امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

× گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 1 + 4✗9 ×

(15-08-2013، 20:03)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2013، 20:02)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما دیگر جایی نداریم بای
کجا شیوا؟؟Angel
این جا هیشکی که با من حرف نمیزنه!!Dodgy
تو نرو حدّاقل...

خب تعریف کن بام

(15-08-2013، 20:03)**MOHAMMAD** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2013، 20:02)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما دیگر جایی نداریم بای
کی گفته؟؟؟
بگو دهنشو سرورس کنم..
راسی اسمت چیه تو؟

خدافظ

اسمم شیواست
(15-08-2013، 20:03)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما دیگر جایی نداریم بای

نرووووووووو... مگه مامان پاری نیسی؟خب منم دخدرشم..من نوتم!منو تنها نذاااار!cry girl

تو کی بچش شدی؟

با ابرفز تا حالا شدن40تا خیلی فعاله بچم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط sjmmc ، Magical Girl
آگهی
(15-08-2013، 20:04)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2013، 20:02)**MOHAMMAD** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2013، 20:01)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محمد داداشی!ما ک یوخ بت پ.خ داده بودیم با ما بدرفتار کردی .. ازون وخ ب بعد دیگه ازت میترسیم!Angel
دیگه تکرار نمیشه..
من یجورایی عوض شدم...
حالا سلام کن...:cool:
راسی خدافظ..
درضم..غل* میکنی دیه نیای سایت...
نیای با من طرفی
هوی!! خودت غلط میکنی!!Dodgy
(15-08-2013، 20:02)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صادق جان موارد دیگه رو انگار ندیدی نه؟ :|
میگم افسرده شدم افسردههههههههههههههههههه! 2mo5
افسرده واسه چی؟؟Undecided

چرا داد میزنی رو داداشم؟دعوا زشته..دعوا کار شیطونه!

نفس!شمارتو بده دخدرم! Rolleyes
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط sjmmc
(15-08-2013، 20:06)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2013، 20:03)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما دیگر جایی نداریم بای
کجا شیوا؟؟Angel
تو نرو حدّاقل...

خب تعریف کن بام

(15-08-2013، 20:03)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما دیگر جایی نداریم بای

نرووووووووو... مگه مامان پاری نیسی؟خب منم دخدرشم..من نوتم!منو تنها نذاااار!cry girl

تو کی بچش شدی؟

چی رو تعریف کنم؟؟Undecided
تو یه چیزی بگو... بقیه که باهام حرف نمیزنن...Dodgy
خیلی فعاله!!Big Grin
بزنم به تخته!!Big Grin

(15-08-2013، 20:06)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا داد میزنی رو داداشم؟دعوا زشته..دعوا کار شیطونه!

میتونم داد میزنم!!Dodgy
Take The Gun
&
Count To Three
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(15-08-2013، 20:06)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما دیگر جایی نداریم بای
کجا شیوا؟؟Angel
تو نرو حدّاقل...

خب تعریف کن بام

(15-08-2013، 20:03)**MOHAMMAD** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما دیگر جایی نداریم بای
کی گفته؟؟؟
بگو دهنشو سرورس کنم..
راسی اسمت چیه تو؟

خدافظ

اسمم شیواست

ما دیگر جایی نداریم بای

تو کی بچش شدی؟

صادق!مامان بابای من فعال نیستن!بی ادب! :|

من از تخم مرغ شانسی در اومدم!Big Grin
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط sjmmc
مثه اینکه من دیگه جایی ندارم نه تو شیوا
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط sjmmc ، Mïņ̃†êR
(15-08-2013، 20:09)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صادق!مامان بابای من فعال نیستن!بی ادب! :|

من از تخم مرغ شانسی در اومدم!Big Grin

کلّا فقط با من مشکل داریا!!Dodgy
شیوا اول گفت!!Undecided
مارکشو بگو منم برم از اون تخم مرغ شانسیا بخرم!!Angel

(15-08-2013، 20:09)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا همه زدن تو فاز قهر کردن...Dodgy
بمونین خودتونو وارد بحث کنید...Angel
Take The Gun
&
Count To Three
 سپاس شده توسط Magical Girl ، Mïņ̃†êR
به منم تخم مرغ شانسی بدیدConfused
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط Magical Girl
حرف نمیزنین من برم...Dodgy
به زور نشستم...Dodgy
اصلا رفتم...Angel
خدانگهدار!!Angel
Take The Gun
&
Count To Three
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
نفس تو همه سوپرمارکتا هس!Big Grin

وای من چقد کار دارم تو نت.. دیر ج دادم بدونین چراشو ..
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط *Nafas*
(15-08-2013، 20:09)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خو بسه نفس
بیا بغلم باهم گریه کنیم گوگل خرابهcryingcryingcryingcrying
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط *Nafas*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان