امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.14
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه 320

(24-04-2018، 16:23)SSHHAADDII نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2018، 16:20)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شادی کوشی

بلع؟ Dodgy

چطوری عزیزم Big Grin
آگهی
(24-04-2018، 16:22)SSHHAADDII نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ديدم مي رع ديدم گيره حتي نفهميد بي رحميه فقط مي خنديدش مي خنديد هيع مي گفت عشق تو بي معنيه منم نگاش كردم ك تند تر برع اونم راحت رفت و سريع پشت كرد بهم ازش نخواستم فرصت بده فقط گذاشتم ك برع خوشبخت شه اگ بي من راحته بي من مي زونع چرا بش گير بدم بمونه الان يريز تو خودم و تو خونه دارم از دست مي رم ديوونه c24

کلا درگیریا ؟؟؟ اسمت شادیه اون وقت اواتار پسرونه گذاشتی
(24-04-2018، 16:23)SSHHAADDII نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2018، 16:20)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شادی کوشی

بلع؟ Dodgy
واس ابجی من اخم میکنی...؟ابروهاتو میکنم ها..Bf8
R♥
(24-04-2018، 16:23)royayebarfi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به نظرت ..اونورو میگم...اونیکه قراره....هووووووووووووووو...خخخ

برو ببین خب خخخ
اون بار ازون اول دل سادم دل سادم يه حسي ك مال من نيس تو نگاته تو نگاته ولي بالا دست اخر تو چه راحت تو چه راحت پس حقمه ك قلبم مسير تنه هاته نمي خواااااااااااااااااااااستم ازون اول تا بگيرع اين علاقه  c24
(24-04-2018، 16:25)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2018، 16:23)royayebarfi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به نظرت ..اونورو میگم...اونیکه قراره....هووووووووووووووو...خخخ

برو ببین خب خخخ
دیدم دا..نیومده...هعیییییییییییییییییییییییییییی Sad
R♥
(24-04-2018، 16:24)royayebarfi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شادی کوشی

بلع؟ Dodgy

بچه خوبی ابجی  Big Grin
(24-04-2018، 16:24)royayebarfi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شادی کوشی

بلع؟ Dodgy

بكن Undecided
من فهمیدم دردش چیه...عاشق شده..بعد شکست خورده..الان توهم میزنه..خخخخ
R♥
(24-04-2018، 16:24)WindBoy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2018، 16:22)SSHHAADDII نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ديدم مي رع ديدم گيره حتي نفهميد بي رحميه فقط مي خنديدش مي خنديد هيع مي گفت عشق تو بي معنيه منم نگاش كردم ك تند تر برع اونم راحت رفت و سريع پشت كرد بهم ازش نخواستم فرصت بده فقط گذاشتم ك برع خوشبخت شه اگ بي من راحته بي من مي زونع چرا بش گير بدم بمونه الان يريز تو خودم و تو خونه دارم از دست مي رم ديوونه  c24

کلا درگیریا ؟؟؟ اسمت شادیه اون وقت اواتار پسرونه گذاشتی

خواننده مورد علاقمه خو جرم نيس ك Undecided

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان