امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

_گفتگو آزاد نسخه 354 _

(23-04-2020، 0:18)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-04-2020، 0:12)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-04-2020، 0:08)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-04-2020، 0:04)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-04-2020، 0:01)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عزیزم نکته جالبی اشاره کردی
حرف 
نه مثل ترسو ها تیکه انداختن
یا آنقدر باید قوی باشی که حرفتو مستقیم بزنی
یا ترسویی که سکوت کنی

بگذریم
دنیا محل گذر بوده و هست

میدونم منظورت چیهD:
ولی تیکه هم حال میده ها-_-
یه جور شوخی حرص دراره
بحث برا دعوا ندارن تیکه میندازن یاد هم بیارن که .....

نگذریم چیکار کنیم(:

چه خبرا شقایق؟

خودشون کنار میان تو خودتو اذیت نکن.-.

هیچ سلامتی فک کنم خودش بهترین خبر میتونه باشه
انقدر که به درو دیوار خونه نگاه کردم دیگه میتونم طرح جدید برای اسکلت ساختمون بدم:|
تو چه خبر؟

عزیزم منو چیکار داری 
کی با چی کنار میاد

من کلی گفتم نفسم 

نه آدم می‌تونه جانش سالم باشه و مغزش و محیط حیاتش ناسالم جدی دارم میگم (:
خیلی وقته دارم به این مسئله فکر میکنم که یه بیمار سرطانی با حال روحی خوب خوشبخته یا یه آدم با بدنی سالم در محیتی ناسالم و هزار و یک فکرو خیال(:

ولی خوشحالم که می‌شنوم سالمی رفیق
((:

اتفاقا دیروز داشتم به این فکر میکردم اگه یه مریضی سخت داشتم ولی مشکلات الانمو نداشتم بهتر بود یا وضع الان؟ولی خو به نتیجه ای نرسیدم D:

قربونت بشم که*.*
آگهی
چفدر جالب !
این سایت هنوز هم پا برجاست و اخیراً هم فعالیتش به خاطر این شرایط بیشتر شده
قصه رفاقت،قصه سنگ های کناره ساحله-یکی یکی اونارو جمع می کنی...بعدش یکی یکی پرتشون می کنی توی دریا..
اما بعضی وقتا سنگای قیمتی گیرت میاد که هیچ وقت نمیتونی پرتشون کنی و برای خودت همیشه نگهش میداری!!
نچ نچ 
چند وقت پیش تو یه کانالی تو تلگرام  دیدم یه آهنگ گذاشته ن با این عنوان جدیدترین آهنگ د وایس
یاد آهنگ شالش افتادم که معروف ترینه
یه مدت چه قدر گوش میکردیم
و چه قدر از اون دوران گذشته(:
اینجا بود که برام معلوم شد
چه قدر پیر شدم(:
(23-04-2020، 0:21)alireza_75 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چفدر جالب !

بله
خیلی از کاربرای قدیمی دوباره سر میزنن
قرنطینه همرو وادار کرده یجوری خودشونو سرگرم کنن
.Haters  are my greatest  motivators
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16596388991788

سپاس شده توسط م‍حمّد ، @پوریا@
(23-04-2020، 0:21)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-04-2020، 0:18)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-04-2020، 0:12)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-04-2020، 0:08)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-04-2020، 0:04)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونم منظورت چیهD:
ولی تیکه هم حال میده ها-_-
یه جور شوخی حرص دراره
بحث برا دعوا ندارن تیکه میندازن یاد هم بیارن که .....

نگذریم چیکار کنیم(:

چه خبرا شقایق؟

انقدر که به درو دیوار خونه نگاه کردم دیگه میتونم طرح جدید برای اسکلت ساختمون بدم:|
تو چه خبر؟

عزیزم منو چیکار داری 
کی با چی کنار میاد

من کلی گفتم نفسم 

خیلی وقته دارم به این مسئله فکر میکنم که یه بیمار سرطانی با حال روحی خوب خوشبخته یا یه آدم با بدنی سالم در محیتی ناسالم و هزار و یک فکرو خیال(:

((:

اتفاقا دیروز داشتم به این فکر میکردم اگه یه مریضی سخت داشتم ولی مشکلات الانمو نداشتم بهتر بود یا وضع الان؟ولی خو به نتیجه ای نرسیدم D:

قربونت بشم که*.*
سرطان خیلی بده

ولی من ترجیح میدم سرطان داشته باشم و مشکلات الانمو نه و عمیقأ شاد باشم 
آدمی که سرطان داره حداقل تکلیفش با خودش و زندگیش معلومه
می‌دونه آقا من تهش دو سال زنده ام و فلان
من اگه به روز بفهمم سرطان دارم دنبال درمان نمیرم
ترجیح میدم روزای آخر عمرم بی دغدغه باشه
شاید کل داراییمو نقد کنمو برم یه جای خیلی دور و غروبا بشینم غروب آفتاب و ببینم

هر چند آدمی که بخواد شاد باشه و زندگی کنه
تو هر شرایطی می‌تونه(:
ولی خوب من به شخصه اونقدر قوی نیستم
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł ، @پوریا@
(23-04-2020، 0:23)red_Queen نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-04-2020، 0:21)alireza_75 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چفدر جالب !

بله

خاطراتِ زیادی اینجا شکل گرفته 
حداقل برای خود من !
اما اینکه دوران انجمن یا همون فروم ،خیلی وقته تموم شده ولی بعضاً سایت هایی مثل فلشخور هنوز هم کاربران خودشونو دارند و به حیات خودشون ادامه میدند هیجان انگیزه
قصه رفاقت،قصه سنگ های کناره ساحله-یکی یکی اونارو جمع می کنی...بعدش یکی یکی پرتشون می کنی توی دریا..
اما بعضی وقتا سنگای قیمتی گیرت میاد که هیچ وقت نمیتونی پرتشون کنی و برای خودت همیشه نگهش میداری!!
 سپاس شده توسط red_Queen ، @پوریا@
(23-04-2020، 0:25)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-04-2020، 0:21)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه خبرا شقایق؟

تو چه خبر؟

عزیزم منو چیکار داری 
کی با چی کنار میاد

من کلی گفتم نفسم 

((:

قربونت بشم که*.*
سرطان خیلی بده

ولی من ترجیح میدم سرطان داشته باشم و مشکلات الانمو نه و عمیقأ شاد باشم 
آدمی که سرطان داره حداقل تکلیفش با خودش و زندگیش معلومه
می‌دونه آقا من تهش دو سال زنده ام و فلان
من اگه به روز بفهمم سرطان دارم دنبال درمان نمیرم
ترجیح میدم روزای آخر عمرم بی دغدغه باشه
شاید کل داراییمو نقد کنمو برم یه جای خیلی دور و غروبا بشینم غروب آفتاب و ببینم

هر چند آدمی که بخواد شاد باشه و زندگی کنه
تو هر شرایطی می‌تونه(:
ولی خوب من به شخصه اونقدر قوی نیستم

شایدم تو اون لحظه غم و سختی الان رو ترجیح بدیم...
درکل ادم فراموشکاره سختی هایی که کشیده رو فراموش میکنه برا همین هرچقدر زمان میگذره سختی های قبل براش کم رنگ و سختی حالش پررنگ میشه(نظرشخصی)

به نظر اون ادما خیلی خاصن خیلی-_-
 سپاس شده توسط م‍حمّد ، @پوریا@
(23-04-2020، 0:27)alireza_75 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-04-2020، 0:23)red_Queen نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چفدر جالب !

بله

حداقل برای خود من !
اما اینکه دوران انجمن یا همون فروم ،خیلی وقته تموم شده ولی بعضاً سایت هایی مثل فلشخور هنوز هم کاربران خودشونو دارند و به حیات خودشون ادامه میدند هیجان انگیزه

هر دوران حال و هوای خاص خودشو داره
اون موقعه شاید چون اعضای بیشتری فعال بودند
و انجمن تازه تاسیس بوده خیلی جو صمیمی بوده
هر کی میاد از قدیم از جو اون موقعه میگه که خیلی خوب بوده
و ادمو کنجکاو میکنه که مگه چجوری بوده

ولی خب هر دوران فرق میکنه
.Haters  are my greatest  motivators
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16596388991788

سپاس شده توسط alireza_75 ، @پوریا@
(23-04-2020، 0:30)red_Queen نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-04-2020، 0:27)alireza_75 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چفدر جالب !

بله

حداقل برای خود من !

هر دوران حال و هوای خاص خودشو داره
اون موقعه شاید چون اعضای بیشتری فعال بودند
و انجمن تازه تاسیس بوده خیلی جو صمیمی بوده
هر کی میاد از قدیم از جو اون موقعه میگه که خیلی خوب بوده
و ادمو کنجکاو میکنه که مگه چجوری بوده

ولی خب هر دوران فرق میکنه

خود شما هم اگر 8 سال بعد از این تاریخ ، به شرط پابرجا بودن این سایت بهش سر بزنید ، احتملا ً همین حرف رو خواهید زد 
 سپاس شده توسط red_Queen ، @پوریا@
لنت ترمز کیلویی پنج هزار
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط red_Queen

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان