امتیاز موضوع:
  • 15 رأی - میانگین امتیازات: 4.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفت و گو آزاد نسخه ۴۱8

شلوار هم گرونه.
از برای اعتراض لخت می رم بیرون.
 سپاس شده توسط Emmɑ
آگهی
(25-03-2021، 20:10)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2021، 20:07)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لعنتی ۷۵۰ تومن پول بی زبون فقط برا ی تیکه پارچه ؟؟؟:/
/:بهتره بازم بگم!
قبل عید رفیتم یه مجتمع یه مانتویی بود به رنگ کاربنی کوتاه هم بود قیمتشو پرسیدیم گفت یک و نیم!
نیم متر پارچه بود/:

عررررررررر
برگ ریزون شدم کلا:/
یک و نیمم راحت میگنااااا انگاری ۱۰۰ تومنه:/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Nashenas(:
 سپاس شده توسط Emmɑ
(25-03-2021، 20:09)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2021، 20:08)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

۵۰۰ به بالا تازه شروع میشه.-.
پرام ریخت

ب خدا اونقدام خوشکل نبود ک ۷۵۰ تووووووومن پول بدی بابتش:/
قبلنا گرونترین مانتو۳۵۰ بود دیگه خیلی شاخ بودی وقتی میخریدیش:/

به مولا
.-.
یه مانتو گرفتم بدک نیست
لانتی ۶۵۰ بودد:|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
(25-03-2021، 20:07)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

....
هیچ وقت زن نمی گیرم.(یک سکسیست)
ازدواج کردن جرم نیست !
زن بگیر اما کسیو بگیر که دستش تو جیب خودش باشه نه دیگران!
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث
(25-03-2021، 20:11)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2021، 20:09)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هودی هم همین بود ها.
....

عزیز من ۵۰۰ داغون ترین مانتو بود....
من مانتو معمولی نمیپوشم....:دی

بسم الله.
اگه پول اضافی دارید بیا برنامه قبلیمون رو برگزار کنیم.
(25-03-2021، 20:12)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2021، 20:09)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ب خدا اونقدام خوشکل نبود ک ۷۵۰ تووووووومن پول بدی بابتش:/
قبلنا گرونترین مانتو۳۵۰ بود دیگه خیلی شاخ بودی وقتی میخریدیش:/

به مولا
.-.
یه مانتو گرفتم بدک نیست
لانتی ۶۵۰ بودد:|

هییی چ کنیم دیگر:/
مانتو هم نگیریم نمیشه لامصب:/
لعنت ب هر چی مانتو...
نه اصن لعنت ب هر چی گرونیه:/
Nashenas(:
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(25-03-2021، 20:12)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2021، 20:07)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

....
هیچ وقت زن نمی گیرم.(یک سکسیست)
ازدواج کردن جرم نیست !

می گم دیگه ، حرفم از دید یک سکسیست بود.
وگرنه من شوگر مامی پیدا کنم کت شلوار خواستگاری تنمه.(یک کاپیتالیست)
:دی
 سپاس شده توسط Emmɑ
Flower 
(25-03-2021، 18:06)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2021، 15:46)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اری؛ خواهش میکنم *.-
  شهـ،ت مـی سه سال تفاوت داره ینی حرف شنوی ازهم دیگه دارن بنظرتTelegh_26

نمیدونم ._. شاید داشته باشن سهون تاحالا درباره برادرش چیزی نگفته
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcSYYVhivXpJJiLH9Hvob4hPQQtz0W8L5M_kdw&usqp=CAU
اینه برادرش خیلی شبیهن
 بدون خب نماینده سمت سهون هستی*.-
  ینی برادرش مثل خودش می خونه؟
اره خب مردمان سهون شبیه،ن اکثرشون خب چون ژن شون به هم وصل

ایمان به خدا اعتماد می‌آفریند، 
حتی زمانی که نقشه‌های او را نفهمی!
 سپاس شده توسط _sehun_
(25-03-2021، 20:13)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2021، 20:12)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ازدواج کردن جرم نیست !

می گم دیگه ، حرفم از دید یک سکسیست بود.
وگرنه من شوگر مامی پیدا کنم کت شلوار خواستگاری تنمه.(یک کاپیتالیست)
:دی
جوووووووون
اینطور که معلومه فکر کنم بهتره طرف خاستگاری شما بیاد!
(25-03-2021، 20:12)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2021، 20:11)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عزیز من ۵۰۰ داغون ترین مانتو بود....
من مانتو معمولی نمیپوشم....:دی

بسم الله.
اگه پول اضافی دارید بیا برنامه قبلیمون رو برگزار کنیم.

نگران نباش
دکتری درامدِ بالایی داره....

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان