28-08-2021، 11:33
من فریب ظاهرش راخوردم و عاشق شدم
لامُروت چشم آهو داشت، اما شیر بود
|
بغض قلم ❥ .. (نسخه یازدهم) |
||||||||||||||||||||||||||||||||
28-08-2021، 11:33
من فریب ظاهرش راخوردم و عاشق شدم
28-08-2021، 12:28
چشم ها شاهد نبودن ولی گوش ها قاضی شدن...
28-08-2021، 12:40
هر وقت غم داشتی
من زانوی غمتم،باشه؟
28-08-2021، 20:17
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
28-08-2021، 22:52
اونقدر آدمها قبل من و تو غصه خوردن، لب پنجره سیگار کشیدن،
عاشق شدن، فارغ شدن، فحش دادن... اونقدر آدمها قبل من و تو بردن، باختن، گذاشتن رفتن، گم و گور شدن.. اونقدر آدمها قبل من و تو به گذشتشون فکر کردن، حسرت خوردن، بغض کردن.. حالا کجان؟ رها کن رفیق.. رها کن بره...
29-08-2021، 4:09
29-08-2021، 22:49
اگه واسه یه آدم واقعاً مهم باشید، واستون وقت میذاره، بهتون بهاندازه ابراز علاقه میکنه، واسه خوشحالکردنتون تلاش میکنه و کاری نمیکنه از دستتون بده یا فکر کنید بهتون اهمیت نمیده؛
اگه حس میکنید مهم نیستید، فکرتون درسته.
29-08-2021، 23:50
من دلم تنگه واسه یه دلخوشی کوچیک /:
همین فقط...
30-08-2021، 7:04
دوستی هایتان را به عشق نرسانید!
به جایی که سلام دادنش، سَر حالتان بیاورد و قربان صدقه های بی منظورش، خاص شود برایتان. به جایی که عقربه ها وقتی کنارش هستید، برای گذشتن عجله داشته باشند و قهوه ها تلخ به نظرت نیایند. دوستی هایتان را به جایی که یک روز حرف نزدن با او، خُلقِتان را تنگ میکند و احوال پرسی نکردنش، حالِ خوبتان را بَد میکند، نرسانید. دوست که بمانید، لااقل کنارِ خودتان داریدش. قدِ یک تبریکِ تولد، قدِ یک گپ و چایِ عصرانه، قدِ یک شب بخیر گفتن و عزیزم شنیدن از زبانش، قدِ نعمتِ بودنش... به عشق که برسانیدش، در حسرتِ دوباره شنیدنِ اسمتان از زبانش هم میمانید، بقیه چیز ها که دیگر هیچ... -آدرینجهانے
30-08-2021، 13:05
چه خوش خیال بودم که همیشه فکر میکردم
در قلب تو محکومم به حبس ابد… به یکباره جا خوردم وقتی زندانبان بر سرم فریاد زد: هی…. تو… آزادی… و صدای گام های “غریبه ای”که به سلول من می آمد…♡
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|