امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

&&¤ChAtRo0m V£r$!0N 122¤&&

(18-05-2014، 11:28)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بــــــدترین؟! ^ـــ^
بهـــــترین؟! ^ــــ^

خیلی امروز شادیا |:

دوس پسرت با دوس دخدرش بهم زده !؟ |||:

والا |:
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، ✔ בختر ایرونـــــــے ✔
آگهی
(18-05-2014، 11:28)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رهااااااااااااااااااااااا

جواب بده الان دیوونه میشم-_-
خــُب
چی گُفت بهت؟!
 سپاس شده توسط LIGHT
(18-05-2014، 11:28)pedram021 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2014، 11:27)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مــــــــــــــــــــن بهتون اعتماد کردم بهتون اینا رو گفتم ||: لطف به هیشکی حــــــــــــــــتی خود صابرم نگین ||:

نقطه ضعفتو لو دادی Big Grin

=))))) الحق رفیق خودمی دادا (:
 سپاس شده توسط LIGHT ، P e D i ، ×ThundeRBolT×
(18-05-2014، 11:28)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2014، 11:26)x boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2014، 11:23)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2014، 11:21)x boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2014، 11:19)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوممم-_-
یکی دیگه رو بگیر(:

قبول نکنی میرم صحرای بزگ آفریقا
گفته باشم

سابقت خرابه اخه..!

تو خودت دوس پسر نداشتی ؟؟؟؟؟؟
حرفا میزنیا
بعله رو بگو میخوام برم
Big Grin
عه!
اینم حرفیه(ک
اخه به ابجیام پیشنهاد ادی هلن و فرین ابجیمن

اون واسه قبلا بود مائـــــــــــــده
الان دارم ازدواج میکنم
برم آفریقا یا ن ؟؟؟
bethowen ...
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT×
(18-05-2014، 11:29)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2014، 11:26)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2014، 11:24)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2014، 11:22)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2014، 11:20)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|:
نمیدونم |: من از خونه رفتم بیرون اونم رف هنوز نیومد ))): زنمو دزدیدن |:

امیر دو تومـونـه =/
یا اون جیغایی افتادم که میزدو نمیزایشت همسایه ها بخوابن افتادم =))) چ حالی داشت |:

=/ زن ذلیل =/

هـوووو تو شووره منم هسیا -___-

باس رکی رو طلاق بدی |: ولی مهراوه قابله قبوله ((:
||: اوکی چرا میزنی ||:
حسود ||: من گفتم شبا جیغ میکشه حسودیت شد ؟ =)))))))))))))))))))))

جآآن ؟

چرآ جیغ میزنه ؟

و آغا مراعات کن (:

فعلـآ :d
 سپاس شده توسط Mr.Robot
(18-05-2014، 11:29)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2014، 11:26)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2014، 11:24)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2014، 11:22)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2014، 11:20)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|:
نمیدونم |: من از خونه رفتم بیرون اونم رف هنوز نیومد ))): زنمو دزدیدن |:

امیر دو تومـونـه =/
یا اون جیغایی افتادم که میزدو نمیزایشت همسایه ها بخوابن افتادم =))) چ حالی داشت |:

=/ زن ذلیل =/

هـوووو تو شووره منم هسیا -___-

باس رکی رو طلاق بدی |: ولی مهراوه قابله قبوله ((:
||: اوکی چرا میزنی ||:
حسود ||: من گفتم شبا جیغ میکشه حسودیت شد ؟ =)))))))))))))))))))))

باز این حرف زد |:

همه ک شوور ندیده نیستن جیغ بکشن |:
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Mr.Robot
(18-05-2014، 11:30)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2014، 11:28)pedram021 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2014، 11:27)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مــــــــــــــــــــن بهتون اعتماد کردم بهتون اینا رو گفتم ||: لطف به هیشکی حــــــــــــــــتی خود صابرم نگین ||:

نقطه ضعفتو لو دادی Big Grin

=))))) الحق رفیق خودمی دادا (:

لایک داری فدات
 سپاس شده توسط Mr.Robot
(18-05-2014، 11:30)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی امروز شادیا |:

دوس پسرت با دوس دخدرش بهم زده !؟ |||:

والا |:
هـــآ؟!
نـــــع اُدکُلُن خــــوردم(:!
الـآن مستم(:!
^ــــــ^
 سپاس شده توسط Dead Silence ، ✔ בختر ایرونـــــــے ✔ ، LIGHT
سلم!!!!
 سپاس شده توسط Dead Silence ، First Star ، LIGHT ، ✘v!☻lent girl✘
(18-05-2014، 11:30)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2014، 11:28)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رهااااااااااااااااااااااا

جواب بده الان دیوونه میشم-_-
خــُب
چی گُفت بهت؟!

هیچی فقط بگو به توهم داده به بیشتر دوستام داده باید پروفایلشو بخونی تا خودت بفهمیConfused
 سپاس شده توسط LIGHT ، ✘v!☻lent girl✘

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان