Dead Silence ، ஐற£ℒἶ†дஐ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
(25-06-2014، 21:50)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 21:49)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 21:48)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 21:46)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 21:44)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سروش ببینShy

پدر عشق بسوزه!!!!

تازه یه مدارک دیگه ای هم ازش موجوده:cool:
دوستت داره سروش:cool:
هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
 سپاس شده توسط S R U H ، Jack Daniel'ѕ ، Dead Silence
(25-06-2014، 21:51)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سروش ببینShy

پدر عشق بسوزه!!!!

بچه ؟ :/

بچه تو گهوارس ! :|

خــــــــب اشکال نداره!!!

همه عاشق میشن !!!!

تو هم روش!!! ^ــــــــ^
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط Dead Silence
سلآم -___^
 سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
(25-06-2014، 21:50)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 21:48)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سروش ببینShy

محمد ی انجمن هــــــــــــــــــک میکنی مدیر کلشتو باشی ارشدش من؟

بستگی داره کدوم انجمن باشه داداش

هسات دات ای ار داره
برا بچه اینجا هم نی
جای بحالی هم هس؟
1 ماه کارداره

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 19 مهمان