امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】

(21-01-2014، 21:16)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میترا چمچاره^____^

بــاوش :|
بچــه هــا یکــم جــو بــدین تــا حــآل منم خــوف شــه :| !!
 سپاس شده توسط ★MoRpHeUsS★
آگهی
نسی؟¡¿!
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ
میترا سره کار گزار خوفی
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 61
 سپاس شده توسط Mιѕѕ UηυѕυαL
(21-01-2014، 21:15)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-01-2014، 21:14)*M* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-01-2014، 21:12)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-01-2014، 21:12)*M* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامـ

سلام عزیزم ^___^
میدونم خوبی

چه خبر؟

واسه ی اولین بار تخمه مرغ درست کردم ^___^

به به چه زنی داریمWink

از هر انگشتش یه هنر میریزه

دشمن من خوبه؟
تبلیغات در امضا بر خلاف قوانین می باشد !
 سپاس شده توسط ~ArMiNa~
(21-01-2014، 21:17)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میترا سره کار گزار خوفی

نــچ !!
(21-01-2014، 21:13)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-01-2014، 21:11)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-01-2014، 21:10)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-01-2014، 21:09)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روژی عشقم^_^
من بات قهر بودم راستی:|
چرا میترا؟

نمیــدونم :|
احســاس بدی دارم :|
ی اتفاق بد قراره بیافته :|
خیلی بد >_<

چ اتفاقی؟ 0.0

دوست پسرم چن ساعت پیش پیــام داد :|
گف امشب پیام نده خودم بت پیام میدم:|
فک کنم بابای خرش ی چیزایی فهمیده :| !!

چیکــار کنــم ؟؟

(21-01-2014، 21:12)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-01-2014، 21:09)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-01-2014، 21:08)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام=)

سلام روژی :|
سلام میترایی^__________^

خوفــی روژی ؟؟ :|
مرسی^_-
 سپاس شده توسط Mιѕѕ UηυѕυαL
نسی عزیزم^_^
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ
(21-01-2014، 21:18)*M* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-01-2014، 21:15)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-01-2014، 21:14)*M* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-01-2014، 21:12)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-01-2014، 21:12)*M* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامـ

سلام عزیزم ^___^
میدونم خوبی

چه خبر؟

به به چه زنی داریمWink

دشمن من خوبه؟

مگه چمه؟؟
خب تو غذا درست کن مگه چیه؟؟؟
اونم خوبه!

خاله جونم چه خبر؟
(21-01-2014، 21:19)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-01-2014، 21:18)*M* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام عزیزم ^___^
میدونم خوبی

چه خبر؟

به به چه زنی داریمWink

دشمن من خوبه؟

مگه چمه؟؟
خب تو غذا درست کن مگه چیه؟؟؟
اونم خوبه!

اون فقط میخاد رابطه ی ما رو بهم بزنه
تبلیغات در امضا بر خلاف قوانین می باشد !
ارمینا ^_-
عسی دوست خوففم ^_^
میترایی¡ :]
رژی¡¡ €£€
 سپاس شده توسط ★MoRpHeUsS★ ، Mιѕѕ UηυѕυαL ، ~ArMiNa~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 245 مهمان