12-05-2013، 10:25
13 ساله
کرج
پیشاهنگی
کلاس ششم
شقایق
کرج
پیشاهنگی
کلاس ششم
شقایق
|
درباره ی خود |
||||||||||||||
12-05-2013، 10:25
13 ساله
کرج پیشاهنگی کلاس ششم شقایق
12-05-2013، 10:31
اهواز
پــــرنیان 14 2 راهنمایـــــی مدرســــــــــــــه تــــــیزهوشان(دوزتــــــــــــــان تیزهـوشان فقط اســمه توجه نکنیــــــــد) ![]()
12-05-2013، 10:40
(11-05-2013، 16:12)سحرزلزله نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. چی بود
12-05-2013، 10:40
نیما16ساله
از کرمانشاه دوم دبیرستانم دارم میرم سوم عاشق ![]() از چی بگم ![]()
12-05-2013، 10:52
من کلاس ششم هستم و اسمم هم عماد هست
12-05-2013، 11:30
منم 14سالمه سوم راهنمایی ام تو تبریز مدرسه تیزهوشان 1
12-05-2013، 12:02
به یاد دارید مرا یاران رفیقان
من از جنس یه عشق سینه سوزم من از دلبستگان صحنه ی عشق من از دیروز و امروز و هنوزم به یاد دارید مرا مرا که پیرم مرا که در گذشته ها اسیرم مرا که لحظه لحظه با شما ها همیشه زنده ام هرگز نمیرم منم آن نام نامیرای هر روز منم آیات عاشق های دیروز منم آن شمع سوزان تا همیشه منم آن شام آخر تا به امروز منم آن نام نامیرای هر روز منم آیات عاشق های دیروز منم آن شمع سوزان تا همیشه منم آن شام آخر تا به امروز نه دریا و نه خشکی نه هوایی نه آسمان که ندارد انتهایی نمی دانند که من در دل چه دارم خدایا تو بدان تو که خدایی نه خورشید و نه ماه و نه ستاره نه آن ابر کبود پاره پاره مرا چون صحنه یاد تو نیاورد خدایا شکر و صد شکر دوباره منم آن نام نامیرا ی هر روز منم آیات عاشق های دیروز منم آن شمع سوزان تا همیشه منم آن شام آخرتا به امروز منم آن نام نامیرا ی هر روز منم آیات عاشق های دیروز منم آن شمع سوزان تا همیشه منم آن شام آخر تا به امروز منم یه عاشق تنها که خیلی خود خواه و از خود راضی و مغروره حاضرم غرورم رو زیر پام بزارم تا فقط یک بار هم که شده به من نگاه کنی هیچ وقت خود خواهی نمی کنم اگر تو را داشته باشم و اگر با من نباشی وازمن رنجیدهباشی دیگر از خودم راضی نمیشوم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
12-05-2013، 15:20
(آخرین ویرایش در این ارسال: 16-09-2013، 11:22، توسط сÜтε Đévìł ツ.)
غزال
14 ساله تهران دوم راهنمایی بسیار بسیار دوست پرست عاشق پیشه ی داداشم در آینده میخوام وکیل شم نقاشی رو هم از طریق کلاس دنبال میکنم درسم عالیه تا الآن معدلم همیشه 20 بوده چیز دیگه خواستین بدونید بپرسید. ![]() ![]() ![]() ![]()
12-05-2013، 15:27
tehran
sheyda 17 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
13-05-2013، 9:49
سلام من مهدی هستم.17سالمه توی چندجا مثل:Facebook.Facenama.frozenbax.flashkhor و... عضو هستم.
امسال می رم سال سوم دبیرستان باوجود این که خیلی بزرگم(اشتباه نگیرین خودم رو بزرگ می گیرم)اما کودک درونم هنوز آتیشش نخوابیده.معدل ترم اولم :19.99 بود که به دلیل ورزش0.01 به من ندادن چون که تعداد دراز نشتام کم بود و من خیلی خیلی ناراحت شدم که ورزش 19.5 گرفتم و حقشو از معلم ورزشم می گیرم.من اهل کرمانشام.کرمانشاهم متولد شدم خونمونم منطقه ی شریعتی هستش.باوجود این که 17 ساله توی کرمانشاهم ولی هیچ وقت نتونستم به طور کامل کرمانشاهی صحبت کنم.دیگه....! [size=medium]ببینید چه قدر توضیح دادم سپاسَ رو بدید دیگه ![]() ![]()
| ||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|