امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۹

(28-01-2021، 16:40)rena_rouge نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-01-2021، 16:37)|-ANDROID-| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به عنوان شوخی گفتند شما ببخشیدش...

ببخشید گلم ، ولی قانون باید برا همه یکی باشه

اگه آرمی یروز به دلیل استفاده از نام حیوانی نجیب ( چیه خب خودم بگم چی بود که گزارش بشم ؟ ) اخطار گرفت ، دیگران هم باید برای استفاده از نام های نجیبات دیگه اخطار بگیرن
Telegh_59Telegh_59
میشه لطفا جَو سازی نکنید.
Everything is Temporary(:
آگهی
(28-01-2021، 16:39)|-ANDROID-| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میشه این بحث رو تموم کنید؟
اون کلمه رو شوخی نگفت کاملا جدی گفت از لحنش معلوم بود
عاره بسه انرژی منفی
میخواستم راجب چند تا بازی باهات حرف بزنم وقتشو داری؟؟
(28-01-2021، 16:40)rena_rouge نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-01-2021، 16:37)|-ANDROID-| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به عنوان شوخی گفتند شما ببخشیدش...

اگه آرمی یروز به دلیل استفاده از نام حیوانی نجیب ( چیه خب خودم بگم چی بود که گزارش بشم ؟ ) اخطار گرفت ، دیگران هم باید برای استفاده از نام های نجیبات دیگه اخطار بگیرن
Telegh_59Telegh_59
ببخشید ولی میمیون پیر هرات ضرب المثله پس نمیشه جزو فحش حساب بشه. با کمال احترام
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-01-2021، 16:41)|-ANDROID-| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Telegh_59Telegh_59

Telegh_59

نفهمیدم چی میگی ولی چشم =__=

.
(28-01-2021، 16:41)|-ANDROID-| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Telegh_59Telegh_59

پرهام پابجی هنوز فیلتره؟
(28-01-2021، 16:41)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-01-2021، 16:39)|-ANDROID-| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میشه این بحث رو تموم کنید؟
عاره بسه انرژی منفی
باشه
آقا باشه
شما گزارش بنویس پشت سر هم...
تا یه اخطار اون بگیره یه اخطار شما.
(28-01-2021، 16:40)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-01-2021، 16:38)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو نمیخواد طرف دخترا رو واسه من بگیری :/
خودمون بهتر میتونیم حلش کنیم :/

دخترا؟ از کی ایموتو من شده دخترا؟
شما هم لطفا ساکت .
من نمیخوام باهات بحث کنم ولی خودت بهم میگفتی خواهر مجازی چیز بدیه!!
همه چی تموم شد شروع نکن لطفا
.........................
(28-01-2021، 16:42)|-ANDROID-| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-01-2021، 16:41)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاره بسه انرژی منفی
باشه
آقا باشه
من چون عصبی شدم بدونه نوشتم!!

عه منم میخواستم پابجی رو بپرسم
بازم غیرمجازه؟؟ آخه دوستم میگفت بخاطر یه سری چیزا هر کی پابجی نصب کنه خلاف کرده
(28-01-2021، 16:45)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-01-2021، 16:42)|-ANDROID-| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه
آقا باشه
من چون عصبی شدم بدونه نوشتم!!

عه منم میخواستم پابجی رو بپرسم
بازم غیرمجازه؟؟ آخه دوستم میگفت بخاطر یه سری چیزا هر کی پابجی نصب کنه خلاف کرده
من خبر ندارم Telegh_26
از صدرا بپرس.

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 469 - بهار 1404
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان