امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ

(01-05-2014، 20:15)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 20:14)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

در دادگاه؟

همه جا ..
ایمان اینجا ایمان اونجا ایمان همه جا :|

عاقا یه سوال.
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، HediVampire ، Wanton
آگهی
(01-05-2014، 20:16)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حتی اینجا هم ما نیستیم......
-________-

:| شُما!؟ ..

(01-05-2014، 20:17)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافض

فاطیی؟! چته!؟

اون موضوع چیشُد؟! ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ 67
 سپاس شده توسط HediVampire ، Mᴏsᴇs ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
من اینجا به هر کی برسم سپاس می دم.پس شما هم خسیس(خصیص-خسیص یا این خصیس)نباشیدBig Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ 67
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(01-05-2014، 20:16)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جیغغغ میکشمـا :|

خُدایی من هزار بار درخواست دادم .. این درخواست جدیدمو پاک کردن من ب کی بگم!؟ :|

اصن قرار بود من دیگه در مورد نویسندگی حرف نزنم :|

وللش (ـ_ـ*)

لابد اینم تقصیر منه ! ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ 67
 سپاس شده توسط HediVampire
(01-05-2014، 20:14)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 20:12)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا ایمان این نفس گند زده به کنترل پنل ناظـمـ..؟!نظرِ شُمـآ چیـه..؟!

جوابش داده شد !

کلــن میفـرمایـمـ..-_-

یه وخ دیدین کُلِ انجمنـو پـآکـ کردBig Grin

چـه آدمـآیِــی پیدا شُدن..-_- مـآ سپـآس میکنیــمـ اونـآ مثـه ماست مـآرو نگـآ میکنـن-_-

بِهِــمـ بَـرخـورد..Dodgy

بـآی.../:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Wanton ، MOHSENEBRAHIMI ، HediVampire ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
مُحسن خوب شُد زود ویرایش کردی وگرنه رُسوات میکردم :| ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ 67
 سپاس شده توسط HediVampire ، MOHSENEBRAHIMI
(01-05-2014، 20:18)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان اینجا ایمان اونجا ایمان همه جا :|

عاقا یه سوال.

؟
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI ، HediVampire
(01-05-2014، 20:18)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بـآی.../:

پی جواب پ.خ و بدههه بشرررر -_-

(01-05-2014، 20:18)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 20:16)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جیغغغ میکشمـا :|

خُدایی من هزار بار درخواست دادم .. این درخواست جدیدمو پاک کردن من ب کی بگم!؟ :|

اصن قرار بود من دیگه در مورد نویسندگی حرف نزنم :|

وللش (ـ_ـ*)

لابد اینم تقصیر منه ! ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ 67

نههه من کی چیزی رو گُفتم تقصیر توئه!؟ :|
(01-05-2014، 20:17)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 20:11)یه تنهای بی ستاره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 20:08)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 20:02)یه تنهای بی ستاره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 20:01)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پاری^-*

خوبیـــ
ت خوبی؟^-^

نـوچ
نُچ
موخامـ ارزو کنمـ ولیـ چیزیـ بـ ذهنمـ نمیرسهـ
o_O
(01-05-2014، 20:18)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 20:16)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حتی اینجا هم ما نیستیم......
-________-

:| شُما!؟ ..

(01-05-2014، 20:17)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافض

فاطیی؟! چته!؟

اون موضوع چیشُد؟! ..
بسم الله الرحمن الرحیم.......
اینجانب نخود بن بیخودی.......
اهل اسکل آباد سفلا......
:|

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، HediVampire

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 163 مهمان