امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【114】 ஜ۩۩ஜ

(29-04-2014، 19:36)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 19:34)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فـردا امـتـحان ریاضی و مرحله ی دوم المپیاد زبان دارم |:

واسم دعـا کنید !!

نماز خوندم خوشحالم(: آیسی دعا کردم واست (:

منم نماز خوندم ^_^* احساس خوبی دارم :| ..

ممنونم خانومی منم برات دُعا کردم (: .. خیلی ممنونم (:
ما هم محتاجیم به دُعــآ ..! cry girlp336
:hlp:
برید یه بار دیگه بخونید منم دُعا کنید ..! Big Grin
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~ ، pink lady
آگهی
(29-04-2014، 19:36)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 19:34)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فـردا امـتـحان ریاضی و مرحله ی دوم المپیاد زبان دارم |:

واسم دعـا کنید !!

نماز خوندم خوشحالم(: آیسی دعا کردم واست (:

منم نماز خوندم ^_^* احساس خوبی دارم :| ..

ممنونم خانومی منم برات دُعا کردم (: .. خیلی ممنونم (:

منم دعات کردم....
ایشالله 20 پایین ترین نمرت شه!

هوومم...
سلام اهوراع|:
خواهر زاده ی گرامی!
خوش به حالت!
خالت از خودت کوچیک تره!
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~
(29-04-2014، 19:35)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مشتری?کیا?:>>>

آیسان یه لینک واسم فرستادی سایتش کره ای بود میفرسیش دوباره:/

هاع آرع V: چهارتا هوری از آسمون 4 5 2 اومـده بودن .. دونفر قبر میخواستن ..

س تا هم میخواستن ازت مشاوره بگیرن :| هوریـآ اسماشون آنـاهیتا .. مهستی :| هُمیـرا [ه ح]

اون دو نفر هم .. جعفر و اصغر شتول .. اون س تا هم قیصر و بتول و جنتیُالمُلُک -_- ..

ای کوفت نگیری دُختر من گُمش کردم :| ولی در عوضش یه چی دیه پیدا کردم -_-

تُ گوگل بزن girl obey یا girl tumblr یـآ girl swag .. اینتآ رو بزن عکسای خُشگل خُشگل میـآره (: ..

البتـه بعضیاش مُناسب سن خیلی ها نی :| .. غیر از آوا ب این آدرسی ک دادم کسی نرهه -_-
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【114】 ஜ۩۩ஜ 65
 سپاس شده توسط melodi+ ، † αƖιєη † ، ~~SARA:HIVA~~
(29-04-2014، 19:35)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 19:31)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 19:29)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 19:27)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 19:22)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام _-___

آوولـی!؟ ):

سلـام خـانومی! (:

دلم برات تنگولیـده بود -_-

هیمم دیدی من نویسنده نشُدم دوبـاره -_- ؟
آیسان :>>

عاره :|

ولشون کن *-_-*

نصف کسایی که پیشنهاد داده بودیم نویسنده نشدن :|
تــَخــسیر عــرفــآنــه >_<
آوآ مـنــم تــو پـیـشـنـهــآد هـآتــون بــودم ..؟! :|
واقعا یادم نمیاد کیا بودن
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【114】 ஜ۩۩ஜ 65
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، † αƖιєη † ، ~~SARA:HIVA~~
saaaaaaaalaaaaaammm baroo bach.chetool metooliiyyyn??
خوشم مياد از يه أخلاقم.
اين كه هر كيو خيلي دوست داشته باشم
حتي عاشقشم باشم .....
اگه واسش بمريم.....
اگه زندگيم باشه......
 يه حركت كه ازش ببينم.....
خيلي شيك ومجلسي از چشم ميفته.....
حالا هركي مي خواد باشه.....!
گفته بودم چيزي كه ماله منه ،فقط مال منه..!!!!!
پس حواست باشه.....
خااااااااااااااصصصصصصصصصصHeart
 سپاس شده توسط DONT BE LAZY ، ~~SARA:HIVA~~ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ×ThundeRBolT×
الـان 20 دور مـادرم اومـد تو اُتـاق خواهش کرد خـاموش کنم ..

الـان نکـنم بآز میـگیره کیـسو با مانیتور و کیبورد و مواس و اسپیـکر و... مینـدازه تو زیر زمین .

5 تا امتحان دارم فردا crying

همـگی شبتـون خـوشBig Grin .
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ~KiAηA~
(29-04-2014، 19:40)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 19:35)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مشتری?کیا?:>>>

آیسان یه لینک واسم فرستادی سایتش کره ای بود میفرسیش دوباره:/

هاع آرع V: چهارتا هوری از آسمون 4 5 2 اومـده بودن .. دونفر قبر میخواستن ..

س تا هم میخواستن ازت مشاوره بگیرن :| هوریـآ اسماشون آنـاهیتا .. مهستی :| هُمیـرا [ه ح]  

اون دو نفر هم .. جعفر و اصغر شتول .. اون س تا هم قیصر و بتول و جنتیُالمُلُک -_- ..

ای کوفت نگیری دُختر من گُمش کردم :| ولی در عوضش یه چی دیه پیدا کردم -_-

تُ گوگل بزن girl obey یا girl tumblr یـآ girl swag .. اینتآ رو بزن عکسای خُشگل خُشگل میـآره (: ..

البتـه بعضیاش مُناسب سن خیلی ها نی :| .. غیر از آوا ب این آدرسی ک دادم کسی نرهه -_-
اینارو ۵۰۰ سال پیش میزدم :/

اون سایترو میخوام >_<
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(29-04-2014، 19:38)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما هم محتاجیم به دُعــآ ..! cry girlp336
:hlp:
برید یه بار دیگه بخونید منم دُعا کنید ..! Big Grin
|: ؟!

مخسره نکن رکـی من بعد عمری دست به دعا شدم-_-

واس نماز صبح ایشالـلـه !! :|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، † αƖιєη † ، Thyme
(29-04-2014، 19:37)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 19:34)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 19:33)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هر دوره که نویسنده گرفته میشه به این نتیجه میرسم نویسنده های دوره قبلش بهتر بودن:|

درود بـــــــــــر توع
fs10
آواااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
سلام عزیزم
چیطوری ؟؟
^____^
آوا ^_^

خیلی وخته  نیسی ^_^

خوبی?^_^
عزیزمـــــــــــ
آرع درس داشدمـــــــــ
وخت نداشتم بیــــــآم
دلم واست تنگولید بود شماره ی 1 !
یادته ؟؟
=)
من خوبم تو خوبی ؟
Unknown
 سپاس شده توسط melodi+
(29-04-2014، 19:40)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 19:35)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آوآ مـنــم تــو پـیـشـنـهــآد هـآتــون بــودم ..؟! :|
واقعا یادم نمیاد کیا بودن
بـآورشــه ..! <:
تـچـکـُـر ..! 735
 سپاس شده توسط melodi+

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 14 مهمان