(18-02-2016، 0:18)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-02-2016، 22:03)ѕтєяη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عه ؟ خو پس بزار !
(17-02-2016، 20:07)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-02-2016، 17:54)ѕтєяη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بلند فکر نکن :|
میخوام یه عکس بزارم کلاه سرمه ، سرم پایینه کلا معلوم نیستم !
از آدمایی هم که هی عکس چرت و پرت میذارن بدم میاد ..
پس نمیزارم !
تو دلت ..
شادی
آخه خیلی باحاله ، هدف این بود یکی اصرار کنه :
بزار ، بزار
فقط ژستش عین ژست این دخترای تازه به دوران رسیده که دستشون روی دماغشونه و از این مسخره بازیا در میارن نباشه :/
البته میدونم که نیس .. تو با اونا فرق داری مهرناز ♡
انقدر ازشون بدم میاد .. فک کردن با چارتا انگشت میتونن اون دسته بیلای بینیشونو پنهان کنن :/
اخه کجاش باحاله .. خیلی مسخرس !
من که همیشه عکس کامل یا نیم رخ میندازم از این قرتی بازیام بدم میاد .. یکی نیس به امثال اینا بگه خو آخه ایکبیری ! تو که نمیخوای اون قیافه ی زهر ماریتو ملت ببینن این ادا ها چیه در میاری ؟ خو اصن عکس نزار ! میمیری دو روز عکس نزاری ؟؟ فک کردی جماعت بیکار گوسفند منتظر توئن که قیافتو ببینن ؟؟ بابا خوشگل ! بابا جذاب ! ببخشید همه مث تو خوشگل نیستن ..
ای بابا :|||
D:
ببخش مهرناز یکم امروز زیادی عصبانی ام دیگ الان حرصمو روی این دختر مونگولای سلفی مسخره گیر خالی کردم ^_^
خب همون دیگه ! منم بخاطر اینکه از این لوس بازیا متنفرم گفتم نمیزارم !
خب که چی مثلا .. دو تا چشم که همه دارن :89: !
وگرنه من هر عکسی گذاشتم کامل بوده :›
الان غیر مستقیم بهم فحش دادی ؟
@Apathetic