امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۷

(02-06-2021، 18:04)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"AVA_MADI*"
حرکت اضافی اشغال کردن فضای پ.خ است ._.
رمزتو بده من خودم پاک کنم رو اعصابمه ._.

از کجا میدونی پ.خ پره؟ ._.
حافظت مثل همون ماهی قرمزایی که بینیشون تبعیض قائل میشی کوتاهه بعله ۰-۰
رمزمو عوض نکردم که -.-
دفعه دیگه گم کنی مسئولیتش با من نیستا یاع۰-۰
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
آگهی
(02-06-2021، 18:05)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@shghyegh
حالا دیگه واس من صندوق پ.خ تو خالی نمیکنی ؟
کجایی بیام با قمه نصفت کنم ؟ :v

اَمون بده خالی میکنم Big Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط Mohlek
(02-06-2021، 18:08)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-06-2021، 18:05)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یاحححححححBig Grin
خیر شما فقط در تصورت رنگ قرمز دیدی شاید چون رنگ مورد علاقت قرمزه D:
این با یک سری افرادی که خودشان اینجوری اند و بعد به ملت لقب گشادی میدن کاملا فرق داره ۰-۰
شما بی گناهی بعله ۰-۰Big Grin

ن اتفاقا رنگای مورد علاقم برعکس قرمزن 25r30

نمیدونم والا ۰-۰
بعضی وقتا خطا پیش میاد شاید یهو از رنگی که مورد علاقت نبود تصور کردی چمدونم ۰-۰Big Grin
 سپاس شده توسط shghyegh
(02-06-2021، 18:06)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@shghyegh
اون Half Blood چی میگه :/
این چ آواتارایه:/

ب یاد پروفسور اسنیپه خاب 15 بعدشم این سالهاس اونجاست چطو الان دیدیییش
آواتار مودِ منه . من با آواتار مودِ خویش را نشان می‌دهم پسر گلم
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط Mohlek ، Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(02-06-2021، 18:08)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-06-2021، 18:04)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"AVA_MADI*"
حرکت اضافی اشغال کردن فضای پ.خ است ._.
رمزتو بده من خودم پاک کنم رو اعصابمه ._.

از کجا میدونی پ.خ پره؟ ._.
حافظت مثل همون ماهی قرمزایی که بینیشون تبعیض قائل میشی کوتاهه بعله ۰-۰
رمزمو عوض نکردم که -.-
دفعه دیگه گم کنی مسئولیتش با من نیستا یاع۰-۰
منظورم امضا بود شت XD
یادمه دقیق نه!
میدانم
باش
 سپاس شده توسط ᗩᐯᗩ⁷
(02-06-2021، 14:20)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از غار تنهایی برخواستم و برگشتم :ngh:
+
جااان؟ چی شده؟@"ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ"

نسخه ۴۳۷۷۷۷۷؟؟؟؟ فقط چار روز نبودممم@_@

چيز خاصي نشده فقط ترك ديار كردم ديگه نميام^^
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط shghyegh
(02-06-2021، 18:10)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-06-2021، 18:08)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن اتفاقا رنگای مورد علاقم برعکس قرمزن 25r30

نمیدونم والا ۰-۰
بعضی وقتا خطا پیش میاد شاید یهو از رنگی که مورد علاقت نبود تصور کردی چمدونم ۰-۰Big Grin
همش تقصیر اینه Big Grin
@"Musalick"

(02-06-2021، 18:16)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-06-2021، 14:20)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از غار تنهایی برخواستم و برگشتم :ngh:
+
جااان؟ چی شده؟@"ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ"

نسخه ۴۳۷۷۷۷۷؟؟؟؟ فقط چار روز نبودممم@_@

سلام که
کجا ؟ چرا دخمل
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، Mohlek ، ᗩᐯᗩ⁷
(02-06-2021، 18:10)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-06-2021، 18:06)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@shghyegh
اون Half Blood چی میگه :/
این چ آواتارایه:/

ب یاد پروفسور اسنیپه خاب 15 بعدشم این سالهاس اونجاست چطو الان دیدیییش
دیده بودم یادم میرفت بپرسم!
مودتو عوض کن :/
 سپاس شده توسط shghyegh
(02-06-2021، 18:17)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-06-2021، 18:10)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیدونم والا ۰-۰
همش تقصیر اینه Big Grin
@"Musalick"

(02-06-2021، 18:16)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام که
کجا ؟ چرا دخمل

:/
نميتونم زياد بگم در اين حد بدون كه لب تاپ ندارم
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط shghyegh ، Mohlek
(02-06-2021، 18:18)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-06-2021، 18:10)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ب یاد پروفسور اسنیپه خاب  15 بعدشم این سالهاس اونجاست چطو الان دیدیییش
دیده بودم یادم میرفت بپرسم!
مودتو عوض کن :/
خب الان فهمیدی من ی half blood هسدم؟ Cool
نمتونم مود اشتبا بزارم Telegh_41

(02-06-2021، 18:19)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-06-2021، 18:17)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همش تقصیر اینه  Big Grin
@"Musalick"

سلام که
کجا ؟ چرا دخمل

:/
نميتونم زياد بگم در اين حد بدون كه لب تاپ ندارم
اها =/
عب نداله یکم استراحت بدون فضای مجازی داشته باش
من چن روز این کار را کردم حس باحالی داش البت یکم شکنجه آور بود ولی بد نبود
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان