امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 2.77
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه 4۲۷~×

(08-05-2021، 22:47)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-05-2021، 21:12)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلــآم مجــدد :!

خدمت بینندگان عزیز

خوبی ؟ :/
آگهی
(08-05-2021، 22:48)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-05-2021، 22:47)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدمت بینندگان عزیز

بله من همیشه خوبم.به ما میخوان آمپول بزنن میترسم 15
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط Prometheus
(08-05-2021، 22:50)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-05-2021، 22:48)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نازی نازی
:/ امپول چی چی؟
(08-05-2021، 22:51)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-05-2021، 22:50)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نازی نازی

کرونا دیگه. واکسن عبدالله. میزنیش یه راست میری پیش الله
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط Prometheus
(08-05-2021، 22:56)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-05-2021، 22:51)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نازی نازی

جون بابا...کرونا داری؟ خوش به حالت

://// این دیگر چه مطلب حقی بود
@"musalick" موزاییک جان شما حق بودن این مطلب سهند جان را تایید میکنید؟
 سپاس شده توسط Mohlek
(08-05-2021، 22:58)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-05-2021، 22:56)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حاجی سهند نیای به تایید نداره
بصورت تنظیمات کارخونه حق گو عه

(08-05-2021، 22:35)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-05-2021، 22:30)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاها
خب عاره...

چخبر حاجی ؟ خیلی وقته حالتو نپرسیدم
تو *** هم یه خبر ع ما نمیگیری

هیچی حاجی...گفتم که این مدت بدون دلیل حالم خوب نی:/

همش من حالتو میپرسم که...
حاجی وللهی گشادیم میشه تگت کنم
یمت اسمت Rasha_rap بود
راحت تگ میشدی
الان باید دو ساعت...
ناشناس
 سپاس شده توسط Prometheus
سلام سلام ^^
اینجا همه حق میگن
کسی نی ناحق بگه؟:/
(08-05-2021، 23:07)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام سلام ^^
اینجا همه حق میگن

من من
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
(08-05-2021، 23:09)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-05-2021، 23:07)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام سلام ^^
اینجا همه حق میگن

من من

هوم چی بگیم بانو؟
#جاست حرفای ناحق

(08-05-2021، 23:10)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نحوه جذب سپاس در این تاپیک :

۱_ نوشتن متن طولانی (در حد دو سه متر )
۲_ بولد و درشت کردن فونت متن
۳_ احساسی صحبت کردن
۴_ مثبت بودن و صحبت ها و نصیحت افراد
۵_ مظلوم نمایی

تمومش کنید!
اگه حرفی دارین هری کنین پ.خ طرف بش بگین
اینجا جایی برای فحش ناشناسه همین
بغیر از فحش و حرفای منفی
هر حرفی رو میشه تو پ.خ و اینا زد
یا لااقل اگه واس جذب سپاس اینجا پست میزارین
تو گ.آ و اینور از این شکایت نکنین ک همه اینجا واس جذب سپاس پست میزارن
همه اینارو میفهمن
ولی ب روتون نمیارن...

خودت ک بدتر همه ای:/
بیشترین پست تو این تایپکو خودت میزاری:////////
#سیر ب پیاز گف ک توی مسکین چقد بدبویی:/
 سپاس شده توسط Mohlek
(08-05-2021، 23:02)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-05-2021، 22:58)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حاجی سهند نیای به تایید نداره
بصورت تنظیمات کارخونه حق گو عه

(08-05-2021، 22:35)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچی حاجی...گفتم که این مدت بدون دلیل حالم خوب نی:/

همش من حالتو میپرسم که...
حاجی وللهی گشادیم میشه تگت کنم
یمت اسمت Rasha_rap بود
راحت تگ میشدی
الان باید دو ساعت...

احسنت!
+
اها :/
 سپاس شده توسط THEDARKNESS

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 54 مهمان