23-08-2021، 1:26
اخرین حرف من به تو :
ناراحت چی هستی ؟!
دنیا که به آخر نرسیده ....
من نشد ؛ یکی دیگه !
تو که عادت داری ... !!!
ناراحت چی هستی ؟!
دنیا که به آخر نرسیده ....
من نشد ؛ یکی دیگه !
تو که عادت داری ... !!!
|
بغض قلم ❥ .. (نسخه یازدهم) |
||||||||||||||||||||||||||||||||
23-08-2021، 1:26
اخرین حرف من به تو :
ناراحت چی هستی ؟! دنیا که به آخر نرسیده .... من نشد ؛ یکی دیگه ! تو که عادت داری ... !!!
23-08-2021، 1:46
در پزشکی دردی وجود دارد به اسم درد فانتوم؛ بهش درد خیالی هم میگویند،
اما خیالی نیست، واقعا درد میکند. بیمار واقعا درد میکشد، ولی از جایی که دیگر نیست. دستی درد میکند که قطع شده، انگشتی درد میکند که جایش بین تمام انگشتانش خالیست، آدمی که یادش هست اما خودش نه... انگار نگاه میکند به جای خالی چیزی و درد میکشد، از نبودنش، از نداشتنش. از اینکه تنها خاطرهای برایش مانده و دردی که کسی نمیفهمد، جای خالیای که کسی نمیبیند چون به گمانشان اینها همه دردی است خیالی... فاطمه محمدلو
23-08-2021، 4:38
اگر عقایدتان چرت و پرت نبودند مجبور نبودید اینقدر براشون گداییِ احترام کنید.
• XXl
23-08-2021، 9:26
به من گفت برو گورِت رو گم کن …
و حالا هر روز با گریه به دنبال قبر من می گردد ! کاش آرام پیش خودت و زیر زبانی می گفتی : “زبانم لال !”♡
23-08-2021، 15:54
دانی که چیست دولت؟ دیدار یار دیدن ولی ندیدن یار بهتر از نبودنشه
23-08-2021، 15:58
شنیده بودم اما باور نکردم!
نرخ دیه جَنین: اگر پسر باشد: ۴۸۰ میلیون اگر دختر باشد: ۲۴۰ میلیون و تاسف بار تر اینکه اگر جنسیت مشخص نشود ۳۶۰ میلیون! تو حساب کتابشون یعنی اگر پسر باشی دوبرابر دختر می ارزی؛ و اگر جنسیتت رو نفهمن هم باز بیشتر از یک دختر می ارزی!
24-08-2021، 12:49
You'll understand when you old (:
24-08-2021، 20:07
• به نام دختر ،
به نام ِدخترهای ِ موفرفری ِ مو لَخت ِ مو بلند ُ مو کوتاه ... به نام دخترهایی با چشمهایی به رنگ ِدل ِ شب ، دخترهایی با چشمهایی به سبزی ِ شمال و جنگلهایش ، دخترانی با چشمهایی آبی تر از آبی ِ آسمان و دخترهایی که هنوز در قهوه ای ِ چشمهایشان شعری برای گفتن هست و امیدی برای ادامه دادن و ته مانده ذوقی برای نوشتن ... به نام ِ دخترهایی با قلبهای ِ رنگارنگ . مشکی سبز بنفش آبی قرمز اصلا چه فرقی میکند !نامِ دختر خودش رنگ می بخشد به این دنیا و به این واژه ها . به نام ِ همه ی دخترهایی که بعد از شکسته شدن ِ بالهایشان دوباره تلاش کرده اند برای ِ پروانه شدن ، و با وجود اشکها و هق هقهای ِ ساعت سه ی ِ نصف ِ شبیشان ، کم نیاورده اند .دخترهایی که از شکست پل ِ خوشبختی ساخته اند . من هم یکی از همین دخترها هستم ، لیلی نیستم که مجنون قصهام شوی ... آیدا نیستم که خدای ِ کوچکت باشم ! من حتی سیندرلای توی افسانه ها هم نیستم که کفش به دست دنبالم بگردی ... من یک دختر هستم . و همین دختر بودنم هست که مرا زیبا می کند . مرا قدرت می بخشد ... اگر مادر شدی ، میشود حتی اگر دخترت بیست و چند ساله بود باز هم لالایی ِ شبهای خسته اش شوی ؟! موهای ِ بلندش را ببافی یا اصلا موهای کوتاهش را نوازش کنی ؟! اگر پدر شدی ، میشود تکیه گاه محکمی باشی ؟! و هر روز بیشتر از دیروز هوای ِ دخترت را داشته باشی ؟! شاید قدش بلند شود و سنش بالا برود اما این دختر همیشه دختر کوچک بابایش میماند ... میشود اگر برادر شدی ، جای سخت گیری هایی که شاید خیلی بی مورد باشد پای درددل های ِ خواهرت بنشینی؟! و گاهی با خریدن چیزهایِ کوچک دلش را شاد کنی؟! میشود اگر روزی فهمیدی دختری از ته دوستت دارد ، واقعا دوستت دارد جای شکستن ِ قلبش ، برایش بجنگی؟! جای اینکه مدام خودخواه باشی کمی هم به گریه هایی که بخاطر تو بوده است فکر کنی ؟! یک دختر ارزش این را دارد که تو برایش بجنگی ... به نام ِ همه یِ دخترهایی که ، نه مثل یک مرد قوی بلکه مثل یك دختر قوی بوده اند ، درست مثل یك دختر .
24-08-2021، 21:16
هرجور حساب میکنم نسل ما، یا تجربه نکرد
یا اگر تجربه کرد انقدر بهش عذابوجدان تلقین کردن که لذت نبرد.
24-08-2021، 22:04
(آخرین ویرایش در این ارسال: 24-08-2021، 23:37، توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ.)
ای خانه تو مال من نیستی
ای پول در جیب هایم تو مال من نیستی ای لیلی دلبر تو مال من نیستی مال من عشق در قلب توست که بی او هیچی نیستی
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|