امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø³(²

(10-09-2014، 18:30)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2014، 18:26)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2014، 18:24)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2014، 18:22)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2014، 18:20)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دبیـرستان تجربی 4 ساله .

.
ت سومی مگـ ؟

آره×!×

خب بد به حالت ...چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø³(² 61

امسال نهـایی داری جـر میری . چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø³(² 61

میدونم!!!

مرسی از روحیه:|

اشکـال نداره . . . بزرگ میشیم یاد میکنیم .

منم به امید دخـتربازی انقد روحیه دارم . وگرنه هیچ .

مدرسه ی ما داستانیه . فرار میکردیم . میخندیدم . دعوا میکردیم . بچه های شهر ما با اونا . مث سگ اونا رو میزدیم .

معلما رو مسخره میکردیم . صندلی هاشونو گچی میکنم کونشون سفید میشه . . . Big GrinAngel

اگه ت مدرسه خنده نباشه میشه زندان اوین .

منم فقط به خاطر فرار از مدرسه و معلما رو مسخره کردن و دعوا کردن و خلاصه دیپلم دارم میرم مدرسه:|
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø³(² 61
 سپاس شده توسط ~ُُBön َBáŠŦ~
آگهی
کسی نیس با من حرف بزنه؟؟؟؟؟

هی برو بچ

حوصلم سر رفتهcrying
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø³(² 61

زندگیه من اختصاص داره به {ALLAH}

and I should say...
I really love
Muhammad
(10-09-2014، 18:31)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رژ رو برم .-. ..

نمیگه اسلام به خطر میفته:|
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø³(² 61
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، Mᴏsᴇs ، Thyme
فعلا .
 سپاس شده توسط an idiot ، ~KiAηA~ ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
زنگ زدیم به دوسپسر دوستم یهو گوشیو دادن دس من،هیچی دیه گفت الو الو..گفتم سلام ،گف تو دیگه کی هسی،گتم عزرائیلم ،میخواسم قبل اومدنم خبر بدم همین گلم فعلن...همون روز با دوسم قرار داش|:
(10-09-2014، 18:34)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2014، 18:31)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رها تو دخدری یا پسر بلخره؟.__.
2 سال گذشت ولی هنوز نگف .

شاید هر دوش . هم پسر هم دختر .cof

:||
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø³(² 61
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، Thyme
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: *yasna*، Avril.، dokhtare bala، not، ~RÕK$ÀÑÂ~، ~ُُBön َBáŠŦ~3 کاربر پنهان

منم برم ^_^

بدرود همتون
(10-09-2014، 18:36)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2014، 18:31)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رژ رو برم .-. ..

ب قول اون کاربره ..

همه دخترا فلش دافن لامصبا D:

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
وااای خدا انقدر قدمم نحس . سه نقطه بود تا اومدم همه رفتن؟؟؟؟؟

ینی جدی هیشکی نیس؟؟؟؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø³(² 61

زندگیه من اختصاص داره به {ALLAH}

and I should say...
I really love
Muhammad
(10-09-2014، 18:31)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2014، 18:29)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2014، 18:27)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2014، 18:24)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خــُدافــســ .. c24

کجا؟؟  با اون چیزی که خودم فک میکردم خیلی فرق داشتی!!!!

تـــآ این حد زشتــم .. cry girl ؟

این دختره یاسمیــن چرآ هر دفه یه عکس از خودش میــذآره :| ؟

تو پ.خ توضیح میدم!!! زشت که نه خواهری!!! مامانمم گفت خوشگله*_+

تاییــد صلاحیت شـُدم ؟ .-.

کی خآستگــاریه ایشالله ^_- ؟

(10-09-2014، 18:36)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رژ رو برم .-. ..

هیــزآ :|||
Unknown
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø³(² 61
 سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان