20-01-2018، 0:12
(20-01-2018، 0:10)Aмιя Hσѕѕєιη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-01-2018، 0:04)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تو داری تلاش میکنی که الان زنده ای پولش به تو و خانوادت برسه! نه بعد مرگ!
تا حدودی باهات موافقم اما تا حدودی !
هنر پول نداره برعکس اون چیزی ک فک میکنی ! مگر اینکه معروف شی یا بمیری بعد مرگت اثر هنریت رو شه خوانوادت ازش بخورن :/
مطالعه هنرمندا رو امار گرفتن درصدش بیشتر از پزشکا بوده :|
اگه میخوای دنیا رو بسازی و نمیدونم میهن دوستی کنی و مردم دوستی بحثش جداس! میتونی به کارت ادامه بدی حتی اگه به نون شبت معطل باشی !
الان هدفت اینه با شغلت نون در بیاری ک تا زنده ای بخوری دیگه!
وگرنع برو شهید شو پولت رو خانوادت بخورن،حقوق شهیدی میگیرن! تازه کلیم واست احترام قائل میشن!
+و در باره مطالعه هنرمندا!
بنظرت یه دکتر یا دانشمند ک شب و روز تو کتاب ها و ... داره دنبال سرنخ میگرده تا چیز جدیدی رو کشف کنه مطالعش از یک هنرمند کمتره ؟
کار دکتر شب و روش با کتاب و ... هست!
گرچه هنرمندام کتاب های قدیمی و جدید رو میخونن! ولی نه به جدیت دکترا!
چون دانشمندا و دکترا رقابتشون سنگین تره! ولی هنرمندا میتونن مطالعه هن نکنن ولی کار عملیشون خوب باشه !
(20-01-2018، 0:07)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-01-2018، 0:04)Aмιя Hσѕѕєιη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ازادی یعنی بگی هنرستانی ها فراری از درس اند نه عاشق هنر ازادی یعنی بگی دخترا نباید درس بخونن اگرم میخونن مهم نیس چی باشه؟ شما دیگه تاییدش نکنید لطفا
(20-01-2018، 0:02)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.از اول بحث رو داشتم میخوندم!
(19-01-2018، 23:52)omid13790 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خیلی جالبه با طرف حرف میزنی همینجوری توهین میکنه ...
فرهنگ بسازید فرهنگ .. انقدر بسازید تا بترکید
شمااز اول با توهین شروع کردی
من خودم تجربی میخونم ولی هیچ وقت به خودم اجازه نمیدم به رشته های دیگه توهین کنم واونارو بی فایده معرفی کنم
توهین نکرد!
فقط آزادانه داشت حرفشو میزد و رشته های دیگه رو پایین میاورد!
و به شخص خاصی حرف خاصی نزد!
نظر خودشه!
اومد گفت شما فراری هستین؟
نظر شخصیشه!
به ما هم ربطی نداره!
ا دما باید حرمت نگه دارن