امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

¢گفتگو آزاد نسخه 226¢

من ی کیک دارم آیسان ..

بابام خریده عصرونه بخوریم ^_^

قسمت تو شد ._.*

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/as2zv5y7z98x4k9kplks.jpg
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ~ CrAzY HuMaN ~
آگهی
(17-01-2015، 16:44)best~girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2015، 16:41)ܜܓܨჯSpɨt Iñ BlastéĐ Lɨféჯ ܜܓܨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی مارو هم به چیزش حساب کنه   |:

بیا عزیزم چیز خودمی :vvvv

با این اکانتت نمیشه صاحاب چیز هم بشی
اونم چیزی به این چیـــزی

برو با اکانت خودت بیا شاید قبول کردم  ((=
¢گفتگو آزاد نسخه 226¢ 68
 سپاس شده توسط best~girl
(17-01-2015، 16:45)Ƒαкє ѕмιƖє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2015، 16:44)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|
میرم اسید بخورم:4fv:

.___.

(17-01-2015، 16:43)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جانم؟..

همون همیشگی (,, )

(17-01-2015، 16:45)~ CrAzY HuMaN ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کـآدو هـآ رو دادن آیســـی؟ :/

نع :|
هاع؟:|

خوبی مرضی؟
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ~ CrAzY HuMaN ~
(17-01-2015، 16:47)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ی کیک دارم آیسان ..

بابام خریده عصرونه بخوریم ^_^

قسمت تو شد ._.*

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/as2zv5y7z98x4k9kplks.jpg

وایی خُدا چه کیک خوشمزه ایییی خداییییی .__.

آخ هوس کردم :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ¢گفتگو آزاد نسخه 226¢ 68
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ~ CrAzY HuMaN ~ ، ✘v!☻lent girl✘
سلـام اهـورا

[آیسـآن]

کیکــو خــودمــ<ن میخــوریــم -____-
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(17-01-2015، 16:48)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2015، 16:45)Ƒαкє ѕмιƖє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2015، 16:44)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میرم اسید بخورم:4fv:

.___.

(17-01-2015، 16:43)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جانم؟..

همون همیشگی (,, )

(17-01-2015، 16:45)~ CrAzY HuMaN ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کـآدو هـآ رو دادن آیســـی؟ :/

نع :|
هاع؟:|

خوبی مرضی؟

هعیهعی .. هَستیمـ !!

تو حَتما بِهتری ؟
(17-01-2015، 16:45)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2015، 16:44)ܜܓܨჯSpɨt Iñ BlastéĐ Lɨféჯ ܜܓܨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2015، 16:42)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2015، 16:36)ܜܓܨჯSpɨt Iñ BlastéĐ Lɨféჯ ܜܓܨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2015، 16:33)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حسن داری شبیه عمو تتل میشی:|

هنوز راضی نیستم ریشام هنو کار داره  ):
تا قهرمانی راهی نمونده:|
میرسی((=

سلام مرضیه و ایدا

همین الانش از بس میخاره میکشمش به آسفالت  |:
خو مگه مجبوری؟:v

یه چیزی تو همین مایه ها  |:

Angel
¢گفتگو آزاد نسخه 226¢ 68
عع سحر آب شده رفته که :||||
بچه ها بگردین پیداش کنین لازمش دارم .__.

(17-01-2015، 16:44)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آ .. :|
آره بابا ، خِیلی وَقته !
واس شُمامـ تَمومـ شُده ؟ :V :|
هومـ .. :|
اهم :|
عع؟ خیلی وقت؟ خب پ!
نه ما یدونه مونده.. آخریش آخر این هفتس..

(17-01-2015، 16:44)Ƒαкє ѕмιƖє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روز تولدم ینی محروم میشم دائم ؟ :|
عع تولده مال شما بود؟ مبارک مبارک =))
Fuck
LiFE
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Ƒαкє ѕмιƖє
رهــا بیشعــور :/
(17-01-2015، 16:44)Ƒαкє ѕмιƖє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی دوست دارم اینجوری با من حرف میزنه ._.

منم خوشم میاد ^_^*

منظورم اهورا نیس کُلـا ._.

عاشق بداخلاقام ^________________________^

قند آب شُد cry girl
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 24 مهمان