امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【84】

(24-02-2014، 19:18)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2014، 19:15)میترا233 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی گفته من زینودوست دارم؟خوشتیپ هست.

به قرآن قسم ما کور نیستیم تو این قدر گنده می نویسی ! |:

با اون رنگ حال بهم زن ! >_<

Confused
خوب دلم میخواد.وایساببینم استقلالی هستی؟Undecided
آگهی
(24-02-2014، 19:21)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2014، 19:19)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2014، 19:15)میترا233 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین عزیزم ،بیشتر از این از وان دی حرف نزن،نجس میشن بدبختا ،بع باید یه دور خاکمالشون کنیم بعد سه دور ببریم زیر شیر اب تا پاک شوند!!!!
درس 10 دینی!!!!!(ایسان توجه کن!)
درس حرف بزن-__-
من هروخ تورو دیدم در حال دعوا کردن بودی-__-
یکم ارامش بدع ب اون اعصاب بدبخت:/
معذرت،مخ ما تعطیل میباشد×___×
(24-02-2014، 19:21)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2014، 19:20)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کـیـا کـیـا کـیـا تو از کـی دایـرکـشـنـر شـدی؟؟؟(:
از وقتی ایسان رو میشناسم!!!
هــومــ... ینی از کی دیقا؟؟؟

آیـسـان آیـسـان آیـسـان تـو از کـی دایرکشـنـر شـدی؟
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ~KiAηA~ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(24-02-2014، 19:21)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2014، 19:20)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سیس چت رو یادته!؟ {:

-__- پوفف چه روزایی بودااا !!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【84】 61
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ~KiAηA~ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(24-02-2014، 19:22)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2014، 19:21)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2014، 19:19)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین عزیزم ،بیشتر از این از وان دی حرف نزن،نجس میشن بدبختا ،بع باید یه دور خاکمالشون کنیم بعد سه دور ببریم زیر شیر اب تا پاک شوند!!!!
درس 10 دینی!!!!!(ایسان توجه کن!)
درس حرف بزن-__-
من هروخ تورو دیدم در حال دعوا کردن بودی-__-
یکم ارامش بدع ب اون اعصاب بدبخت:/
معذرت،مخ ما تعطیل میباشد×___×
مخشسه:}

(24-02-2014، 19:23)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هــومــ... ینی از کی دیقا؟؟؟

آیـسـان آیـسـان آیـسـان تـو از کـی دایرکشـنـر شـدی؟
منم اینجا کشک-__-
(24-02-2014، 19:22)میترا233 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2014، 19:18)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Confused
یکی جلو اینو بگیره وگرنه خودم خفش میکنم
خودشم حالیش نیست چی میگه
:97:
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
ســلام
گــفـتگـوے آزاد 【84】 61
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(24-02-2014، 19:22)میترا233 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Confused

ایش کیسه کش ... Confused
Goodbye Flashkhor...
 سپاس شده توسط [ niki ]
(24-02-2014، 19:21)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2014، 19:20)میترا233 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2014، 19:17)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خفه شو چند بخشه؟
هری بخشه.Tongueمن هر رودوست دارم توتوپروفایلت نوشی عاشق هری وزینی.زین اختلاف سنیش بامن2است ولی توکه میونی نامزدیش بااون دخترعجوزه19ساله روبهم بریزی ناسلامتی دخترایرانی هستی.

اولا هیچ جای پروفایل من ننوشته عاشق هری و زینم
بعدشم هیچ کدوم وان دیا خر نمیشن بیان تورو بگیرنDodgy
من میگم توکه خوشگلی نه؟خب برحداقل بازین ازدواج کن مگه زینودوست نداری؟من غلط کنم بازین ازدواج کنم میخوام درس بخونم وا.
(24-02-2014، 19:23)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سیس چت رو یادته!؟ {:

-__- پوفف چه روزایی بودااا !!
اصلا حرفش رو نزن...
میخوای یادم بره!!!!
چه ادمای مسخره ای اونجا بودن!!!!
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان