امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【124】

(20-05-2014، 11:27)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من یه چی بگم ؟! :|

کسی که میخواد واقعنبره بدون سر و صدا میره ولی کسی که با سر و صدا میره و همرو با خبر میکنه میخواد کسی مانع رفتنش بشه :|

خو بچه ها مانع رفتن این دوتا پسرمون بشید تا کمبود محبت نکنن :| !!

میشه این :
کسی که برای رفتن دنبالِ چمدان میگردد منتظره بهانه یا حرفیست تا بماند .. اما آنکه ساکت میرود برای همیشه میرود .. همیشه ((:
من همون رومیساما crying :viki:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ×ThundeRBolT× ، ~~SARA:HIVA~~
آگهی
(20-05-2014، 11:28)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.3eke.ir/mohsen-chavoshi/2151-parvaneha-matn

بیاید پایین..حتــی اگـه ازش بدتون میاد...دانلود کنید گوش کنید...ببینید چـی میگـه..!حالتون میشه مثـه مـن..!Rolleyes

این خواننده کلا صداش غم داره ._.
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، ×ThundeRBolT× ، ~~SARA:HIVA~~
(20-05-2014، 11:28)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جانم :|| ؟؟

آیسان بدون هیچ شکی خل شده Angel

نورا تو تخم چشام زُل بزن بگو من مُحین رو به چشم داداش دوست دارم :|

من شُماها رو نشناسم آخه کی رو بشناسم !؟ :|

(20-05-2014، 11:28)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان :|
نورا :|
محسن :|
خودم :>

سارا :>

نورا :|

مُحسن :||||

خودم =)))) V: !!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【124】 60
 سپاس شده توسط ✔ בختر ایرونـــــــے ✔ ، MOHSENEBRAHIMI ، First Star ، ×ThundeRBolT× ، Magical Girl ، ~~SARA:HIVA~~
(20-05-2014، 11:24)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2014، 11:22)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نـــورا..؟!×ــــ×

نورا ساکت اصد .-.

با این که نوربالـآ صدات کنـمـ مشکلــی نداریــع..؟!
 سپاس شده توسط First Star ، ×ThundeRBolT× ، ~~SARA:HIVA~~
(20-05-2014، 11:28)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2014، 11:26)✔ בختر ایرونـــــــے ✔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2014، 11:23)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2014، 11:21)✔ בختر ایرونـــــــے ✔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2014، 11:19)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وب بدون اهنگ مثلِ آهنگ بدون وبه .. این ینی چی عآیآ ؟؟؟
چیزی پیدآ نکردم که به دردش بخوره ..
ولی میتونی آهنگ پروفم و توی فلشخور بذاری وبعد وبم ونیگآ کنی :||||||||

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
وب من ((((((((((((:
ببین آهنگش چطوره؟

تو وبت من اینجوری شدم ..  @_@
یه چیزی بگو .. دین .دین .. دینی ... بذار قانع شم ... روشنیه شبای تارم ...
دیگهصدام دله تورو زده
با تومن نمیهراسم ..
چرا فاصله میگیری ..
اخه توصدایِ سازم ...
:||||||||||||

دوسش دارم .. آروم و عآشقآنه ..
زیبآستـ ..
((: ...
اون چرت و پرتا چی بود؟ |||||||||:
وب عخشمم اون بغله دوست داشتی ببین (:

آهنگ آرمین و تتلو بود :|||
عخشت ؟؟ 23 سالته ها .. نُچ نُچ ...
میرم میرم الان میرم وب عشقتو مبینیم ((: ...
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT× ، ~~SARA:HIVA~~
(20-05-2014، 11:28)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-05-2014، 11:25)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مُحسن عاشق کسی نی جُز ... نوراااااااااااااااااااا ^_^ !! :|

عجب -__-
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ×ThundeRBolT× ، First Star ، ~~SARA:HIVA~~
(20-05-2014، 11:29)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باش اینجوری فک کنید ..
خودت یاد رفته موقع رفتن به همه پیام دادی من که نظر دیگران برام مهم نی .
کمبود اجتمایی ندارم وقتمو تو اینجور سایتا حدر بدم .

خو دیه خره میخواستم کسی مانع رفتم بشه دیگه V: کمبود داشتمممم [Big Grin]
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【124】 60
 سپاس شده توسط ✔ בختر ایرونـــــــے ✔ ، ×ThundeRBolT× ، ~~SARA:HIVA~~

(20-05-2014، 11:25)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هـــــــی من میگم نباید به دخترا راز گف ... |||:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، MOHSENEBRAHIMI ، ✔ בختر ایرونـــــــے ✔ ، ×ThundeRBolT× ، First Star
حباب حباب
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT× ، ~~SARA:HIVA~~
(20-05-2014، 11:31)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هـــــــی من میگم نباید به دخترا راز گف ... |||:

هوی بگو باس چی میخوای بری !؟ :|
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 36 مهمان