19-02-2014، 22:12
(19-02-2014، 22:10)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-02-2014، 22:08)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دوس دخترشی؟
(19-02-2014، 22:01)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-02-2014، 21:58)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-02-2014، 21:53)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تو داری متر میکنی یا اون؟!
اس دادم بیآ گمشو فلش حالم خرآبه ... حتما الان ج میده .. دارم خیآبونا رو متر میکنم ...
ای میشد شمارشو ازت میگرفت =ا
واقعا شمرشو میدی؟!
بزار یه جوری ازش میگیرم!
خخخخخخ
فک کن!
هلن ؟
این دلارام شمارشو داره ؟!!!!
اون فک کنم .... دیوونه الان ج نمیده بزار باهاش صحبت کنم ... اخ حالم بده خداااااااااااا
مراقب باش سکته نکنی!
(19-02-2014، 22:02)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-02-2014، 21:58)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-02-2014، 21:57)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.وایسا بهش ی اس بدم ببینم>
هان بابا احمدرضا و درس خوندن!
تو خواب هم ببینی رویاست!
تو مگـه شمارشو داری >؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اعوذوبالله ...
از اون سه نقطه احمد بعید نیس! شمارشو از دختر سرکوچه ی ما بخوای میده =ا
(19-02-2014، 22:08)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-02-2014، 22:07)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عزیزم من همه نیستم>>>>
(19-02-2014، 21:58)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
وایسا بهش ی اس بدم ببینم>
اغا همه شماره ی اونو دارن به جز من به منم بدین باهاش کار دارم!
منم همه ی همه نیستم
هر چی بگی!
یه زمون اینجوری دوس شدم از خانواده ی مجازی شوهرم شد!
بعد کنه ام
بعد بی اف
بعد داداش
بعد لات عزیز هر چی شه میگم طرفو سرویس میکنه!