امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【80】

(11-02-2014، 18:43)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-02-2014، 18:41)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من احلش نیستم :|
خوبه!

(11-02-2014، 18:42)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب غیر اینکه بنویسمش چطور میتونستم بگم ازش بدم میاد؟؟!! :|
ب عقلت شک کردم شنگول ! Big Grin

درد کوفت!ببند نیشتو! >____<

نیش باز دوس دارم! Big Grin

من دوس ندارم! :|
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط sjmmc
آگهی
ExclamationExclamationExclamation

خدیفظWinkBig Grin
(11-02-2014، 18:44)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-02-2014، 18:41)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-02-2014، 18:39)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-02-2014، 18:38)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-02-2014، 18:36)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام بازم امیدوارم یه جواب سلام بدینUndecided

سلام
(11-02-2014، 18:36)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوست دارم من بیچاره .. مگه دلم تو دنیا جز تو کسیو داره؟؟ :|||
اه اه،دوسام عاشق این اهنگن! -___-
منم بدم میاد
لاس نزن! :|
بچه پررو! :|

صادق .. ی دقه میتونی جلو خودتو بگیری؟؟ :|
چ ربطی ب لاس زدن داره اخه روانی جان؟! :| Big Grin
نه! Big Grin
خیلی ربط داره! :|
(11-02-2014، 18:44)Shawty Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-02-2014، 18:40)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-02-2014، 18:38)Shawty Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه فک میکردم منو یادت نیاد ..

خوبم اگه مامانم بذاره , سرویس کرد منو @@
خوشبختانه یا متاسفانه حافظه م خیلی قویه لامصب! :|
خوشبختانه Big Grin

به هر حال خوشحال شدم یکی رو دیدم قدیمی بود ..
خجالت نکش بگو پیر شدم دیگه! Big Grin:301:
سارا بهت گفت برگ چغندر! Big Grin
 سپاس شده توسط Shawty Girl
(11-02-2014، 18:47)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدیفظWinkBig Grin

خدافس:|
(11-02-2014، 18:46)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-02-2014، 18:43)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-02-2014، 18:41)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من احلش نیستم :|
خوبه!

(11-02-2014، 18:42)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب غیر اینکه بنویسمش چطور میتونستم بگم ازش بدم میاد؟؟!! :|
ب عقلت شک کردم شنگول ! Big Grin

درد کوفت!ببند نیشتو! >____<

نیش باز دوس دارم! Big Grin

من دوس ندارم! :|
چشم میبندمش! AngelHeartBig Grin
سلام ^_^
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Magical Girl ، sjmmc
سلام.

سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، *βeС-МoЯЯiGαƝ*
(11-02-2014، 18:47)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-02-2014، 18:44)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-02-2014، 18:41)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-02-2014، 18:39)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-02-2014، 18:38)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
منم بدم میاد
لاس نزن! :|
بچه پررو! :|

صادق .. ی دقه میتونی جلو خودتو بگیری؟؟ :|
چ ربطی ب لاس زدن داره اخه روانی جان؟! :| Big Grin
نه! Big Grin
خیلی ربط داره! :|
(11-02-2014، 18:44)Shawty Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-02-2014، 18:40)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-02-2014، 18:38)Shawty Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه فک میکردم منو یادت نیاد ..

خوبم اگه مامانم بذاره , سرویس کرد منو @@
خوشبختانه یا متاسفانه حافظه م خیلی قویه لامصب! :|
خوشبختانه Big Grin

به هر حال خوشحال شدم یکی رو دیدم قدیمی بود ..
خجالت نکش بگو پیر شدم دیگه! Big Grin:301:
سارا بهت گفت برگ چغندر! Big Grin

من ک میدونم از تیمارستان فرار کردی،برا همین کاریت ندارم .. -____-
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط sjmmc
|: هع ممد الـونی منو میشناسی!؟ :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【80】 66

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 69 مهمان