امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

※گـُفتـگـوی آزاد نُـسـخـه 274※

(09-10-2015، 12:13)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2015، 12:04)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقد سخته ادم بدون موبایل باشه ..
:4fv:

ناموسن الان گوشیم دسته ناظمه :|
ولی استرس ندارم قبلش فلش کردم 4fvf
الان گوشی قبلی داداشم دستمه

تو دیگه چرا ؟ 
فلش کنی خوبه دیگه ((:
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، esiesi ، sober ، Jack Daniel'ѕ
آگهی
(09-10-2015، 12:16)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2015، 12:14)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2015، 12:11)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2015، 12:04)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود 

(09-10-2015، 12:04)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ناموسا درکت میکنم ):
شیشمین روزیه که مدرسه گوشیمو گرفته 
گوشی برده بودی؟
ی سال جاسوس کلاس لومون داد !
من گذاشته بود توی لالی نیمکت نمیدونم چجوری پیدا کردن!
همشم توی گروهامون دختر بود اون زمان وایبر داشتیم .. فک کنم سال دوم بودیم .. مشاورمون پدرمونو دراورد تک تک مخاطبا و گالری مونو چک کرد ..  Angel

:230:
وایییی چک میکنن  ؟ 

اره صدرصد .. مشاور مادر فلان ما ک چک کرد .. بعضیا رو هم گزارش داد ! باز خوبه من چیزی نداشتم فقط شماره چهارتا دختر بود .. حتی تو گروه راجبع قرارای اکیپیمون حرف زده بودیم ب اونا هم گیر داد .. ب عکس دخترای گروه ب همچی !

من بیب خوردم ):
رمز داره |:
هیچ کاری نمیکنن :|

دیو-ا اومدم دردودل کنم باهاتون استرس دادین بهم ک :|
※گـُفتـگـوی آزاد نُـسـخـه 274※ 70
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط esiesi ، sober ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، # αпGεʟ
(09-10-2015، 12:14)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2015، 12:13)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=237767&pid=3097203#pid3097203
به نظرم کمه؟:|
شما چی فکر می کنین؟

سلام آقا اهورا
خوبین؟

سلام نسیم جان مرسی شما خوبی؟
+
اینجا همه گوشیاشون ب فناست؟البته اگه گوشی داشتیم فلش نمیومدیم(:

من موقعی ک گوشی داشتم بازم میومدم فلش :| 
من کلن خیلی آدم وفاداری ام .-. 
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، sober
آقا اهورا:مرسی خوبم
درسها خوبن؟
شما می دونین تطورگرایی چیه؟:|

Aiden Pearce:بلی همه اطلاعاتو چک می کنن
می زنن به کامپیوتر
ختی ممکنه مموری رو فرمت شده برگردونن
اما یادمه یه بار که ییک از بچه هارو لو دادن
بهش گفتن با گوشی ت بیا پایین
اونم هم مموری و هم سیم کارتشو برداشت:|
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، esiesi
(09-10-2015، 12:17)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2015، 12:13)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تخم . |:
من بک آپ نداشتتم ))):

:|
آخه یهو میان کلاس میگردن :|
گوشی یکی تو شور.تش بود :|
یکی فلش داشت :|
یکی قرص داشت =|
کل 30 نفر کلاس یه چیز داشتن :|
 سپاس شده توسط esiesi ، Aiden Pearce ، sober
(09-10-2015، 12:18)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من بیب خوردم ):
رمز داره |:

مدرسه ی ما هیچ راه فراری نداره :| 

گوشیو میگیرن ، تا آخر سالم بهت نمیدن :| 
هر قفلیم ک داشته باشی باز میکنن 
بهترین دبیرا و اساتید کامپیوتر تو مدرسه ما تشریف دارن :| 
همشونم دبیرای خودمونن  :230:
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، sober ، Jack Daniel'ѕ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، # αпGεʟ
(09-10-2015، 12:20)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا اهورا:مرسی خوبم
درسها خوبن؟
شما می دونین تطورگرایی چیه؟:|

Aiden Pearce:بلی همه اطلاعاتو چک می کنن
می زنن به کامپیوتر
ختی ممکنه مموری رو فرمت شده برگردونن
اما یادمه یه بار که ییک از بچه هارو لو دادن
بهش گفتن با گوشی ت بیا پایین
اونم هم مموری و هم سیم کارتشو برداشت:|

حالا بیاین خوش بین باشیم :|
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط sober
(09-10-2015، 12:17)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو دیگه چرا ؟ 
فلش کنی خوبه دیگه ((:

من فقط شماره چندنفر و اثرمنفی پیشرو رو داشتم =|
همین..
 سپاس شده توسط esiesi ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Aiden Pearce
(09-10-2015، 12:21)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2015، 12:17)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تخم . |:
من بک آپ نداشتتم ))):

:|
آخه یهو میان کلاس میگردن :|
گوشی یکی تو شور.تش بود :|
یکی فلش داشت :|
یکی قرص داشت =|
کل 30 نفر کلاس یه چیز داشتن :|

من موقع تفتیش کلاس :| 
یه بسته تیغ داشتم ، ک----م :777 ، فلش 

همرو کردم تو شورتم :||||||||||
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Aiden Pearce
(09-10-2015، 12:21)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2015، 12:18)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من بیب خوردم ):
رمز داره |:

مدرسه ی ما هیچ راه فراری نداره :| 

گوشیو میگیرن ، تا آخر سالم بهت نمیدن :| 
هر قفلیم ک داشته باشی باز میکنن 
بهترین دبیرا و اساتید کامپیوتر تو مدرسه ما تشریف دارن :| 
همشونم دبیرای خودمونن  :230:
خوشبختانه چنتا احمق اومدن تو مدرسه ما :|

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان