امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【84】

(24-02-2014، 19:19)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2014، 19:15)میترا233 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی گفته من زینودوست دارم؟خوشتیپ هست.
ببین عزیزم ،بیشتر از این از وان دی حرف نزن،نجس میشن بدبختا ،بع باید یه دور خاکمالشون کنیم بعد سه دور ببریم زیر شیر اب تا پاک شوند!!!!
درس 10 دینی!!!!!(ایسان توجه کن!)

والا این کارارم کنیم پاک نمیشنUndecided
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
آگهی
(24-02-2014، 19:17)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2014، 19:15)میترا233 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خفه شو چند بخشه؟
هری بخشه.Tongueمن هر رودوست دارم توتوپروفایلت نوشی عاشق هری وزینی.زین اختلاف سنیش بامن2است ولی توکه میونی نامزدیش بااون دخترعجوزه19ساله روبهم بریزی ناسلامتی دخترایرانی هستی.
(24-02-2014، 19:19)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا شدی ادم^__^
:|

قربونت ^_^ |:

(24-02-2014، 19:18)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2014، 19:16)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2014، 19:13)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پـروفـایـلـمـو*^_^*

آیـسـان داره می پوسه اینجا^.-

|: هع !!

من میپوسم یا اینجا میپوسه!؟ -_-
ایـنـجـا داره بـه ف** مـیـره|:

بـاید بـه فـ** ببندنش بـاو اصن -_-
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【84】 60
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
کـیـا کـیـا کـیـا تو از کـی دایـرکـشـنـر شـدی؟؟؟(:
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(24-02-2014، 19:17)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2014، 19:15)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2014، 19:13)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پـروفـایـلـمـو*^_^*

کوفت>_<
منم پروفایلت رو موخوامT_T

!!!

خـب دو تـا ** و شـعـر بنویس توش-_-
(24-02-2014، 19:15)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پـروفـایـلـمـو*^_^*

الان دیدم!!خیلی باحاله!!!
سلامتو خوردی؟؟؟؟؟؟
قـابـلـی نـداره!

اونـو کـه در اکثر مواقع میخورم|:
باریکلاه!
نوش جونت،گوشت شه بره تو جونت!!
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(24-02-2014، 19:20)میترا233 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2014، 19:17)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خفه شو چند بخشه؟
هری بخشه.Tongueمن هر رودوست دارم توتوپروفایلت نوشی عاشق هری وزینی.زین اختلاف سنیش بامن2است ولی توکه میونی نامزدیش بااون دخترعجوزه19ساله روبهم بریزی ناسلامتی دخترایرانی هستی.

اولا هیچ جای پروفایل من ننوشته عاشق هری و زینم
بعدشم هیچ کدوم وان دیا خر نمیشن بیان تورو بگیرنDodgy
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
(24-02-2014، 19:19)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین عزیزم ،بیشتر از این از وان دی حرف نزن،نجس میشن بدبختا ،بع باید یه دور خاکمالشون کنیم بعد سه دور ببریم زیر شیر اب تا پاک شوند!!!!
درس 10 دینی!!!!!(ایسان توجه کن!)
درس حرف بزن-__-
من هروخ تورو دیدم در حال دعوا کردن بودی-__-
یکم ارامش بدع ب اون اعصاب بدبخت:/
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
(24-02-2014، 19:17)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2014، 19:14)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2014، 19:11)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2014، 19:09)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2014، 19:06)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پسرم حالت خوبه؟
اون سالهاست که پدرت نی!
ما سالهاست از هم طلاق گرفتیم!

من نمی خوام بچه طلاقی باشم ... ):

cry2

aah
T_T

الان برات یه بابا پیدا میکنم^_-

پیدا کردی سلام منم برسون ! Tongue
اصن خودت پیدا کنShy

یــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــآ حضرت الفرار ! ru1
Goodbye Flashkhor...
(24-02-2014، 19:20)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کـیـا کـیـا کـیـا تو از کـی دایـرکـشـنـر شـدی؟؟؟(:
از وقتی ایسان رو میشناسم!!!
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(24-02-2014، 19:20)میترا233 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خفه شو چند بخشه؟

یـه دایـرکـشـنـر واقـعـی نـبـاید به دوس دختراشون توهین کنه|: زیـن از اونـایی که پری بدشون میاد متنفره-_-
 سپاس شده توسط [ niki ]

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان