امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۷

(02-06-2021، 15:46)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-06-2021، 15:43)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقد همه چی تغییر کرده بود
ساختمونا  12
اتاقم  12
خونواده 12
قیافم 12
بیا برو تو کوچه باو Telegh_01
هر کی ندونه فکر میکنه آلمان بودی :v

خجاللللت
آدم با آبجی بزرگش اینجوری میحرفه؟
بیام با دمپایی دنباللللت؟ 6

آلمان نبودم گوشیو خاموشیده بودم دنیا رو دیدم @_@
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
آگهی
(02-06-2021، 7:46)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-06-2021، 7:43)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه من نامه اشتغال به تحصیل رو گرفتم...

ساعت ۱۱
عه مبارکه
یه نگاهی به پروفایلم بندازTelegh_54

تو هم بگیر ۱۲ روز دیگه شناسنامم صادر میشه
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
 سپاس شده توسط Emmɑ
(02-06-2021، 16:11)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-06-2021، 15:46)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا برو تو کوچه باو Telegh_01
هر کی ندونه فکر میکنه آلمان بودی :v

خجاللللت

اهم ببخشید!
ن
ن
عجب!خو معتاد نباش اینقده!
 سپاس شده توسط shghyegh
(02-06-2021، 16:31)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-06-2021، 16:11)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خجاللللت

اهم ببخشید!
ن
ن
وایی خدایی معتادم ولی این بیشترین زمانی بود ک گوشیم خاموش بود خیلی برا خودم عجیبه ک دووم آوردم
البته مطمئنم دیگه ی همچین رکوردی نمیتونم بزنم Big Grin
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(02-06-2021، 16:38)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-06-2021، 16:31)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهم ببخشید!
ن
ن
وایی خدایی معتادم ولی این بیشترین زمانی بود ک گوشیم خاموش بود خیلی برا خودم عجیبه ک دووم آوردم
آفنر سربلند تر از منی!
رکورد من به یک روز هم نریسده اصن *قلب شکسته
البته رسیده ها خیلیییی زیاد دور بودم ولی به میل خودم نبود و قبول نیس .-.
 سپاس شده توسط shghyegh
(02-06-2021، 16:40)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-06-2021، 16:38)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آفنر سربلند تر از منی!
اره ب خدا هنو خودمم تو شوکم
بیا ی بار مسابقه بزاریم هرکی بیشتر آن نشد Telegh_01
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
http://dl.akskhor.ir/uploads1/۲۰۲۱۰۶۰۲-۱۸۲۹۰۱.jpg

پیروزی شطرنج
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
 سپاس شده توسط shghyegh
(02-06-2021، 16:45)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-06-2021، 16:40)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آفنر سربلند تر از منی!
عاغا برفرض بعد دوروز تو آن شی من از کجا بفهمم برنده شدم؟من تخسم برای رو کم کنی یه ماهم نمیام!
بعد یه ماه بیام تو بگی بعد پنج ساعت اومدم....سوس ماست میشم Telegh_01
 سپاس شده توسط shghyegh
(02-06-2021، 16:50)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-06-2021، 16:45)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاغا برفرض بعد دوروز تو آن شی من از کجا بفهمم برنده شدم؟من تخسم برای رو کم کنی یه ماهم نمیام!
بعد یه ماه بیام تو بگی بعد پنج ساعت اومدم....سوس ماست میشم Telegh_01
خب بازدیدامونو پنهان نمینماییم ی داورم میزاریم ک حواسش بهمون باشه Telegh_01

ن حالا ک میبینم خیلی سخته من نمیتونم مخصوصا اینکه چن وقت دیگه تابستونِ من شرو میشه عمرا اگه آف بشم Telegh_01

https://harfeto.timefriend.net/16220260053035
agaiiiiiin 6 Telegh_01
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(02-06-2021، 16:20)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-06-2021، 7:46)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه مبارکه
یه نگاهی به پروفایلم بندازTelegh_54

تو هم بگیر ۱۲ روز دیگه شناسنامم صادر میشه

حتما!

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان