امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 2.77
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه 4۲۷~×

(08-05-2021، 18:25)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-05-2021، 18:22)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Telegh_51Telegh_51
بیا واتساپ ببینم چته

خوبم باباTelegh_01
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
آگهی
(08-05-2021، 18:26)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-05-2021، 18:25)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا واتساپ ببینم چته

خوش ب حالتbathtime

نی نای نای -_-

دیش دیرین دیدین ماشالاه11

(08-05-2021، 18:29)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا واتساپ ببینم چته

خوبم باباTelegh_01

خلاصهههه ما هستیم
در خدمتیم خاهرBc9
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، THEDARKNESS ، Prometheus
(08-05-2021، 17:57)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@THEDARKNESS استاد شما کجا تشدیف بردید؟

رفتم سر افطار حاجی
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط Prometheus ، shghyegh ، شـــقآیــق
(08-05-2021، 18:36)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-05-2021، 17:57)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@THEDARKNESS استاد شما کجا تشدیف بردید؟

رفتم سر افطار حاجی

قبول باشه
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، shghyegh ، شـــقآیــق
(08-05-2021، 18:47)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-05-2021، 18:36)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رفتم سر افطار حاجی

قبول باشه
مرسی.
Heart
 سپاس شده توسط shghyegh ، شـــقآیــق ، Prometheus
aquarium
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(08-05-2021، 14:01)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-05-2021، 10:34)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@моои
سلام خوبی؟حال و احوال؟۰-۰
ببخشید جوابتو دیر دادم آری این چند روز پدر فشار میاره آخه هفته دیگه امتحاناته ۰-۰ امتحانات غیر اصلیمو تقریبا گند زدم یکم حساس شده ۰-۰=./
بهم گفته اگه نمراتم خوب شه برام آلبوم میخره ولی من ک میدونم این یه آرزوی محاله برا همین نمیخونم۰-۰:|

سلام مرسی
هووووم خوبه عافرین بشین درس بخون(=
درس دوس نداری زوری میگن بخون؟
اگه دوس داری ک دلیل نداره برا آلبوم درس بخونی خوشکله*_*

*-*
هوم سعیمو میکنم ۰-۰
نه دوست که معمولی ۰-۰ هم ندارم هم دارم
عربیم خوب نیست ک خدایی گند زدم حق میدم ب بابام/:بقیه درسام خوبه
اخه سخته ۰-۰ یه جورایی زورم میاد درس بخونم ولی نمیدونم چیکار کنم
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(08-05-2021، 17:43)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-05-2021، 17:42)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"musalick" حاجی...شماکه حق گویه انجمنی بگو

مگه آمین اسم پسر نیست؟؟
حاجی آمین ازوناس که رو هر دو جنس میزارن ولش کن دختر مردمو

(08-05-2021، 17:43)Shahika7202 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی ممنون از لطف بزرگت :/ Telegh_01
ریپ
#اسکی

(08-05-2021، 17:33)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با یه اخطار 80درصد میزاره کنار یا همینطوری؟

تو ۹۰ درصد هم بدی که بشه ۱۱۰ درصد با تهدید به ته درازگودال مارینا هم نمیرسی چه برسه به قله داستان.  Cool
چه حقی شد

نویسندگی هم ازت میگیرنا
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

×~ گفتگو آزاد | نُسخه 4۲۷~× 61
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، THEDARKNESS
(08-05-2021، 19:16)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-05-2021، 14:01)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام مرسی
هووووم خوبه عافرین بشین درس بخون(=
درس دوس نداری زوری میگن بخون؟
اگه دوس داری ک دلیل نداره برا آلبوم درس بخونی خوشکله*_*

*-*
هوم سعیمو میکنم ۰-۰
نه دوست که معمولی ۰-۰ هم ندارم هم دارم
عربیم خوب نیست ک خدایی گند زدم حق میدم ب بابام/:بقیه درسام خوبه
اخه سخته ۰-۰ یه جورایی زورم میاد درس بخونم ولی نمیدونم چیکار کنم

هوم ک اینطور(=
ب هر حال امیدوارم درس بخونی و امتحاناتو با نمرات بالا پاس کنی بیب♡
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، ᗩᐯᗩ⁷
اگه بد شد من از اینجا میرم ._.
اگه بد شد میرم تا بمیرم ._.

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 208 مهمان