امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 2.63
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی ازاد نسخه 403

(07-02-2021، 12:22)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2021، 12:16)Brayant نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عمو جون برو تو شاد درستو بخون سعی کن پا پیج من نشی ؛ اوکی ؟

@"|-ANDROID-|"
تا ما یه چی میگیم فورا میگی من مسول گزارشاتم و میزنی از پنجا جهت آدمو نفله میکنی
جواب اینارو نمیخوای بدی ؟
همینجوری جلوی اینارو ننیگیرین بعد من که جوابشونو میدم میگی دعوا درست کردی و محروم میکنین
به تو ربط داشت....الله اکبر ._.
مهم اینه ضربم خورد به قلب دفاعیت (:
من تازه یه کیپاپر تازه واردم (:
تو برو قلب کیپاپرا بعد به شکر خوری میوفتی (:
حالت خوبه احیانا ؟
ضربه دفاعی چیه این وسط ؟
برو خدا روزیتو جای دیگه حواله کنه...

(07-02-2021، 12:26)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حاجی ازادیت مبارکD:::::

دمت گرم حاجی
 ایشالله آزادی قسمت همه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
آگهی
(07-02-2021، 12:27)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2021، 12:22)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به تو ربط داشت....الله اکبر ._.
مهم اینه ضربم خورد به قلب دفاعیت (:
من تازه یه کیپاپر تازه واردم (:
تو برو قلب کیپاپرا بعد به شکر خوری میوفتی (:
حالت خوبه احیانا ؟
ضربه دفاعی چیه این وسط ؟

(07-02-2021، 12:26)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حاجی ازادیت مبارکD:::::

دمت گرم حاجی
 ایشالله آزادی قسمت همه
من انتقاممو گرفتم
بازم قد قد کنی بد میشه برات (:
ینی تا میرم دعوا میشه ها ۰-۰ بس کنید فرزندانم خجالت بکشید از من ۰-۰ یه نمه حیا ۰-۰ یه نمه شرم ۰-۰ یه نمه صلح ۰-۰
(07-02-2021، 12:29)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ینی تا میرم دعوا میشه ها ۰-۰ بس کنید فرزندانم خجالت بکشید از من ۰-۰ یه نمه حیا ۰-۰ یه نمه شرم ۰-۰ یه نمه صلح ۰-۰
فاز بزرگی گرفتی باز؟!
میخوای حرصت بدم؟! D:
 سپاس شده توسط ᗩᐯᗩ⁷
(07-02-2021، 12:30)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2021، 12:29)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاز بزرگی گرفتی باز؟!
میخوای حرصت بدم؟! D:

هوم چل شدم از دست این معلمم ۰-۰ :/
نچ خیرم دستت مرسییییییییی از این همه لطف ۰-۰
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(07-02-2021، 12:29)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2021، 12:27)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالت خوبه احیانا ؟
ضربه دفاعی چیه این وسط ؟

دمت گرم حاجی
 ایشالله آزادی قسمت همه
من انتقاممو گرفتم
ما همه اینارو میدونیم ولی به روتون نمیاریم؛
دیگه هم فاز شرلوک هولمز نگیر
حله ؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
@"AVA_MADI*"
http://dl.akskhor.ir/uploads1/Screenshot-۲۰۲۱۰۱۲۹-۱۶۳۳۵۳.png
http://www.picc.ir/uploads/161255862143081.png
(07-02-2021، 12:32)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2021، 12:29)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من انتقاممو گرفتم
حله ؟

فرزندم ۰-۰ عزیزم ۰-۰
دهنشو بست ۰-۰
زیپو بکش ۰-۰
د هه ۰-۰
هی هیچی نمیگم عینهو گوریل میپرین به هم ۰-۰
به دل نگیریا این الان مثلا آدم وار نصیحت کردنم بود ۰-۰

(07-02-2021، 12:32)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"AVA_MADI*"
http://dl.akskhor.ir/uploads1/Screenshot-۲۰۲۱۰۱۲۹-۱۶۳۳۵۳.png
http://www.picc.ir/uploads/161255862143081.png

دردددددددددددددددددددددددد ۰-۰
درررررررررررررررررررررررررررررررررررررررددددددددددددددددد ۰-۰
حسام چرت گفتم بیا فوشش بده ۰-۰ :/
 سپاس شده توسط Mohlek
اولین ارسال :»
Karlina
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(07-02-2021، 12:33)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2021، 12:32)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حله ؟

فرزندم ۰-۰ عزیزم ۰-۰
دهنشو بست ۰-۰
زیپو بکش ۰-۰
د هه ۰-۰
هی هیچی نمیگم عینهو گوریل میپرین به هم ۰-۰
به دل نگیریا این الان مثلا آدم وار نصیحت کردنم بود ۰-۰
دلبندم ؛
ما چیزی به کسی نگفتیم ولی گویا بابایی مهربون شما خیلی وارد فاز شده دیگه از اون طرفش رد شده الان تو جو قرار داره
شما لطف کن پریز ایشونو بکش مام طبق روال روزمره به کسی کاری نداریم
ناشناس

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان