امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[₪ گــفت و گــوی آزاد 301 ₪]

(27-03-2017، 23:11)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2017، 23:08)Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2017، 23:06)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2017، 23:03)Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2017، 23:01)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفتم حالا اگه بیان

به کیا؟

عرفان و طاها و آرمیتا و آیدین و نمیدونم کیا دیدن دیگه |:

فقط عرفان میشناسم :|

خسته نشی تو  :|

نوکرم :|
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
 سپاس شده توسط Berserk ، ERF@N
آگهی
(27-03-2017، 23:11)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فلش میومدیم وقتی فلش اومدن مد نبود[₪ گــفت و گــوی آزاد 301 ₪] 73

فرینج میدیدیم وقتی مد نبود : |
 سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، Wanton ، ERF@N
(27-03-2017، 23:11)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2017، 23:08)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه حسی میگه هرچی درس و کار و زندگی هست بذارم کنار، برگردم به تیم که فقط بزنم تو پر و بال این جوجه رنگیا! [₪ گــفت و گــوی آزاد 301 ₪] 73

لرزیدم به خودم ازین حرفت !
جدی : |

(27-03-2017، 23:10)Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2017، 23:06)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2017، 23:03)Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2017، 23:01)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفتم حالا اگه بیان

به کیا؟

عرفان و طاها و آرمیتا و آیدین و نمیدونم کیا دیدن دیگه |:

(27-03-2017، 23:04)Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2017، 23:02)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من که گفتم ! 
کراشم تویی 
-_-
غلط کردی

به جون ملیک اگه بذارم :|

ملیک کیه ! من که نیستم D: 

(27-03-2017، 23:04)✘ ɔʁɑzʎ ϱiяʟ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2017، 23:02)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من که گفتم ! 
کراشم تویی 
-_-
غلط کردی
من چی پ  -_-

خب توام بیا چ بهتر ! D : 
منتها مهشید سوگلیمه

هووووی -_-
درسته میگم :| اما هوو نیار سرم :/

بخدا تو جواب مثبت بده من دنیا رو کنار میزارم 

بیا اینی که میشناختیش اومد
آدم خیانت کار منزویه بدبخت :|
سلام اونی ک میشناختمش :|
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
 سپاس شده توسط Berserk ، ERF@N

خدایی اگه بدونم توی بیست و چند سالگیم اینقدر بدبخت و ذلیل میشم که برگردم اینجا حرفای بچه های 12-13 ساله رو فیلتر کنم دیگه رفت و برگشتی تو کارم نیست!
ماشالا ادعای دکتر مهندس بودنم دارن!
 سپاس شده توسط Berserk ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، ERF@N ، Dead Silence ، Son of anarchy ، omid13790
تینا ؟

(27-03-2017، 23:16)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدایی اگه بدونم توی بیست و چند سالگیم اینقدر بدبخت و ذلیل میشم که برگردم اینجا حرفای بچه های 12-13 ساله رو فیلتر کنم دیگه رفت و برگشتی تو کارم نیست!
ماشالا ادعای دکتر مهندس بودنم دارن!

تو خودت مهندس میشی ! نگران نباش
منم جزو این بچه هام ؟ | :
 سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، Wanton ، ERF@N ، Dead Silence
(27-03-2017، 23:16)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو خودت مهندس میشی ! نگران نباش
منم جزو این بچه هام ؟ | :

مهندس نمیشم.
نه بابا چیکار تو دارم! شماها اینجا بودید وقتی بقیه ول کرده بودن. هرچند بِیس قضیه کلاً بی ارزشه ولی کار شماها ارزش داشت.
 سپاس شده توسط Berserk
اوه خدای من چقد باکلاس حرف میزنه ._. ..
 سپاس شده توسط Wanton
(27-03-2017، 23:16)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تینا ؟ 

جان ؟(._. ) 
_
ایمان حالا که اینجایی چهار تا سریال علمی تخیلی مثه فرینج - 12monkeys و ..   معرفی کن ب ما :|
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Wanton ، Berserk ، Son of anarchy
(27-03-2017، 23:23)✘ ɔʁɑzʎ ϱiяʟ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تینا ؟ 

جان ؟(._. ) 
_
ایمان حالا که اینجایی چهار تا سریال علمی تخیلی مثه فرینج - 12monkeys و ..   معرفی کن ب ما :|

میگم چرا غیب شدی 

ایمان ی چندتا فیلم که خیلی کشت و کشتاری و خونو اینا داشته باشه ام به من بگو ! 
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Wanton
جاتون خالی دیشب 25 گیگ فیلم دانلود کردم:183:

(27-03-2017، 23:14)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2017، 23:11)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فلش میومدیم وقتی فلش اومدن مد نبود[₪ گــفت و گــوی آزاد 301 ₪] 73

فرینج میدیدیم وقتی مد نبود : |

خز :|
 سپاس شده توسط Wanton

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان