امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 2.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【151】(3)

(25-06-2014، 21:20)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 21:18)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 21:17)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

First Star , amir hossein.z , SOROU$H , Av!Sh@ 1D , ارمیاپاکنژاد , ღ✿ ДVД ✿ღ , پسر تنها , #nIkI# , frost , melika79 , رویا... , Apple 50 , دختر گل , T A R A , hanie directioner , ⁿâ$târàⁿ , مجيد خوش تيپ , مهشاد* , ♫ anakin ♫ , amir bf 14 ,

به كسي تيكه بندآز كه 24 سآعته تو پروفــايلش پِلاس نباشي |:

والـــا به خدا...

اون من نبودم رمزم لو رفته!!!!
تو كه رآست ميگي |:

من همیشه راست میگم دروغ نمیگم هیچ وقت!!!!
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط Albert wesker
آگهی
(25-06-2014، 21:20)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خواهـر شوهرامـ ._.

[خواهرای لویی] ._.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://upcity.ir/images2/99345539968869668112.jpg

مگه يكيـشون پسـر نبود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 0______0
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
بـله رکسـانا ؟ اومـدم . ولی 2 دیقه دیگـه میرم /
 سپاس شده توسط Roxanna
(25-06-2014، 21:20)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 21:19)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 21:18)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 21:17)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 21:16)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیخی باوو|:
شهرت و دردسرBig Grin

آی گفتی دفعه پیش هم میگفتن تو با تارا .........
میدونم میدونم:V
اقا من متعلق به هممBig Grin

بـــــــــــــیآ

حیف جاش نی جواب بدم(:

(25-06-2014، 21:19)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 21:18)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 21:17)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 21:16)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیخی باوو|:
شهرت و دردسرBig Grin

آی گفتی دفعه پیش هم میگفتن تو با تارا .........
میدونم میدونم:V
اقا من متعلق به هممBig Grin

بـــــــــــــیآ

حیف جاش نی جواب بدم(:

جون من بگو

Тэр ...  нэртэй байсан
(25-06-2014، 21:21)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 21:20)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 21:18)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 21:17)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

First Star , amir hossein.z , SOROU$H , Av!Sh@ 1D , ارمیاپاکنژاد , ღ✿ ДVД ✿ღ , پسر تنها , #nIkI# , frost , melika79 , رویا... , Apple 50 , دختر گل , T A R A , hanie directioner , ⁿâ$târàⁿ , مجيد خوش تيپ , مهشاد* , ♫ anakin ♫ , amir bf 14 ,

به كسي تيكه بندآز كه 24 سآعته تو پروفــايلش پِلاس نباشي |:

والـــا به خدا...

اون من نبودم رمزم لو رفته!!!!
تو كه رآست ميگي |:

من همیشه راست میگم دروغ نمیگم هیچ وقت!!!!
اصلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا !
مخصوصا در رابطه با مهشآد (;
(25-06-2014، 21:19)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 21:17)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خواهشا کمکم کنید

به جون تو منم مشکل دارم
میتونستم کمکت میکردم
نمی دونم چی نصب کردم که تمام تنظیمات همه مرورگرها انگار زیر نظر اون نرم افزار شدده 
حتی دیگه صفحه اصلیی گوگل نی
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【151】(3) 64
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
نقل قول: چی شده؟
با سروش به توافق رسیدید؟=)
عروسی رو افتادیم یا نه؟

مُحمد :|:| !

عروسی رو افتادی ولی من با یکی دیگه *-_-*

نقل قول: این بچه تیزیه|:
بالاخره فهمید فاطی

خیلی ضایه اید دوتاتون ._.

هم تو ._. هم فاطی ._.
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Albert wesker ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
بای بای بای
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

سپاس شده توسط Albert wesker ، Dead Silence ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
(25-06-2014، 21:19)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خاک بر سر بودی تو سروش *-_-*

من ــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط Dead Silence
(25-06-2014، 21:20)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 21:19)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 21:17)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَـــــــــــــ:|

لــــــــــــآم (((:

خوبی رفیق؟
دیدی بوسنی چجوری ایرانو ترکوند؟:|

ترکوند اینجا معنی نمیده باید بگه قهوه ایی!!!!

اصلا بازی نمیکردن:|
احتمالا بهشون پول داده بودن بازی نکنن!
یا کیروش با بازی کنا دعواشون شده-_-

خدافس
هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
 سپاس شده توسط S R U H ، Dead Silence

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان