امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 153 ❝

(27-06-2014، 2:25)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 2:22)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 2:21)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 2:19)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 2:17)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وآقعـــا.
مرسـی.♥

خب کی با هم بریم بخریم؟؟؟؟

(27-06-2014، 2:18)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم میخوام:|

برای تو اختصاصی میخرم!!!!

فردآ.....او ببخشید.....ننــم نمیزآره!

شمـآ بخریــن...پســت کنین مــن پولشــو حسـآب میکنـم!(:

نه باید با هم بریم!!!

مهناز با تو جایی نمیاد|:
شوور داره|:
تو خطرناکی|:
تو راه بهش تجاوز میکنی|:
مهی با خودم میاد|:
ببند|:

:||

بــعلـــــــــه!

مــن میرم تــو اتــآقم!
cry girl
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
آگهی
ایمان هست ولی نیست:|
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 153 ❝ 7
 سپاس شده توسط -м α є ∂ є- ، Thyme
چه دعوایی هستش....
LIFE is a LiaR GaMe......SoooOOoO.......NEveR TruSt enYOne Angel
 سپاس شده توسط -м α є ∂ є-
تو قدیمی نیستی ک بخوای دوس قدیمی داشته باشی!!!
مهی دوستت نی!بفهم!
اسم منم نیار-_-
 سپاس شده توسط -м α є ∂ є- ، ~Mahnaz~
(27-06-2014، 2:28)فرشته جوووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میبینم ی مش جوون الاف نصف شبی درگیری شلوارک شدین!!!!!!!!ماروببین باکیاشدیم75میلیون!!!!!!!

خودتم اینجایی الاف حساب میشی(:

سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
(27-06-2014، 2:25)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 2:23)فرشته جوووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 2:20)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 2:19)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اونایی که دوسش دارن سپاس بدن

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دمه اذانی این کارآ چیه ؟!
مستهجن ....!
B-)
واقعاطرف فک کرده این عکس سپاس میخوره؟!؟!!!!!!عجبااااااااا
دِ
تو اَ کجا پیدات شد؟
اول از این طرف اسم داره
دوم از این به عشق من توهین کنی با من طرفی
من تسلییییییییییم
تادعوانشده
(27-06-2014، 2:26)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 2:23)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 2:22)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 2:20)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 2:18)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خفه شو|:
من چغندرم؟؟

برای تو هم میخرم ولی خیلی کوتاه برای تو برات از این بلنداشو میخرم!!!!

نفهمیدی؟؟
منظورم این بود خودم واسش میگیرم|:
تازه منم شوور دارم|:
امیر واسم میخره|:

شما پیر شدی یه دختر دم بخت داری از این شلوار کوتاه هارو میخوای توی قبر بپوشی!!!

من از دخدرم جوون ترم|:
بخوام امیر واسم میخره|:
واسه مهنازم میخره|:
خفه|:
واس رها بگیر|:

مــن پیر دخــدرم!:|
 سپاس شده توسط -м α є ∂ є- ، ~KiAηA~
(27-06-2014، 2:27)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام به همه.مخصوصا دوست قدیمیم مهناز عزیز.سلا کیانا خانم.خوبید خوشید؟؟سلامتید؟؟

از جلو چشمام محو شو>_<
تو منو نمیشناسی؟¿؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-06-2014، 2:28)فرشته جوووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میبینم ی مش جوون الاف نصف شبی درگیری شلوارک شدین!!!!!!!!ماروببین باکیاشدیم75میلیون!!!!!!!

با تو:|
 سپاس شده توسط Thyme ، ~Mahnaz~ ، ~KiAηA~
سلام مامانی.دوست دارم خعلی
LIFE is a LiaR GaMe......SoooOOoO.......NEveR TruSt enYOne Angel

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 16 مهمان