امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【82】

(19-02-2014، 22:10)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-02-2014، 22:08)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-02-2014، 22:01)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-02-2014، 21:58)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-02-2014، 21:53)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اس دادم بیآ گمشو فلش حالم خرآبه ... حتما الان ج میده .. دارم خیآبونا رو متر میکنم ...
تو داری متر میکنی یا اون؟!
ای میشد شمارشو ازت میگرفت =ا
واقعا شمرشو میدی؟!
بزار یه جوری ازش میگیرم!
خخخخخخ
فک کن!

هلن ؟
این دلارام شمارشو داره ؟!!!!

اون فک کنم .... دیوونه الان ج نمیده بزار باهاش صحبت کنم ... اخ حالم بده خداااااااااااا

مراقب باش سکته نکنی!

(19-02-2014، 22:02)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-02-2014، 21:58)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-02-2014، 21:57)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هان بابا احمدرضا و درس خوندن!
تو خواب هم ببینی رویاست!
وایسا بهش ی اس بدم ببینم>

تو مگـه شمارشو داری >؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اعوذوبالله ...

از اون سه نقطه احمد بعید نیس! شمارشو از دختر سرکوچه ی ما بخوای میده =ا

(19-02-2014، 22:08)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-02-2014، 22:07)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-02-2014، 21:58)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اغا همه شماره ی اونو دارن به جز من به منم بدین باهاش کار دارم!
عزیزم من همه نیستم>>>>

منم همه ی همه نیستم Sleepy
دوس دخترشی؟

هر چی بگی!
یه زمون اینجوری دوس شدم از خانواده ی مجازی شوهرم شد!
بعد کنه ام
بعد بی اف
بعد داداش
بعد لات عزیز هر چی شه میگم طرفو سرویس میکنه!
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ
آگهی
سيلام-_-

(:  ......  nobody  is  #perfect
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، T A R A ، இFATEMEHஇ
واقــــــــا چطــور میتـــونه همچیــن کــآری کنـــع ؟؟ |: خــــــــــــــــــــــــدآع |:

چــــــرا ؟ چطـــور ؟

.. هنگـــــــــــم |: نـــــــآمــرد !!
|:
 سپاس شده توسط Mr.Robot
(19-02-2014، 22:12)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســلام! {:

سلام عزیزم Heart
 سپاس شده توسط T A R A ، இFATEMEHஇ
(19-02-2014، 22:12)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-02-2014، 22:10)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-02-2014، 22:08)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-02-2014، 22:01)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-02-2014، 21:58)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو داری متر میکنی یا اون؟!
ای میشد شمارشو ازت میگرفت =ا
واقعا شمرشو میدی؟!
بزار یه جوری ازش میگیرم!
خخخخخخ
فک کن!

هلن ؟

اون فک کنم .... دیوونه الان ج نمیده بزار باهاش صحبت کنم ... اخ حالم بده خداااااااااااا

مراقب باش سکته نکنی!

(19-02-2014، 22:02)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اعوذوبالله ...

(19-02-2014، 22:08)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-02-2014، 22:07)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عزیزم من همه نیستم>>>>

دوس دخترشی؟

هر چی بگی!
بعد کنه ام
بعد بی اف
بعد داداش
اون شوهره مهراورم بود چ جالب >
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ
اخ عشقم اومـــــــد ... من از ایـنجا برفتـــم یه جا دیـگه ...

اخخخخخخخخخخخ ... سر دردم بدتر شد ...

بآی

هلن خصوصی بده شمارشو بگیر ... فقط چون خوش حالم ... اصلن ولش .. از دلارام بگیر اونم دقیقا همون ش احمدو داره

باااااااااااااااااااااای
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ ، T A R A
(19-02-2014، 22:12)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســلام! {:

تــــــــــــآرا |:

..|:

تـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــآرآ |:
|:
 سپاس شده توسط T A R A
(19-02-2014، 22:14)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-02-2014، 22:12)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هلن ؟

مراقب باش سکته نکنی!

اعوذوبالله ...

عزیزم من همه نیستم>>>>

دوس دخترشی؟

هر چی بگی!
بعد کنه ام
بعد بی اف
بعد داداش
اون شوهره مهراورم بود چ جالب >

اره بابا لامصــــــــــب بیت الماله!

(19-02-2014، 22:11)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-02-2014، 21:57)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-02-2014، 21:56)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میگف میخواد درس بخونه>>>
هان بابا احمدرضا و درس خوندن!
تو خواب هم ببینی رویاست!

از خودش بخواه ... به ما مربوط نی .......
کوفت
ایشششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششش​شششششششششششششششششششششششششششششش
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(19-02-2014، 22:14)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخ عشقم اومـــــــد ... من از ایـنجا برفتـــم یه جا دیـگه ...

اخخخخخخخخخخخ ... سر دردم بدتر شد ...

بآی

هلن خصوصی بده شمارشو بگیر ... فقط چون خوش حالم ... اصلن ولش .. از دلارام بگیر اونم دقیقا همون ش احمدو داره

باااااااااااااااااااااای
ایما ن شمارشو ب یکی بدی میکشمت> بای
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، இFATEMEHஇ ، !~IмДи~!

ســلام! {:

تاراعBig Grin
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ ، T A R A

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 22 مهمان