امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۷

(02-06-2021، 19:13)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-06-2021، 19:10)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صداشونو دوست دارم خو ._____.

افرین.
من حافظم انقدر خوب نیست بعدا بتونم راجبش نظر بدم.=/
چطوری یادتون میمونه کی به کیه؟

(02-06-2021، 19:12)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@shghyegh
کجا بودی تو دختر؟

تو هم قرار بود شرکت کنی ها.
صدای شما منتظره

قرار نبود.
 سپاس شده توسط shghyegh
آگهی
(02-06-2021، 19:12)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@shghyegh
کجا بودی تو دختر؟

میخواستم ببینم چقد میتونم گوشیو خاموش نگه دارم و پ ندم Big Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط моои
(02-06-2021، 13:15)τοxικ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یادش بخیر... :>
سال 97-98
http://dl.akskhor.ir/uploads1/IMG-۲۰۲۱۰۶۰۲-۱۴۵۸۱۴_f5de2.jpg

داش همش اخم میکنی؟ v:
 سپاس شده توسط shghyegh
(02-06-2021، 19:14)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@shghyegh
کجا بودی تو دختر؟

میخواستم ببینم چقد میتونم گوشیو خاموش نگه دارم  و پ ندم Big Grin

خوبه ^^
منم یادمه یکی دوماه پیش ی هفته ب گوشیم دست نزدم :/
 سپاس شده توسط shghyegh
Be1
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط shghyegh
(02-06-2021، 19:15)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-06-2021، 19:14)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخواستم ببینم چقد میتونم گوشیو خاموش نگه دارم  و پ ندم Big Grin

خوبه ^^

واسه من ی هفته نشد هنو دو روز ب آخر هفته مونده crying
خیلی کار سختیه خدایی
چ خبر از امتحانا
حواست ب پروتوکلا هس رعایت میکنی دخمل؟
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط моои
(02-06-2021، 19:21)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-06-2021، 19:15)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبه ^^

واسه من ی هفته نشد هنو دو روز ب آخر هفته مونده  crying
خیلی کار سختیه خدایی
چ خبر از امتحانا

حالا برا شروع همون چند روزم خوبه Big Grin
امتحانا خوبن سلام میرسونن:>
رعایت میکنم ولی امروز گند زدم و با بچه رفتم بستنی خوردیم:///
 سپاس شده توسط shghyegh
(02-06-2021، 16:06)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میگن کوه پشتش به ماست ✊✊
چیز خورشید

View this post on Instagram

A post shared by امپراطور کوزکو | زینب موسوی (@iamkuzcooo)

دهنت Telegh_01Telegh_01
 سپاس شده توسط سهَ‌ند
(02-06-2021، 19:22)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-06-2021، 19:21)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واسه من ی هفته نشد هنو دو روز ب آخر هفته مونده  crying
خیلی کار سختیه خدایی
چ خبر از امتحانا

اره باباااا Big Grin
الحمدلله سلامت باشن Big Grin
یا خدا رعایت کن بابا جان باز کرونا میگیری میگفتی رو دستمووون

(02-06-2021، 19:22)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

https://uupload.ir/view/۲_ژوئن،_۱۹.۵۱_fgri.mp3/
دومی v:
ضبط یهویی ._.
(استیکر تشویق کردن)
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط Prometheus
(02-06-2021، 19:27)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-06-2021، 19:22)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره باباااا Big Grin
الحمدلله سلامت باشن Big Grin
یا خدا رعایت کن بابا جان باز کرونا میگیری میگفتی رو دستمووون

(02-06-2021، 19:22)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

https://uupload.ir/view/۲_ژوئن،_۱۹.۵۱_fgri.mp3/
دومی v:
ضبط یهویی ._.
(استیکر تشویق کردن)

(استیکر تشکر بی کران با لبخند بسیجی)
 سپاس شده توسط shghyegh

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان