امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتـگـوی آزاد نـسـخـه [204]

(12-09-2014، 20:45)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-09-2014، 20:42)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم ..

رزی چرا پسته منو رد تایید کردی دختر .. ؟! .__.
کرم ._.
(12-09-2014، 20:43)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-09-2014، 20:42)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-09-2014، 20:40)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-09-2014، 20:37)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا کَلاغ ؟ .-.

حامد روزی 300 تا تایپک می زنه من فقط100 تا تایپک می زنم
حالا که اینطور شد بازهم شرکت می کنم Tongue
چَند سآعت طول میکِشه خُدایی ؟ :»
(12-09-2014، 20:37)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-09-2014، 20:35)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رو آب بخَندی ! :|

این از حآمدَم بدتره ! پسر تُ خوابُ زندگی نداری !؟ :|

دوره بعد شرکَت کُنی خودم با همین 2 تا دستآم خَفت میکُنم ! -_-

جون شهی ؟ :v

چرا کَلاغ ؟ .-.

من عاشق کلاغم !
جُدیدن ؟ ..
نه از بچگی .. یه کلاغ داشتیم تو خونمون .. میومد میشست رو شونم .. ولی یه بار ازش خبری نشد .. دیگه هیچ وخ ندیدمش ..

خیلی کلاغ دوس دارم
.. :| !

چقدر غَم انگیز ! :|
[/quote]
:|
[/quote]
حرفی برای گُفتن نداشتم ! :|

خوبی ؟ :||
 سپاس شده توسط Mason
آگهی
(12-09-2014، 20:48)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گرگ ماده  تو منو رد تایید کردی ؟ Dodgy

از cm punk به گرگ ماده ج بده سریع

یه چی گفتم .. الان ک نویسنده ای :|||
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Aiden Pearce
(12-09-2014، 20:49)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رزی ما باشیم وقتی با کسی مخالفت کردن ازش دفاع نکنیم.. ! ._.

همین رضا .. ._.

فاطی چی بت گفتم ! ولش کن به درک .. :v

اخه با چند نفر ؟؟

دلم ميسوزه بهش بگم -_-

هعي
به درك <:
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ
(12-09-2014، 20:50)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-09-2014، 20:47)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قطعه 3 ..

از اون دهه 50یا ._.

نـه 2..

همه ده 40 هستن ._. رو قبر بعضیاشون زده .. 2510... به تاریخ شاهنشاهی .. .__. مثه پدربزرگ مامانم .. 2525 .. ._.

چه جالبـه ._. رضا کاش اون موقع میمردیم ._.
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، Mᴏsᴇs
(12-09-2014، 20:50)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-09-2014، 20:45)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-09-2014، 20:42)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم ..

رزی چرا پسته منو رد تایید کردی دختر .. ؟! .__.
کرم ._.
(12-09-2014، 20:43)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-09-2014، 20:42)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-09-2014، 20:40)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حامد روزی 300 تا تایپک می زنه من فقط100 تا تایپک می زنم
حالا که اینطور شد بازهم شرکت می کنم Tongue
چَند سآعت طول میکِشه خُدایی ؟ :»
(12-09-2014، 20:37)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا کَلاغ ؟ .-.

من عاشق کلاغم !
جُدیدن ؟ ..
نه از بچگی .. یه کلاغ داشتیم تو خونمون .. میومد میشست رو شونم .. ولی یه بار ازش خبری نشد .. دیگه هیچ وخ ندیدمش ..

خیلی کلاغ دوس دارم
.. :| !

چقدر غَم انگیز ! :|
[/quote]
حرفی برای گُفتن نداشتم ! :|

خوبی ؟ :||
[/quote]

خوبم تو خوبی ؟ ._.
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
(12-09-2014، 20:50)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-09-2014، 20:48)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی خلی |:»
گــفـتـگـوی آزاد نـسـخـه [204] 68
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Mason
خُدافض .. !
 سپاس شده توسط Mason ، βΑllεяiηΑ♡
(12-09-2014، 20:52)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-09-2014، 20:50)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-09-2014، 20:47)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قطعه 3 ..

از اون دهه 50یا ._.

نـه 2..

همه ده 40 هستن ._. رو قبر بعضیاشون زده .. 2510... به تاریخ شاهنشاهی .. .__. مثه پدربزرگ مامانم .. 2525 .. ._.

چه جالبـه ._. رضا کاش اون موقع میمردیم ._.
3 بود >_<

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، βΑllεяiηΑ♡
(12-09-2014، 20:53)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-09-2014، 20:50)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به لطف شهرام مریم رز نویسنده ام
موهاهاهاها :>

کلاغ ینی این اوووو ^_^

البته کلش کار من نبود مدیرای دیگه ام موافقت کردن ._.
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
(12-09-2014، 20:49)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رزی ما باشیم وقتی با کسی مخالفت کردن ازش دفاع نکنیم.. ! ._.

همین رضا .. ._.

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، Mason

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان