امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه [459]

(21-09-2021، 17:12)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2021، 14:35)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حتی انگشتتم کجه؟ ._.
اره.-.

اگه فیلم هندی بود می‌تونستیم خواهرای گمشده‌ی همدیگه باشیم. 

(21-09-2021، 18:12)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راستشو بخوای خیلیییی. مخصوصا منی که هر روز بی‌نهایت شیطنت میکردم. الان تبدیل شدم به یه موجود ساکت و آروم که منتظر یه فرصته تا کرم بریزه :|

اره همون موقع خوبهه. کل شبانه روزم که میخوابیدیم. واقعا دیگه چی میخواستیم؟ D:

یکم دیگه طاقت بیار... امسال دیگه حضوری می‌شه ایشالا.  14k

به خدا. ده نفرم 24/7 در خدمتمون بودن. D:
 سپاس شده توسط Emmɑ ، Ɗєя_Mσηɗ
آگهی
(21-09-2021، 20:56)SIRVAN10_A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

۵ نکته جانانه.

کسی که خوبی کرده خوبی کردم کسی که بدی کرده بدی دیده.

بله صحیح حق باشماست نوع سوء استفاده رو هم نمی دونم چطور بوده ولی خدا کنه درد نداشته باشی Sad

هر کسی خودش زبون داره جناب خودم با همون طرف حلش کردم موضوع رو و اون کارم باعث شد ذات کثیف خیلی هارو بشناسم Blush

پیام های خودتو پاک نمیکردی بهتر بود Rolleyes کسی اسم پدرنو بیاره و بخواد پشتم چرت پرت بگه جوابشو میدم خودمو کنترل کردم انقدر توهین کردم.

تا جای که یادم بقیه به من فش میدادن من بن میشودم دلیل بن شما اگه منم معذرت میخوام.

من با هر کس مثل خودش رفتار کردم و چون عادت ندارم مسائل چرت رو ادامه بدم(بعضی اسکرین هارو رو کنم).

از همینجا اگه از طرف من ناراحتی دریافت کردید شرمندم Blush و تمام..

۵ نکته جانانه

من بهت بدی ای کرده بودم؟

درد ندارم ولی نمیبخشمت

فعلا که با اون کارت فهمیدم چ آدمی هستی

من چتتو پاک کرده بودم و تو ادامه دادی آخرشم دیدی خودت بلاک کردی + من به پدرت توهین نکرده بودم که داری چرند میگی

فعلا اینو بیخیال میشم

اتفاقا برعکس با خیلیا که باهات خوب بودن بد رفتار کردی

از همینجا میگم حقمو ی روزی پس میگیرم ، تمام
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
(21-09-2021، 21:15)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2021، 21:10)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|

تو زبان عبری از خ خیلی استفاده میکنن

من از خ زیاد استفاده میکنم؟
(21-09-2021، 20:59)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2021، 20:55)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماهان.
چقدررر آشناست
چرا مغز من مثل ماهیه؟ ):

یه دوره‌ای مدیر دانستنی‌ها بود فکر کنم. بعدش ناظم شد. خیلیم به نجوم و... علاقه داشت. دوست صمیمی فریما و رها و نگار و... بود.
حالا این اطلاعات به درد نخور توی ذهن من چیکار می‌کنن، خدا داند :> به خدا ماهی‌ای راحتی خواهر  Telegh_01
ناظمم بود؟ بعد من یادم نیست ؟ lollllll
چجوری ممکنه؟
چجوری همه ی اینا یادته؟ واقعا چجوری ؟
 سپاس شده توسط Medusa
حق باشماست Blush
(21-09-2021، 21:13)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیاید بشینید تصور  fly2

چن بار اومدم دیه بسه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط Medusa
(21-09-2021، 21:22)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2021، 21:15)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو زبان عبری از خ خیلی استفاده میکنن

من از خ زیاد استفاده میکنم؟

خیخیخیخیخیخ؟
(21-09-2021، 21:14)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2021، 21:02)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دو بار درست کن فوقش میسوزه از چیزای راحت شرو کن مثلا سیب زمینی با پنیر._.
اونو بلدم ولی بیشتر دیگه بلد نیستم  Big Grin
تو بلدی دخملم؟
تابستون تموم شد اشپزیَم یاد نگرفتم@_@

اره بلدم مامان
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط shghyegh ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(21-09-2021، 21:24)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2021، 21:14)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اونو بلدم ولی بیشتر دیگه بلد نیستم  Big Grin
تو بلدی دخملم؟
تابستون تموم شد اشپزیَم یاد نگرفتم@_@

اره بلدم مامان

خب پس من دیگه یاد نمیگیرم
آخیش
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
@Medusa

خیلی خب

من میام تصور تا کارت راه بیوفته
 سپاس شده توسط Medusa

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 21 مهمان