امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد . 156.

کـــیه یــآســی؟؟؟

0ــــــــ0
[ !! .. αηd ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد . 156. 65
آگهی
ببین پرند میخوای مامانم شی یا دخترم ؟؟
من نه مادر دارم نه بچه
شوووهر ندآرَم اَصَن(◑.◑)
 سپاس شده توسط _PαяαиÐ_
(29-06-2014، 21:43)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آوآ جـــــــون این الــآن یــَنی مآرو میدوستـــی؟ــــــ؟

عــآیــآ؟؟Exclamation

بلی (؛
تو نمیدوستی ؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
کـــــی یــآسی؟ـــــــ؟
[ !! .. αηd ]
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N
(29-06-2014، 21:43)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام دوباره

چی آواتاری ؟!
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
یــآسی مــَن میخــوآم مــآمــآنی شــَم

مــآمــآنــِ بــُزبــُزیه خودَم ^.^

(29-06-2014، 21:44)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 21:43)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آوآ جـــــــون این الــآن یــَنی مآرو میدوستـــی؟ــــــ؟

عــآیــآ؟؟Exclamation

بلی (؛
تو نمیدوستی ؟

الــآن میدونــَم (;
[ !! .. αηd ]
پس تو مامانمی
خالم کی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
صابر اومده توی پروفالیم
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
(29-06-2014، 21:45)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 21:43)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام دوباره

چی آواتاری ؟!
بده؟
عوض کنم؟
 سپاس شده توسط Aiden Pearce
اووممم خــآلــَت ســوگــی بــآشع .ـــــــــ.

چه طوره؟ـــ؟

نــُسخه خـرابع -ـــــــــ-
[ !! .. αηd ]

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان