امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²13

(15-10-2014، 19:00)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2014، 18:57)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2014، 18:47)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2014، 18:43)جیگر بلایی(حسنیه) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام دخترا؟
سلام گلکم
(15-10-2014، 18:43)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: یاشا جیرونم کی بتو گفت من ترکی بلدم؟Big GrinBig GrinBig Grin

الان نصف بیشتر دنیا رو ترکا گرفتن باید همه ترکی بلد باشن ._.
نه خب واقعااااااااااااااااااااا؟
بله..
حتی تو تاریخم بیشتر حکومت هایی که در ایران بودن ترک بودن نه فارس

اوهوع بله بله من ترکم

(:

خب من برم یکم بدرسم
فعلا..
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، "تنها" ، Mason
آگهی
(15-10-2014، 19:01)ßlaɳgeaCe× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا من حس میکنم غریب شدم؟! -_-

سلام (..)--+

(15-10-2014، 19:02)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2014، 19:01)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2014، 18:59)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2014، 18:58)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2014، 18:57)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی ب چی میخندی ؟ (..)--+

وقتی به یه دختر توپ میخوره 25r30

فک کردم ب اون چیزی ک من میخندم میخندی -_-

اره خدایی توپ بخورن خیلی ادا در میارن :|

قیافشون ته خندس 25r30

تو به چی میخندی ؟؟ :|
به رفتارای دخترا :>

الان شهرامی ؟؟ :|
 سپاس شده توسط ☻☺ ✘ AngeL ✘ ☻☺ ، Mason
(15-10-2014، 18:59)Frozen♥VampiRe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عشقم اتفاقی نیفتاده ! فقط نمیتونم چرا احساس میکنم یه خورده فشارهای عصبی داره جدیدن بهم وارد میشه .. اتفاقن عجیبیش هم اینه ک دارم شاد ترین روزای زندگیمو سپری میکنم ! دارم غم هامو فراموش میکنم .. پس چرا بازم عصبی اندر عصبی ؟؟ :|
من الهی قربونت برم گلم .. شیوا خیلی دوستت دارم .. KiSs YoU

عزیزم میشه به اون روزا واتفاقای بد فکر نکنی ؟میدونی چرا این حسارو داری؟چون نمیخوای باور کنی این شادیو وفکر میکنی دوباره اون وضعیت قبلی ممکنه اتفاق بیوفته پس بهتره خودمو به این خوشی عادت ندم 

ولی اینو بدون ادم تو حال زندگی میکنه نه گذشته نه اینده الانو هرجور هست قبول کن وازش لذت ببر نزار خاطرات بد به شادیه النت غلبه ککنن تا از استفادش چشم پوشی کنی HeartHeart
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Apathetic
(15-10-2014، 19:01)ßlaɳgeaCe× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیز جدیدی ب نظر نمیاد -__-
غریب بودن بخشی از وجوده هر شخصه .. تجربش خیلی لازم شده ! :/
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط ☻☺ ✘ AngeL ✘ ☻☺ ، "تنها" ، Mïņ̃†êR
(15-10-2014، 19:02)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام (..)--+

(15-10-2014، 19:02)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2014، 19:01)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2014، 18:59)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2014، 18:58)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وقتی به یه دختر توپ میخوره 25r30

قیافشون ته خندس 25r30

اره دیگه -_-

الان تو خندت نمیگیره ؟ :|
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
من اینجا غریبم، خدافس cry girl
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، Mason ، Jack Daniel'ѕ ، Apathetic
(15-10-2014، 19:06)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2014، 19:02)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام (..)--+

قیافشون ته خندس 25r30

اره دیگه -_-

چرا 25r30
 سپاس شده توسط Mason
(15-10-2014، 19:07)ßlaɳgeaCe× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اینجا غریبم، خدافس cry girl

چنتا تاپیک میزنی در روز پسرم؟kaffe2
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Apathetic ، CTG
(15-10-2014، 19:07)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2014، 19:06)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام (..)--+

قیافشون ته خندس 25r30

اره دیگه -_-

چرا 25r30

ب چی داری میخندی ؟ ب همونی ک من میخندم ؟ :|
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
(15-10-2014، 19:09)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2014، 19:07)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام (..)--+

اره دیگه -_-

چرا 25r30

ب چی داری میخندی ؟ ب همونی ک من میخندم ؟ :|

آره :|

25r30
 سپاس شده توسط Mason

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 110 مهمان