امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【84】

استقلال کیه باووو فقط پرســــــپولیس
گــفـتگـوے آزاد 【84】 63
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، مائده65
آگهی
(24-02-2014، 19:27)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2014، 19:23)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2014، 19:21)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2014، 19:20)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کـیـا کـیـا کـیـا تو از کـی دایـرکـشـنـر شـدی؟؟؟(:
از وقتی ایسان رو میشناسم!!!
هــومــ... ینی از کی دیقا؟؟؟

آیـسـان آیـسـان آیـسـان تـو از کـی دایرکشـنـر شـدی؟
همون اوایل عضویت!
اولین دوستم و بهترین دوستم ایسان بود!
فـدات خانومی ^_^

(24-02-2014، 19:23)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من از کلـاس چهـآرم دقیقا موقعی که توی ایکس فاکتور بودن {: اول از همه زین رو دوست داشتم

بعدش لیام بعدش لـویی بعدش شُـد نایل {:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【84】 63
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(24-02-2014، 19:29)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

استقلال سرورهSleepy
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
(24-02-2014، 19:28)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2014، 19:26)میترا233 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2014، 19:24)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2014، 19:22)میترا233 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2014، 19:18)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به قرآن قسم ما کور نیستیم تو این قدر گنده می نویسی ! |:

با اون رنگ حال بهم زن ! >_<

Confused
خوب دلم میخواد.وایساببینم استقلالی هستی؟Undecided

ایش کیسه کش ... Confused
کسی که ادعاداره کریس رونالدوهست میگم استقلالی هستی؟
امی.. جان ننت جلو اینو بگیر داره رو مخم یورتمه میره
آخه کی این ادعا کرد رونالدوئه؟:angry2:

وللش ... Dodgy

جواب ابلهان خاموشیست !

این تازه وارده چقئر دیوانه هستش ... :97:
Goodbye Flashkhor...
(24-02-2014، 19:30)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2014، 19:28)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2014، 19:26)میترا233 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2014، 19:24)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2014، 19:22)میترا233 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوب دلم میخواد.وایساببینم استقلالی هستی؟Undecided

ایش کیسه کش ... Confused
کسی که ادعاداره کریس رونالدوهست میگم استقلالی هستی؟
امی.. جان ننت جلو اینو بگیر داره رو مخم یورتمه میره
آخه کی این ادعا کرد رونالدوئه؟:angry2:

وللش ... Dodgy

جواب ابلهان خاموشیست !

این تازه وارده چقئر دیوانه هستش ... :97:
تو فضا سیر میکنهDodgy
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
سلاممممممممممممممممممم
به به دعوا 
من میخوام از پسرخالم دفاع کنم
میترا امیررضا ادعا نکرد رونالدوئه ببند در جهنموDodgy
Heartilove youHeart
(24-02-2014، 19:29)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2014، 19:27)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2014، 19:21)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2014، 19:20)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کـیـا کـیـا کـیـا تو از کـی دایـرکـشـنـر شـدی؟؟؟(:
از وقتی ایسان رو میشناسم!!!
هــومــ... ینی از کی دیقا؟؟؟

همون اوایل عضویت!
اولین دوستم و بهترین دوستم ایسان بود!
فـدات خانومی ^_^
قربونت^__^هنوزم هستی^__^

من از کلـاس چهـآرم دقیقا موقعی که توی ایکس فاکتور بودن {: اول از همه زین رو دوست داشتم

بعدش لیام بعدش لـویی بعدش شُـد نایل {:
نایل که داستان داره...اون چیزایی که گفتم رو ازش پرسیدی؟
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
گزارش شدنیکی وکریس رونالدو.
(24-02-2014، 19:29)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2014، 19:29)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

استقلال سرورهSleepy

اس تق لال ( استفراغ ) رو بردن دم دفتر گفتن چی میخوای گفت ان کفتر - پرسپولیس رو بردن دم دفتر گفتن چی می خوای گفت جام برتر ! Sleepy
Goodbye Flashkhor...
 سپاس شده توسط along boy
(24-02-2014، 19:30)مائده65 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلاممممممممممممممممممم
به به دعوا 
من میخوام از پسرخالم دفاع کنم
میترا امیررضا ادعا نکرد رونالدوئه ببند در جهنموDodgy

منم اینجا برگ چغندرمExclamation
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان