امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

&&¤ChAtRo0m V£r$!0N 122¤&&

(18-05-2014، 11:22)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2014، 11:20)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2014، 11:19)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرضو بیو گرافیمون *^_^*

اون یکی مرضی :/ با توئه |:

با من نی ! Angel

میخوای باشی ؟! *ـ_ـ*

نـهـ مـمـنون -_______-

من رفاقت کسی را بهم نخواهم زد |:
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط First Star ، Brooklyn Baby
آگهی
کُمُد ...؟؟
:| ..
من همون رومیساما crying :viki:
 سپاس شده توسط Dead Silence ، ✘v!☻lent girl✘
(18-05-2014، 11:24)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2014، 11:22)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2014، 11:20)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2014، 11:19)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیـر |:
از رُکـی چ خبر ؟! =))))))
|:
نمیدونم |: من از خونه رفتم بیرون اونم رف هنوز نیومد ))): زنمو دزدیدن |:

امیر دو تومـونـه =/
یا اون جیغایی افتادم که میزدو نمیزایشت همسایه ها بخوابن افتادم =))) چ حالی داشت |:
خخخخ25r3025r3025r30Big Grin
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، ツClas$i☪ J☯ ツ
(18-05-2014، 11:25)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-_-
چرا من باید اینجا الاف باشم؟|:
بخـــــــون ^ـــــ^
1 تــــــــوپ دآرمـــــــ قلقلیع...سورآخ سورآخو ...
 سپاس شده توسط ツClas$i☪ J☯ ツ ، Brooklyn Baby
(18-05-2014، 11:25)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2014، 11:22)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2014، 11:20)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2014، 11:19)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرضو بیو گرافیمون *^_^*

اون یکی مرضی :/ با توئه |:

با من نی ! Angel

میخوای باشی ؟! *ـ_ـ*

نـهـ مـمـنون -_______-

من رفاقت کسی را بهم نخواهم زد |:

رفاقت بهم نمیخوره خانومی ـ_ـ

الان اسم همه ی دوستامو مینویسم ._.

هیییم *^_______^*
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Brooklyn Baby
(18-05-2014، 11:24)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2014، 11:22)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2014، 11:20)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2014، 11:19)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیـر |:
|:

امیر دو تومـونـه =/
یا اون جیغایی افتادم که میزدو نمیزایشت همسایه ها بخوابن افتادم =))) چ حالی داشت |:
0__0
خدا بگم تورو چیکار نکنهBig Grin
              &&¤ChAtRo0m V£r$!0N 122¤&& 63

سپاس شده توسط Mr.Robot ، LIGHT

امیـر |:
|:

امیر دو تومـونـه =/

=/ زن ذلیل =/

هـوووو تو شووره منم هسیا -___-

باس رکی رو طلاق بدی |: ولی مهراوه قابله قبوله ((:
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Mr.Robot
(18-05-2014، 11:23)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2014، 11:21)x boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2014، 11:19)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2014، 11:16)x boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2014، 11:12)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نیست>_<
بات قهرم-__-

خو مائده اون واسه قبل از ازدواج بود
الان که دیگه ندارم
هوممم-_-
یکی دیگه رو بگیر(:

قبول نکنی میرم صحرای بزگ آفریقا
گفته باشم

سابقت خرابه اخه..!

تو خودت دوس پسر نداشتی ؟؟؟؟؟؟
حرفا میزنیا
بعله رو بگو میخوام برم
Big Grin
bethowen ...
مــــــــــــــــــــن بهتون اعتماد کردم بهتون اینا رو گفتم ||: لطف به هیشکی حــــــــــــــــتی خود صابرم نگین ||:
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Brooklyn Baby ، ✘v!☻lent girl✘ ، ✔ בختر ایرونـــــــے ✔ ، P e D i ، ツClas$i☪ J☯ ツ ، LIGHT
(18-05-2014، 11:26)x boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2014، 11:23)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2014، 11:21)x boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2014، 11:19)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2014، 11:16)x boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خو مائده اون واسه قبل از ازدواج بود
الان که دیگه ندارم
هوممم-_-
یکی دیگه رو بگیر(:

قبول نکنی میرم صحرای بزگ آفریقا
گفته باشم

سابقت خرابه اخه..!

تو خودت دوس پسر نداشتی ؟؟؟؟؟؟
حرفا میزنیا
بعله رو بگو میخوام برم
Big Grin
عه!
اینم حرفیه(ک
اخه به ابجیام پیشنهاد ادی هلن و فرین ابجیمن

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان