امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گفتگو آزاد | نُسخه 453 ]

(14-08-2021، 18:22)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2021، 18:19)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبه زندگی زیباست  Telegh_01
من الان دقت کردم از ۶ صب تا حالا هیچ حرکتی نزدم Telegh_01
اما من قبل ویس کال داشتم ناهار درس میکردم4
الانم واقعا بیکارم ، و خونه تنها/=

(14-08-2021، 18:19)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فقط نارنجی
هوم
من مشکی رو نخوردم راستش/=
اما نارنجی تا دلت بخواد Angel

بعضیاشون یه مزه صابونی عجیبی داشتن
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط βάરãɲ
آگهی
@βάરãɲ
من بَلَت نیستم ناهار درست کنم ng2
خیلی کد بانویی میخوام خودم بگیرمت
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، βάરãɲ
@itinamk
هر چقدر با نقشت حال کردی دیگه تموم شد از پارت بعدی سختی های کارت شروع میشه Cool

(14-08-2021، 18:27)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@βάરãɲ

این دیگه از تنبلیته وگرنه ناهارو منم بلدم درست کنم Wink Cool
خجالت بکش و خویش را اصلاح نما
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، shghyegh
بالاخره موفق شدم به اکسپلوری دست پیدا کنم که همه پستاش انگلیسیه

[ گفتگو آزاد | نُسخه 453 ] 63
ناشناس
 سپاس شده توسط βάરãɲ
(14-08-2021، 18:26)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2021، 18:22)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اما من قبل ویس کال داشتم ناهار درس میکردم4
الانم واقعا بیکارم ، و خونه تنها/=

هوم
من مشکی رو نخوردم راستش/=
اما نارنجی تا دلت بخواد Angel

وا مگه صابون مزه دارهTelegh_01
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
 سپاس شده توسط سهَ‌ند
(14-08-2021، 18:30)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2021، 18:26)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وا مگه صابون مزه دارهTelegh_01

اره معلومه که داره
مخصوصا اون صابونایی که میوه این
ناشناس
 سپاس شده توسط βάરãɲ
(14-08-2021، 18:29)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@itinamk
هر چقدر با نقشت حال کردی دیگه تموم شد از پارت بعدی سختی های کارت شروع میشه Cool

(14-08-2021، 18:27)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@βάરãɲ

این دیگه از تنبلیته وگرنه ناهارو منم بلدم درست کنم Wink Cool
خجالت بکش و خویش را اصلاح نما

مهم اینه ک من خوشگلم Telegh_01
(:
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، βάરãɲ
(14-08-2021، 16:54)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2021، 14:52)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخی. گوگولیییییی
اره متاسفانه نمیشه زیاد بیرون رفت‌. میتونی کار عقب افتاده یا سرگرمی مورد علاقه ت رو انجام بدی ، بی حوصلگیت درست میشه ^^
Bc9

عا
جالب اینجاس که هیچی سرگرمیم نیست
حال هیچیو هم ندارم  Telegh_01

تو دیگه کی هستی D:
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، Mohlek

@βάરãɲ

اخجون زود بیا Big Grin
پس شوهرمو چیکا کنیم/=
داداشش راحت میشه..
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
 سپاس شده توسط shghyegh
(14-08-2021، 17:16)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2021، 0:02)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبم عزیزم ؛ تو چطوری؟
شرمندتم زیاد نبودم ، تازگی اومدم -_-
مرسی گلم فدات
شرمنده نباش چونم منم تازه اومدم خخ

چخبررر خانومهه
وای D:
 سپاس شده توسط βάરãɲ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان