08-12-2012، 18:36
خاکی که میشه باهاش نجاساتوشست انقدکه پاکه
|
یه جمله در مورد ایران بنویسید |
||||||||||||||||||||||||||||||||
08-12-2012، 18:36
خاکی که میشه باهاش نجاساتوشست انقدکه پاکه
اینجا مادر بزرگا قصه نمیگن/ اخه بچه ها دیگه ته قصه رسیدن
### اینجا منت رو به تلاش ترجیح میدن/سر صندلی تو مترو هم در گیر میشن ### اینجا ایرانه و از بالا خوشکله همین/توش که میای یه چیزایی هست مشکله نگی ### اینجا جایه بحث های سیاسی فقط تویه تاکسیه/مهندس مملکت هم پشت دخل باکسیه ### نابغه های اینجا بورسیه تو غربن/نخان هم برن مجبورن راضی بشن قلبن ### اینجا واسه خودش داره هرکی قبله ای/کسی فکر تو نیست تا وقتی زنده ای ### این جا کنار هر راه راست هزارتا بی راهه هستش/اینده ای نداریم چون ایران بیماره نسلش
09-12-2012، 16:26
وطن یعنی نون به نرخ پنصدی خوردن
یعنی لبخندی تلخ روی صورتی پر غم *** وطن یعنی از هم وطنت تو سری خوردن تورو به جرم نذاشتن روسری بردن *** وطن یعنی غرش خون یه حیون بی سر یعنی سکه ی طلا یه ملیون سیصد *** وطن یعنی اینکه پول از راه پر غم درآری دیگه حتی پول یه بال مرغ هم نداری *** وطن یعنی تنها جیبته واست رایگان مجبوری زندگی کنی با هر سایبان *** وطن یعنی زجر بکش تا آخر پای جان مثل قوم آواره ی آذربایجان *** وطن یعنی اشک ناموس رو کاغذ سفیدت یعنی چشم داشتن به خواهر رفیقت *** وطن یعنی مرگ بهتر از تحمل یک درد یعنی کودک آذاری توسط یه مرد ****** ****** ****** ****** ****** ****** وطن یعنی بشین یه گوشه به امید ویرانی یعنی احترام گذاشتن به تولید ایرانی *** یعنی خودروی ملی تو هر جایگاه منهدم همچون شعار شرکتی چون سایپا مطمئن *** وطن یعنی خنده بازارو به اسرار ببینی اگه حوصلتو سر برد به اجبار بشینی *** پای ماهواره و هوای که همیشه ابریست گوش بدی به حرف های چرت حمید شب خیز *** وطن یعنی خیانت و حس گوری تازه وطن یعنی خود فروشی مثل نوری زاده ****** ****** ****** ****** ****** ****** وطن یعنی درگیری بین تومان و دلار یعنی تصدیقی بوی جورابو گلاب *** وطن یعنی رنگ سیاه تو درسی مثل تاره یعنی خفه خونی که درسی مثل تاره *** وطن یعنی جای جمله ی بابا نان داد بشنویم بابا از گشنگی آرام جان داد ***
12-12-2012، 19:21
تو 4کلمه دوست دارم ایران
12-12-2012، 19:43
کشوری که مردماش بهترینن
14-12-2012، 16:24
نقل قول: وطن یعنی زجر بکش تا آخر پای جان اینجاشو دیگه قبول ندارم، اولاً قوم نه و ملت؛ ثانیاً آواره نه و مظلوم!!
22-12-2012، 13:50
ایران
به اندازه قدمت اریایی هایت و به وسعتت در زمان هخامنش . . . .به سهم خودم دوستت دارم
23-12-2012، 23:38
گویی خاکی ولی من گویم که من خاک پایتم!!!!
24-12-2012، 15:12
ایران خاک دلیران....سرزمین من و تو
ایران سرزمین اجدادمان...ایران یعنی عشق
01-01-2013، 10:06
با عظمت در دیروز بی اهمیت در امروز
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|