امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.64
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتـــــــگوی آزاد (نسخـــه ی 20)

نقل قول: ولی از اینجور پسرا خیلی خیلی خیلی خیلی کم پیدا میشه،خیــــــــــــــــــــــــــــلی کم

پیداش کردی ولش نکن!
من یکیو میشناسم یه همچین پسری رو پیدا کرد ولی نمیدونم حتما زیاد باهاش حال نکرد و ولش کرد........!
اون پسره هم الان خیلی داغونه...........خیلی!
گفتـــــــگوی آزاد (نسخـــه ی 20) 67گفتـــــــگوی آزاد (نسخـــه ی 20) 67
 سپاس شده توسط Apathetic ، melodi+ ، MissLone ، kimia2013 ، RedSparrow
آگهی
(26-01-2013، 16:35)maryam jooon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-01-2013، 16:34)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی از لذت های زندگی اینه که داری با ماشین میری

یهو یه دختر پسر دست تو دست هم میبینی

بزنی رو ترمز،سرتو از شیشه بیاری بیرون رو به دختره بگی :
...
خیلی پستی دیگه حق نداری به من زنگ بزنی کصافت

بعد تخته گاز بگیری بری....

خوبه خودت دختریDodgy
خدایی کرم ریزیه باحالیه =))
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتـــــــگوی آزاد (نسخـــه ی 20) 67
 سپاس شده توسط Apathetic ، MissLone
(26-01-2013، 16:35)ps3000 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از آدمای چاقال و لاشی متنفرم گفتـــــــگوی آزاد (نسخـــه ی 20) 67

من شادی بی سواد هستم همه میگن نیاز به فرهنگ لغت دارم سروش تو لطف کنو بگو چاقال و لاشی یعنی چی؟
خوب، ولی اشتباه...
(26-01-2013، 16:36)*larmes de Feu* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: ولی از اینجور پسرا خیلی خیلی خیلی خیلی کم پیدا میشه،خیــــــــــــــــــــــــــــلی کم

پیداش کردی ولش نکن!
من یکیو میشناسم یه همچین پسری رو پیدا کرد ولی نمیدونم حتما زیاد باهاش حال نکرد و ولش کرد........!

اینهمه دختر خوب داغون شدن حالا هم چندتا پسر خوب داغون بشنSleepy
 سپاس شده توسط Apathetic ، kimia2013
ديگه سريال كره اي هم نميذارن. چند وقته قيمت اجناس تو چوسان قديم از دستمون رفته!!cryingcryingcrying
 سپاس شده توسط Apathetic
سلام مریم دلم برات تنگیده بودHeartHeartHeartHeartHeart
ترجيح ميدهم با كفشهايم در خيابان راه بروم و به خدا فكركنم
تا اين كه در مسجد بشينم و به كفشهايم فكر كنم
دکتر شريعتي

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Apathetic
(26-01-2013، 16:37)maryam jooon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-01-2013، 16:36)*larmes de Feu* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پیداش کردی ولش نکن!

اینهمه دختر خوب داغون شدن حالا هم چندتا پسر خوب داغون بشنSleepy

باشه
گفتـــــــگوی آزاد (نسخـــه ی 20) 67گفتـــــــگوی آزاد (نسخـــه ی 20) 67
 سپاس شده توسط Apathetic
(26-01-2013، 16:36)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-01-2013، 16:35)maryam jooon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-01-2013، 16:34)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی از لذت های زندگی اینه که داری با ماشین میری

یهو یه دختر پسر دست تو دست هم میبینی

بزنی رو ترمز،سرتو از شیشه بیاری بیرون رو به دختره بگی :
...
خیلی پستی دیگه حق نداری به من زنگ بزنی کصافت

بعد تخته گاز بگیری بری....

خوبه خودت دختریDodgy
خدایی کرم ریزیه باحالیه =))

آره ولی یکم دربارش فک کنUndecided
کسی هسConfusedConfusedConfusedConfused
ترجيح ميدهم با كفشهايم در خيابان راه بروم و به خدا فكركنم
تا اين كه در مسجد بشينم و به كفشهايم فكر كنم
دکتر شريعتي

سپاس شده توسط Apathetic
(26-01-2013، 16:35)ps3000 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از آدمای چاقال و لاشی متنفرم گفتـــــــگوی آزاد (نسخـــه ی 20) 67

چه تفاهمی!
 سپاس شده توسط MissLone ، Apathetic

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 82 مهمان