امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 4.54
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتـــــــگوی آزاد نسـخه 60

(13-11-2013، 23:55)ترلااااان نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-11-2013، 23:51)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه اوه شد مراسم همدردی با غریبه ها:|
اینجا خودتونو خالی نکنید لدفن:|

شما از بس خودتو خالی نکردی اینجوری شدی
چه جوری؟ 0__0
زایه-__-
آگهی
(13-11-2013، 23:57)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-11-2013، 23:55)ترلااااان نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-11-2013، 23:51)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه جوری؟ 0__0
زایه-__-
haji bi asabi haAngry
گفتـــــــگوی آزاد نسـخه 60 60
سلام و خدانگهدار ... من دارم از خواب بیهوش میشم ... صبح دسته روی تماشا کردیم افتادیم دنبال *دیــــــد* تو دسته تبل زدم ... تعذیه رو با دوستانه عزیـــز نگاه کردیم ... فردا صبحم ساعت 7.5 صبح باس دسته بریم الان باید بخوابم ... عذاداران حسینی تسلیت
 سپاس شده توسط "K!nd~G!Яl"
(13-11-2013، 23:57)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه جوری؟ 0__0
زایه-__-

عین ادم میری میشینی بعد خالی میشی
این ها دوانه هستند :|
میخوان دعوا کنن:|
مگ من چی گفتم:|
عقده ای ها:|
خودافض:|
(14-11-2013، 0:00)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام و خدانگهدار ... من دارم از خواب بیهوش میشم ... صبح دسته روی تماشا کردیم افتادیم دنبال *دیــــــد* تو دسته تبل زدم ... تعذیه رو با دوستانه عزیـــز نگاه کردیم ... فردا صبحم ساعت 7.5 صبح باس دسته بریم الان باید بخوابم ... عذاداران حسینی تسلیت

سلام خدافس

(14-11-2013، 0:01)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این ها دوانه هستند :|
میخوان دعوا کنن:|
مگ من چی گفتم:|
عقده ای ها:|
خودافض:|

درم ببند

کســــــــــی نی؟؟
کی میاد یکم بحرفیم؟
(14-11-2013، 0:11)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی میاد یکم بحرفیم؟

خب اینجا میام که بحرفیم دیگه
نه دیگه بدرود. خیلی خوابم میاد.
بای.شب شیک

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 12 مهمان