امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.88
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه 244

(16-06-2015، 9:47)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2015، 9:46)بجه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2015، 9:44)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2015، 9:42)بجه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2015، 9:40)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

emtehan chi dashtin?l

زبان Blush البنه چون داداشم كلاس زبان ميره خوب دادم

to mamulan sobha hasti na??l

من هميشه هستم خواستم بگم امروز اگه تونستي ساعت 3 بياp332p332:491:

cheto?/l

نفهميدم چي نوشتي نصفش اومد
آگهی
(16-06-2015، 9:48)sufiy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2015، 9:45)ss.mu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2015، 9:41)sufiy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقد شما اوتار عوض میکنین._.

من خوبم =)
سالی یه بار عوض می کنم
این اوتارمم عاشقشم
دهنش یه جمله هست
حالا برید پی این که چی نوشته =)

(16-06-2015، 9:46)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من 3 ســال یبار عوض میکنمـ ._.

عجب حرفی زدم همه گرفتنش : ))))))
این جا این جوریه
یه چیزی بگی تا تهش میرن
البته اگه وسط بحث نباشه الان بحث نداریم ._.
 سپاس شده توسط Interstellar
(16-06-2015، 9:46)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ت هنو 3 سآل شده عضوی =| ؟
 سپاس شده توسط Interstellar
modiran va nevisan degan mohtaram
be soaalam javab midin ya badan beporsam?l
 سپاس شده توسط بجه
ریحانا وارد می شود  ._.
بارن (محدثه) رو یادته؟
(16-06-2015، 9:49)ss.mu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2015، 9:48)sufiy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2015، 9:45)ss.mu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2015، 9:41)sufiy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقد شما اوتار عوض میکنین._.

من خوبم =)
سالی یه بار عوض می کنم
این اوتارمم عاشقشم
دهنش یه جمله هست
حالا برید پی این که چی نوشته =)

عجب حرفی زدم همه گرفتنش : ))))))
این جا این جوریه
یه چیزی بگی تا تهش میرن
البته اگه وسط بحث نباشه الان بحث نداریم ._.

جمع باحالیه._. ولی به باحالی بروبچ خودمون نیستید که چپ و راست مسخره بازی درمیارنو فحش میدن تازه اسمارم بعضی وقتا من میزارم ._.
(16-06-2015، 9:49)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ت هنو 3 سآل شده عضوی =| ؟

نه 2 سالِ .-.

ایشالا سالِ دیگه عوض میکنمـ D:
 سپاس شده توسط Berserk
(16-06-2015، 9:48)بجه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2015، 9:47)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2015، 9:46)بجه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2015، 9:44)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2015، 9:42)بجه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زبان Blush البنه چون داداشم كلاس زبان ميره خوب دادم

cheto?/l

migam chetor mage chera saat 3?l
(16-06-2015، 9:50)ss.mu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ریحانا وارد می شود  ._.
بارن (محدثه) رو یادته؟

=>
سآرینا ._. ؟ آتیشش خاموش شد =| ؟
 سپاس شده توسط ss.mu
(16-06-2015، 9:51)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2015، 9:48)بجه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

cheto?/l

migam chetor mage chera saat 3?l

چون ساعت 3 تا................................... بي كارم البته شما كه كار داري crying crying crying crying crying

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 109 مهمان