امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد || نسخه ۳۷6

(03-09-2020، 12:20)卐GOD_OF_CHARISMATICK卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"|ʙɪʟʟɪᴇ|"
سلام بیلی(:

@"Offred"
اجی صنم اجازه فحش هس؟؟؟؟(((((=
دلم پرع
 سپاس شده توسط Medusa ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
آگهی
(03-09-2020، 12:26)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بقول ملیکا

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ملیکا جووووونننن=vvVV

(03-09-2020، 12:28)卐GOD_OF_CHARISMATICK卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2020، 12:26)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2020، 12:20)卐GOD_OF_CHARISMATICK卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"|ʙɪʟʟɪᴇ|"
سلام بیلی(:

@"Offred"
دلم پرع
مگه چه کار کردم؟
تو همیشه با من بدی میگا.
بهتره که مغرورو نباشی.
از این مزخرفات احمقانت چندشم میشه!Bf2
تو منو ری*دی بابا ول کن!///=
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
همه ی دخترا با من بدن.
جمعه میرم ویلای عموم سلفی میگیرم بهتون نشون میدم.
هنوز چهره ی منو ندیدین.
میخ من میشین
Everything is Temporary(:
(03-09-2020، 12:26)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"|ʙɪʟʟɪᴇ|"
سلام بیلی(:

@"Offred"
دلم پرع

در حد "کاکاسیاه نادان به مزرعه‌ی پنبه‌ات برگرد وگرنه تو را با چوب شکنجه می‌دهم" آره. رواله. (((:

ولی همونم بی‌خیال. لبخند بزن و بگذر عزیزدلم. ((((:
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
بیلی میخوام باهات دوست بشم،من که دختر باز نیستم میگا.
(بهتره که بگم مادام)
هر چقدر دلت خواست چه اینجا و چه توی پ.خ فوحش رکیک بده.
رک رک بگم،دوست دارم(:
(فکر کنم غش کرد)

(03-09-2020، 12:29)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2020، 12:26)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بقول ملیکا

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ملیکا جووووونننن=vvVV

(03-09-2020، 12:28)卐GOD_OF_CHARISMATICK卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"|ʙɪʟʟɪᴇ|"
سلام بیلی(:

@"Offred"
دلم پرع
مگه چه کار کردم؟
تو همیشه با من بدی میگا.
بهتره که مغرورو نباشی.
از این مزخرفات احمقانت چندشم میشه!Bf2
تو منو ری*دی بابا ول کن!///=
چه رک و با مزه.

من الان وسط میدون جنگم دارم بهت درخواست دوستی میدم!
(در اتاقی بزرگ با بلند گو هایی که اهنگ امریکایی بیرون میدهد)

آمار کرونا در تهران بالای رفت.
ما که بیرون نمیریم Big Grin
(03-09-2020، 12:31)Offred نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"|ʙɪʟʟɪᴇ|"
سلام بیلی(:

@"Offred"
دلم پرع

در حد "کاکاسیاه نادان به مزرعه‌ی پنبه‌ات برگرد وگرنه تو را با چوب شکنجه می‌دهم" آره. رواله. (((:

ولی همونم بی‌خیال. لبخند بزن و بگذر عزیزدلم. ((((:
واقعا حق با شما هه
بیخیال جاهلآن(((=
 سپاس شده توسط Medusa
(03-09-2020، 12:29)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2020، 12:26)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بقول ملیکا

ملیکا جووووونننن=vvVV

یو
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
جاهل هر چی که باشه از آدمای مغرور و خود خواه و نا آگاه بهتره!

#پرچم_کمونسم_شورت منه

@"|ʙɪʟʟɪᴇ|"
سلام بیلی(:

@جاویدم
کدوم جهنم دره ای هستی خرواخم لعنتی!

@Ξrιc logιc
سلام مستر جانسون.

@"|ʙɪʟʟɪᴇ|"
سلام بیلی(:

@جاویدم

@Ξrιc logιc
سلام مستر جانسون.

جانسون؟
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
آواتارم به خودم شبیه.
اون مرده رو گفتم نه اون گربه هه.

(03-09-2020، 12:40)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"|ʙɪʟʟɪᴇ|"
سلام بیلی(:

@جاویدم

@Ξrιc logιc
سلام مستر جانسون.

@"|ʙɪʟʟɪᴇ|"
سلام بیلی(:

@جاویدم

@Ξrιc logιc
سلام مستر جانسون.

جانسون؟
دوست دارم کارل جانسون یا رایدر صدات کنم.

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان