امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ186

(04-08-2014، 17:29)BlAcK hAt نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

farsi nemishe hang karde

نباید پست بدید

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ186 72

بـابـام میگـه . . .
اینایـی كـه دخـتر نـدارن تـو خونـه عمرشـون هـدر رفتـه...(!)
صبـح ها دیـدن دختـرت با مـوهـای شلختـه
زیـر چشـاش كه سـیاه شـده 
و صـدای گرفـته ی اول صبحـش كـه داد میزنـه:
بـابـا نیـــــــا تــو !!!
فــرار میكــنه لباســشو عـوض كنـه . . .
كـل دنیـای یـه مـَرده (!)
دل پســرا خیلـی بســوزه ... بهلــه ... ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ186 72
دخـترا دست جیـغ هـورا اینـقدر داغ کنـن برسه به دسـت پسـرا ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ186 72)

(04-08-2014، 17:30)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 17:29)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــرا جیـــــــــــــــــــــــــــــــغஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ186 72ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ186 72ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ186 72

چرا داره ؟ ..

خیانت کرد ..

میخواستی بمونم باهاش ؟ ..
چ خیانتی؟چی شده؟
(04-08-2014، 17:31)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا مدیر شدی قانون وصف می کنیاBig Grin

نه باباSleepy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، eɴιɢмαтιc ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
سلام ..
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، ḲℑℳℐÅ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
ولل .. !

من برم بیرون خدافس
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ186 72
 سپاس شده توسط First Star ، ✘v!☻lent girl✘ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(04-08-2014، 17:36)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ..
نوری ، نوری ^_^

اولین بـآره مث آدم میآی سلـآم میدی :183:
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، First Star ، ḲℑℳℐÅ
ن بگید منظر خاص دارم ن من دیه دنبال مخاطب خاص نیستم
ولی از این ب بعد فقط ب این سپاس میدم بچه باحالیه عصبیه باش حال می کنمBig Grin
به ایندیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
✘v!☻lent girl✘
سلام..(:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط First Star ، ✘v!☻lent girl✘
(04-08-2014، 17:38)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 17:36)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ..
نوری ، نوری ^_^

اولین بـآره مث آدم میآی سلـآم میدی :183:

رها ._.

زندگیم رو نابود دارم میکنم :|
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، ḲℑℳℐÅ
(04-08-2014، 17:38)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به ایندیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
✘v!☻lent girl✘
شفـآ میده نتـــرس ..

(04-08-2014، 17:39)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رها ._.

زندگیم رو نابود دارم میکنم :|
چـرآ عــزیز؟._.*
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، ḲℑℳℐÅ ، First Star
حالم خیلی بده.../:

(04-08-2014، 17:39)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 17:38)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

✘v!☻lent girl✘
شفـآ میده نتـــرس ..
ینی الان دارم روانی میشم

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان