امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۲»

(25-06-2021، 17:06)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حسام خوش اومدی دآش

حسام تی فدا :v
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث ، شـــقآیــق
آگهی
(25-06-2021، 17:06)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2021، 17:05)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باریکلا ^^

ارسلان._.

ب ولله ن ._.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
:}
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(25-06-2021، 17:07)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2021، 17:06)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارسلان._.

ب ولله ن ._.

من نگفتم از اون اسکی رفتی ک._.
یاد اون افتادم:/
Nashenas(:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(25-06-2021، 17:08)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2021، 17:07)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ب ولله ن ._.

اها
خوبه :|
اخه ی مدته گیر دادی اسکی اسکی
:}
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(25-06-2021، 17:07)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2021، 17:06)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حسام خوش اومدی دآش

گمونم ۱۰۰ تا سپاس آخرم رو از دوران محرومیتت دارم. مرسی مرد یاییحسمسممسسج
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق
(25-06-2021، 17:09)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2021، 17:08)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اها
خوبه :|
اخه ی مدته گیر دادی اسکی اسکی

باشه از این به بعد سوژه ی دیگه ای رو واسه گیر دادن انتخاب میکنم._.
Nashenas(:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(25-06-2021، 17:07)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حسام خوش اومدی دآش

نواشی برارD:
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط Mohlek ، فرنودِ بن گیومرث
(25-06-2021، 17:11)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عع
برادر تورو یادم رفت تگت کنم نبودی در دسرس شرمنده :v
عوضش هر وقت بن شدی جبران کن واسم داش  Telegh_01

چخبر اخوی ؟ نبودی چن وقت
لیاقت نداشتیم فیض ببریم بات ؟
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، فرنودِ بن گیومرث
(25-06-2021، 17:12)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2021، 17:11)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عع
داش تورو یادم رفت تگت کنم نبودی در دسرس :v

چخبر اخوی ؟ نبودی چن وقت

داداش شرمنده نکن ما رو.
از کم توفیقیِ ما بوده خوشگله.

آره یه چند وقت نبودم منتظر بودم دلگیری ها رو رفع کنم اوّل بین خودم و چند تن از افراد بعد بیام بین جمع.

اشکال نداره داداش توی ذهنت تگ کردی.

احوالِ شریف؟

@*Aɴѕel*
آنلاین شدی اظهارِ وجود کن.
 سپاس شده توسط سهَ‌ند ، Mohlek ، *Aɴѕel*
(25-06-2021، 17:16)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2021، 17:12)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عع
داش تورو یادم رفت تگت کنم نبودی در دسرس :v

چخبر اخوی ؟ نبودی چن وقت

داداش شرمنده نکن ما رو.
از کم توفیقیِ ما بوده خوشگله.

آره یه چند وقت نبودم منتظر بودم دلگیری ها رو رفع کنم اوّل بین خودم و چند تن از افراد  بعد بیام بین جمع.

اشکال نداره داداش توی ذهنت تگ کردی.

احوالِ شریف؟
فداتیم دادا
اصن فلش به همین درگیری هاش هنو پابرجاس بزرگوار
بیخبال اینام میگذره ...
خداییش توی ذهنم بودی
ناشناس
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 16 مهمان