امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.91
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ]

(23-01-2014، 20:14)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نیایش ت یکی از بهترین دوستام بودی ولی با پ خ ای که بم دادی ازت متنفر شدم حالام برو با همونایی که گفتی-_-
از هیچکدومتون توقع نداشتم=(
اون دوستایی کوشن که اونقدر مهربون بودن=(
همتون عوض شدید =(

من کی گفتم دوستای دیگه؟
من فقط گفتم چرا ازم حمایت نکردی میدونی چرا چون تو بهترین دوستم بودی و هستی
به خاطر این ویلا از بقیه همچین انتظاری ندارم چون بهترین دوستمی
آگهی
(23-01-2014، 20:18)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 20:15)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 20:11)sina 18 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 20:08)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 20:06)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واســه مــنم بــخر|:

میخـرم Angel ادرس خونتونه بده برات میام Heart

Samsung Galaxy Tab 3 8.0 SM-T3110
قیمت: 1,049,000 تومان
TongueTongueTongue

پیشنهاد میکنم اول برو خودتو بفروش بعد برو بخرش

مرتیکه حرف دهنتو بفهم !! نزار دهنم واشه جن**ه ی عوضی

واایییی آیســان ایـن پـــسره هــا((:

آره پسر یه اسم دیگه دیگه میگیره مگه نع سنیا ! ؟ Angry
گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 62
 سپاس شده توسط ترش وملس
(23-01-2014، 20:17)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 20:16)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 20:14)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نیایش ت یکی از بهترین دوستام بودی ولی با پ خ ای که بم دادی ازت متنفر شدم حالام برو با همونایی که گفتی-_-
از هیچکدومتون توقع نداشتم=(
اون دوستایی کوشن که اونقدر مهربون بودن=(
همتون عوض شدید =(

من عوضی ام مامی ؟؟؟؟
نع ت فرق داری

منم مطمئناً جزو همون اونایی هستم که عوض شدم Angel
(23-01-2014، 20:18)Ðår¥å نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 20:16)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 20:13)Ðår¥å نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الآن رسمن دآری میخوری :|

دیوث چرآ وآیبر تن لشتو گم نمیکنی ؟؟ :|

از منو آوآ میترسی ؟ گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 62
یه بار دیگه بگو حرفاتو تا دندوناتو تو دهنت خورد کنم!! :|
زرت زرت زرت :|

صآدق حوصله تو یکیو ندآرم دهنمو وآ نکن :|

سرت ب کآره خودت بآشه :|

نمیخوآد غیرتی بآزی در بیآری که دشوییم میگیره :|

هع .. این دُمو از کجآ در اوردین ؟ ((:
مریم خفه شو!! فکر کردی من حوصلتو دارم؟؟
برو گم شو اعصاب ندارم!! :|
(23-01-2014، 20:18)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 20:13)Ðår¥å نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 20:10)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 20:07)Ðår¥å نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سآرآ اینجآ چه چیزی میخوری ؟ >____<

بیآ اونجآ -__-

چیزی نمیخورم :|
حرف میزنم -______-
روشی برای ارتباط با دیگران .. -_- :||

(23-01-2014، 20:07)*βeС-МoЯЯiGαƝ* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 20:06)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چطوری بی وفا؟دیگه دوسم نداری؟ Big Grin
آهنگ آرش .. ازش انقددد بدم میاد .. ://////////

خو اگ بدت میاد پ چرا میگی؟ Big Grin

با محیط سازگاری داش .. Big Grin

آره .. لامصـب خیلی وحشتناکین .. Angel
میگرخی وختی مآ آنیم ؟ گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 62
 سپاس شده توسط sjmmc
سپاس بدید جواب نمیدید دلم خوش شه !
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

سپاس شده توسط Adl!g+ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، T A R A
(23-01-2014، 20:19)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 20:16)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه بار دیگه بگو حرفاتو تا دندوناتو تو دهنت خورد کنم!! :|

صادق .. :|
دوستمه -__-
میدونم کیه!! :|
(23-01-2014، 20:18)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا کاری نکنی دهنم باز میشه ! Angry

آزار نــدارم -___-!
چــرا مــحرومش کــنم؟؟! |:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط ترش وملس ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
تارا عجقم^_^
تا وقتی بابا فرید نی بیا زن بابا احسان شو^_^
توروخدا مامانی^_^

پیلیزAngel
 سپاس شده توسط T A R A
(23-01-2014، 20:19)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رژی منم؟؟؟
دل مامانو نشکنTongue
همه غیر از خونوادم البته نیایش حساب نمیشه-_-
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 190 مهمان