امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتـگـوی آزاد نـسـخـه [204]

صبحونه بریم قبرستون ._.

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Mason ، ღSηow Princessღ ، βΑllεяiηΑ♡
آگهی
(12-09-2014، 20:42)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم ..

رزی چرا پسته منو رد تایید کردی دختر .. ؟! .__.
کرم ._.
(12-09-2014، 20:43)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-09-2014، 20:42)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-09-2014، 20:40)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-09-2014، 20:37)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-09-2014، 20:35)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رو آب بخَندی ! :|

این از حآمدَم بدتره ! پسر تُ خوابُ زندگی نداری !؟ :|

دوره بعد شرکَت کُنی خودم با همین 2 تا دستآم خَفت میکُنم ! -_-

جون شهی ؟ :v

چرا کَلاغ ؟ .-.

حامد روزی 300 تا تایپک می زنه من فقط100 تا تایپک می زنم
حالا که اینطور شد بازهم شرکت می کنم Tongue
چَند سآعت طول میکِشه خُدایی ؟ :»
(12-09-2014، 20:37)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-09-2014، 20:35)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-09-2014، 20:32)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ؟
هاهاها دلتون بسوزه  Tongue
رو آب بخَندی ! :|

این از حآمدَم بدتره ! پسر تُ خوابُ زندگی نداری !؟ :|

دوره بعد شرکَت کُنی خودم با همین 2 تا دستآم خَفت میکُنم ! -_-
(12-09-2014، 20:32)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote pid=2447760 dateline=1410543105]
شَهرآم ؟ .-.

جون شهی ؟ :v

چرا کَلاغ ؟ .-.

من عاشق کلاغم !
جُدیدن ؟ ..
نه از بچگی .. یه کلاغ داشتیم تو خونمون .. میومد میشست رو شونم .. ولی یه بار ازش خبری نشد .. دیگه هیچ وخ ندیدمش ..

خیلی کلاغ دوس دارم
[/quote]
.. :| !

چقدر غَم انگیز ! :|
[/quote]
:|
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، ( lιεβ ) ، Mᴏsᴇs
سلام داداها و خواهر های گل |: Big Grin
گــفـتـگـوی آزاد نـسـخـه [204] 67
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Mason
(12-09-2014، 20:45)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صبحونه بریم قبرستون ._.

مهمون من ^_^
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
پاري -_-
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ
(12-09-2014، 20:44)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-09-2014، 20:40)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-09-2014، 20:39)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-09-2014، 20:38)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-09-2014، 20:37)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا کَلاغ ؟ .-.

من عاشق کلاغم !
الآن اگر یه شیخ و بیاری می گه کلاغا شیطان پرستن |:
اگه میخواستم حرف شیخا رو گوش بدم الان یه مفت خور بودم که برای سلامتی ولی فقیه دعا میکرد :|
آفرین
آفرین
**** به دهن همین شیخا من بهت افتخار می کنم |:
متاسفانه عین خودمی |:
ولی خوبه شیخ بده Big Grin

همین رفیقت شیوا مخالف نویسندگیت بود و من پیشنهادت کردم لامصب ..

متاسفانه ؟

خاک تو مخت ::|||
[/quote]
:|
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط ( lιεβ )
(12-09-2014، 20:45)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صبحونه بریم قبرستون ._.

قطعه های قدیمی ._. من پآیم ._.

(12-09-2014، 20:45)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-09-2014، 20:42)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کرم ._.
همه میگن ._.
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، Mason ، Mᴏsᴇs
گرگ ماده  تو منو رد تایید کردی ؟ Dodgy

از cm punk به گرگ ماده ج بده سریع

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Mason
رزی ما باشیم وقتی با کسی مخالفت کردن ازش دفاع نکنیم.. ! ._.

همین رضا .. ._.

فاطی چی بت گفتم ! ولش کن به درک .. :v
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، Mᴏsᴇs
(12-09-2014، 20:47)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صبحونه بریم قبرستون ._.

قطعه های قدیمی ._. من پآیم ._.

(12-09-2014، 20:45)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کرم ._.
همه میگن ._.
قطعه 3 ..

از اون دهه 50یا ._.

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، βΑllεяiηΑ♡

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 10 مهمان